array_key_exists() faalt.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

19/09/2017 13:21:07
Quote Anchor link
Dag allemaal,
ik heb de volgende stelling:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
private $beslist_headCategoryFilter = array('Vervoer_Autostoelen + Acc.' => array('Baby & peuter','Autostoeltjes'),
                                'Vervoer_Auto Accessoires' => array('Baby & peuter','Autostoelaccessoires'),
                                'Buitenshuis_Bescherming' => array('Sport & Outdoor','Lichaambeschermers'),
                                'Buitenshuis_Speelgoed' => array('Speelgoed'),
                                'Buitenshuis_Tassen & Rugzakken' => array('Mode accessoires','Tassen','Rugzakken'),
                                'Buitenshuis_Zonnebrillen' => array('Mode accessoires','Zonnebrillen'),
                                'Buitenshuis_Zwembad + Acc.' => array('Sport & Outdoor','Zwemvesten'),
                                'Buitenshuis_Zonnebrillen' => array('Mode accessoires','Zonnebrillen'),
                                'Woonkamer/Keuken_Flessenwarmers + Bekers' => array('Woonaccessoires','Servies','Mokken'),
                                'Woonkamer/Keuken_Kinderstoelen' => array('Meubels','Stoelen','Kinderstoelen'),
                                'Woonkamer/Keuken_Speelgoed' => array('Speelgoed'),
                                'Badkamer/Toilet_Plaspotjes' => array('Baby & Peuter','Toilettrainers'),
                                'Badkamer/Toilet_Toilettassen' => array('Mode accessoires','Tassen','Toilettassen'),
                                'Slaapkamer_Bedden' => array('Meubels','Bedden'),
                                'Slaapkamer_Fopspeen' => array('Baby & Peuter','Spenen','Fopspenen'),
                                'Slaapkamer_Klamboe' => array('Woonaccessoires','Beddengoed','Klamboes'),
                                'Slaapkamer_Nachtlampjes' => array('Woonaccessoires','Binnenverlichting','Nachtlampjes'),
                                'Slaapkamer_Projector' => array('Woonaccessoires','Binnenverlichting','Nachtlampjes'),
                                'Slaapkamer_Speelgoed' => array('Speelgoed')
    );

//...
$tCat = $aData['headcat'] . '_' . $aData['subcat'];
if(array_key_exists($tCat,$this->beslist_headCategoryFilter)) {
//..process
} else {
echo '<h1>cant find ||' . $tCat . '||</h1>';
                echo '<pre>';
                print_r($this->beslist_headCategoryFilter);
                echo '</pre>';
                die();
}


Nou is de melding die ik krijg:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
cant find ||Buitenshuis_Tassen & Rugzakken||

Array
(
    [Vervoer_Autostoelen + Acc.] => Array
        (
            [0] => Baby & peuter
            [1] => Autostoeltjes
        )

    [Vervoer_Auto Accessoires] => Array
        (
            [0] => Baby & peuter
            [1] => Autostoelaccessoires
        )

    [Buitenshuis_Bescherming] => Array
        (
            [0] => Sport & Outdoor
            [1] => Lichaambeschermers
        )

    [Buitenshuis_Speelgoed] => Array
        (
            [0] => Speelgoed
        )

    [Buitenshuis_Tassen & Rugzakken] => Array
        (
            [0] => Mode accessoires
            [1] => Tassen
            [2] => Rugzakken
        )

    [Buitenshuis_Zonnebrillen] => Array
        (
            [0] => Mode accessoires
            [1] => Zonnebrillen
        )

    [Buitenshuis_Zwembad + Acc.] => Array
        (
            [0] => Sport & Outdoor
            [1] => Zwemvesten
        )

    [Woonkamer/Keuken_Flessenwarmers + Bekers] => Array
        (
            [0] => Woonaccessoires
            [1] => Servies
            [2] => Mokken
        )

    [Woonkamer/Keuken_Kinderstoelen] => Array
        (
            [0] => Meubels
            [1] => Stoelen
            [2] => Kinderstoelen
        )

    [Woonkamer/Keuken_Speelgoed] => Array
        (
            [0] => Speelgoed
        )

    [Badkamer/Toilet_Plaspotjes] => Array
        (
            [0] => Baby & Peuter
            [1] => Toilettrainers
        )

    [Badkamer/Toilet_Toilettassen] => Array
        (
            [0] => Mode accessoires
            [1] => Tassen
            [2] => Toilettassen
        )

    [Slaapkamer_Bedden] => Array
        (
            [0] => Meubels
            [1] => Bedden
        )

    [Slaapkamer_Fopspeen] => Array
        (
            [0] => Baby & Peuter
            [1] => Spenen
            [2] => Fopspenen
        )

    [Slaapkamer_Klamboe] => Array
        (
            [0] => Woonaccessoires
            [1] => Beddengoed
            [2] => Klamboes
        )

    [Slaapkamer_Nachtlampjes] => Array
        (
            [0] => Woonaccessoires
            [1] => Binnenverlichting
            [2] => Nachtlampjes
        )

    [Slaapkamer_Projector] => Array
        (
            [0] => Woonaccessoires
            [1] => Binnenverlichting
            [2] => Nachtlampjes
        )

    [Slaapkamer_Speelgoed] => Array
        (
            [0] => Speelgoed
        )

)


Maar deze staat wel zeker in de array..
Hoe komt het dat dit faalt, en hoe kan ik dit oplossen?

Ik heb al geprobeerd om alle spaties te strippen, ook in de array, maar de melding blijft.
Gewijzigd op 19/09/2017 13:56:52 door Dennis WhoCares
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 11:58:50
 
- SanThe -

- SanThe -

19/09/2017 13:39:53
Quote Anchor link
Dennis WhoCares op 19/09/2017 13:21:07:
=> 'Buitenshuis_Tassen & Rugzakken' <=

Nou is de melding die ik krijg:
cant find Buitenshuis_Tassen&Rugzakken

Maar deze staat wel zeker in de array..


Zijn niet hetzelfde, let op de spaties.
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

19/09/2017 13:57:38
Quote Anchor link
Hi -SanThe-,

dat klopt, mijn excuses, was bezig geweest met het strippen van spaties enz, vandaar dat m'n topic onjuist is.
Heb het aangepast, en een print_r van de array erbij gezet in de 'output'.

Laat maar gaan, ik weet niet wat ik nou precies anders heb gedaan, maar het werkt nu wel ...
Gewijzigd op 19/09/2017 14:07:40 door Dennis WhoCares
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.