Array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »
Robin C

Robin C

09/09/2011 13:23:11
Quote Anchor link
Hallo Allemaal,

Ik heb een vraag.
Sinds kort ben ik gevraagd voor mijn waterpolo vereniging om een website te maken voor statistieken. Hier moeten de doelpunten en persoonlijke fouten in worden bijgehouden.

Ik heb een database met daarin voornaam, achternaam en team.
Het gene wat ik graag wil is dat per team een lijst wordt gepost. Hier in wil ik graag invoervelden zodat ik de score en persoonlijke fouten in kan verwerken.

Is dit mogelijk? Zo ja, zou iemand mij op weg kunnen helpen?

Ik ben een beginner met php en mysql, maar ben er wel mee bezig.


Robin
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 23:44:58
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/09/2011 13:26:46
Quote Anchor link
Ja, dit is zeker wel mogelijk? Waar loop je op vast?
 
Robin C

Robin C

09/09/2011 13:39:49
Quote Anchor link
Nou om eerlijk te zijn ben ik nog niet begonnen, wilde eerst graag weten of dit mogelijk is. Ik zal kijken of ik met mijn kennis iets kan maken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/09/2011 13:41:04
Quote Anchor link
Met een while() en een mysql_fetch_assoc kan je prima door records van databases loopen.
 
Robin C

Robin C

10/09/2011 13:56:26
Quote Anchor link
Goed, ik ben bezig om alles in een array te zetten,

deze code heb ik nu :
Quote:
$heren1= "SELECT id, voornaam, achternaam
FROM Leden
WHERE team ='h1'
ORDER BY id";
$h1 = mysql_query($heren1);

If (!$h1) {
echo "Kan de query: ($heren1) niet uitvoeren in deze database: " .mysql_error();
exit;
}

If (mysql_num_rows($h1) == 0) {
echo "Geen tabellen gevonden";
exit;
}

while ($row = mysql_fetch_arry($h1, MYSQL_NUM)) {
printf("Capnummer: %s Voornaam: %s Achternaam: %s", $row[0], $row[1], $row[2]);
}

mysql_free_result($h1);


Hier komt echter nog geen resultaat uit. (die accoc die je zei, krijg ik alles op 1 rij)

Hoe krijg ik alles onderelkaar?

Het is de bedoeling dat boven de rijen ook tekst komt te staan die niet uit de database komt. ( doelpunten en persoonlijke fouten ). bij doelpunten en pers. fouten wil ik graag een invoerveld hebben.

Hoe kan ik dit het beste doen? kan iemand me op weg helpen?

Alvast bedankt.
Gewijzigd op 10/09/2011 14:00:36 door Robin C
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

10/09/2011 14:06:15
Quote Anchor link
het is mysql_fetch_array ipv arry, verder krijg je een enter door echo "<br />"; erin te zetten.
 
Robin C

Robin C

10/09/2011 18:06:32
Quote Anchor link
Ik heb deze code nu
Quote:
$heren1= "SELECT id, voornaam, achternaam
FROM Leden
WHERE team ='h1'
ORDER BY id";
$h1 = mysql_query($heren1);

If (!$h1) {
echo "Kan de query: ($heren1) niet uitvoeren in deze database: " .mysql_error();
exit;
}

If (mysql_num_rows($h1) == 0) {
echo "Geen tabellen gevonden";
exit;
}

while ($row = mysql_fetch_assoc($h1)) {
printf("Capnummer: %s Voornaam: %s Achternaam: %s <br/>", $row[0], $row[1], $row[2]);
}

mysql_free_result($h1);


Nu geeft hij weer :

Quote:
Capnummer: Voornaam: Achternaam:
Capnummer: Voornaam: Achternaam:


Hij haalt nog niks uit de database.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

10/09/2011 18:13:14
Quote Anchor link
Je moet $row[0] veranderen in $row["Capnummer"], $row["Voornaam"] enzovoort.
 
Robin C

Robin C

10/09/2011 18:47:02
Quote Anchor link
Dan geeft die nog steeds hetzelfde weer.

Quote:
Capnummer: Voornaam: Achternaam:
Capnummer: Voornaam: Achternaam:
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

10/09/2011 18:48:08
Quote Anchor link
je moet dan ook 'id', 'voornaam', 'achternaam' gebruiken, dus in dit geval zonder hoofdletter, en capnummer is ID
 
Robin C

Robin C

10/09/2011 19:15:55
Quote Anchor link
Dit heeft tog niet het gewenste effect zoals ik wil.

ik heb even een plaatje gemaakt voor de duidelijkheid.

Afbeelding

De uitkomst op dit moment is :

Capnummer: 1 Voornaam: Robin Achternaam: C
Capnummer: 2 Voornaam: Piet Achternaam: P

Ik heb de gespeelde wedstrijden / doelpunten en pers fouten wel in mijn database, alleen wil eerst kijken of het er zo uit komt.
Gewijzigd op 10/09/2011 19:18:10 door Robin C
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

10/09/2011 19:39:17
Quote Anchor link
gewoon een simpele html table
 
Robin C

Robin C

10/09/2011 20:14:21
Quote Anchor link
Ja met data uit de mysql database

hoe krijg ik dit voor elkaar?
Gewijzigd op 10/09/2011 20:33:11 door Robin C
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.