Ask A MOD

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kevin Ietsjes

Kevin Ietsjes

12/04/2011 19:29:50
Quote Anchor link
He PHP'ers!

Ik ben bezig met een site maar zoek een Ask A MOD systeem. Het is gewoon een soort van Shout & Request systeem. Ik heb al het alert systeem zelf, alleen nog ask a mod systeem.

Als iemand de SQL ervan heeft ben ik er ook blij mij, want voor de rest lukt het me wel.

Kevin
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 20:46:37
 
Wesley PHP

Wesley PHP

12/04/2011 19:54:10
Quote Anchor link
Als je het zelf ook kan, probeer het dan eerst zelf en als je vast loopt dan post je het hier.
 
Kevin Ietsjes

Kevin Ietsjes

12/04/2011 19:57:22
Quote Anchor link
Ik moet alleen juist de SQL, dat heb ik niet en weet neit hoe ik die moet maken.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

12/04/2011 20:02:12
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

12/04/2011 23:04:34
Quote Anchor link
Hier een klein opzetje. Even zelf database of andere dingetjes aanpassen.
Veel succes, vragen of problemen zoek eerst zelf. Kom je er echt niet uit? Post hier opnieuw je vraag..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
<?php
include_once 'connect.php'; //Jou connect pagina.

//functie defineren (injectie + post)

function db($input)
{

    $input = mysql_real_escape_string($_POST['$input']);
    return $input;
}


if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') // geklikt?
{
    if(!empty($_POST['omschrijving']))
    {
//geklikt, en alles goed ingevuld.
    
        $sql = mysql_query("INSERT INTO alert (waarom, omschrijving, wie, ip) VALUES ('".db(waarom)."', '".db(omschrijving)."', '".db(wie)."', '".db(ip)."')");
        if($sql)
        {

            echo "Uw verzoek is verstuurd.";
        }

        else
        {
            echo "Uw verzoek is niet verstuurd, probeer het (later)opnieuw.";
        }    
    }

    else
    {        // niet ingevuld (omschrijving)
        echo "U heeft geen omschrijving ingevuld.";
        echo "<table>";
        echo "<form action='user.php' method='POST'>";
        
        echo "<tr>";
        echo "<td>Waarom?</td>";
        echo "<td>";
            echo "<select name='waarom'>";
                echo "<option value='bedreiging'>Bedreiging</option>";
                echo "<option value='scheleden'>Schelden</option>";
                echo "<option value='oplichting'>Oplichting</option>";
                echo "<option value='problemen'>Problemen</option>";
            echo "</select>";
        echo "</td>";
        echo "</tr>";
        
        echo "<tr>";
        echo "<td>Omschrijving:</td>";
        echo "<td><textarea name='omschrijving' rows='10'cols='50'>";
        echo "Korte beschrijving van uw contactering.";
        echo "</textarea></td>";
        echo "</tr>";
        
        echo "</form>";
        echo "</table>";
    }
}

else        // niet geklikt.
{
    echo "<table>";
    echo "<form action='user.php' method='POST'>";
    
    echo "<tr>";
    echo "<td>Waarom?</td>";
    echo "<td>";
        echo "<select name='waarom'>";
            echo "<option value='bedreiging'>Bedreiging</option>";
            echo "<option value='scheleden'>Schelden</option>";
            echo "<option value='oplichting'>Oplichting</option>";
            echo "<option value='problemen'>Problemen</option>";
        echo "</select>";
    echo "</td>";
    echo "</tr>";
    
    echo "<tr>";
    echo "<td>Omschrijving:</td>";
    echo "<td><textarea name='omschrijving' rows='10'cols='50'>";
    echo "Korte beschrijving van uw contactering.";
    echo "</textarea></td>";
    echo "</tr>";
    
    echo "<tr>";
    echo "<td></td>";
    echo "<td><input type='submit' value='Contacteer een mod'></td>";
    echo "</tr>";
    
    echo "</form>";
    echo "</table>";
}


?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.