ASP naar PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Caspar Severijnen

Caspar Severijnen

06/06/2007 09:07:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zou willen vragen aan iemand met ASP en PHP ervaring.
Zou iemand mij A.U.B. deze code willen omzetten naar PHP?
<% @LANGUAGE=VBScript %>
<HTML>

<HEAD>
<TITLE>Script</TITLE>
</HEAD>

<BODY>
<%
Dim fs, f, fac, fa, faa, fab, i, ii

Set fs = Server.CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
Set f = fs.OpenTextFile(Server.MapPath("teladenbestand.txt"), 1)

DO WHILE f.AtEndOfStream = false
'Response.Write(f.ReadLine)
'Response.Write("<br>")
fac = fac & f.ReadLine & vbCrLf
LOOP

fa = "<TABLE BORDER=""1"">" & vbCrLf

faa = Split(fac, vbCrLf)

For i = 0 To UBound(faa) - 1
fa = fa & " <TR>" & vbCrLf
fab = Split(faa(i), ";")
For ii = 0 To UBound(fab)
fa = fa & " <TD>" & fab(ii) & "</TD>" & vbCrLf
Next
fa = fa & " </TR>" & vbCrLf
Next

fa = fa & "</TABLE>"

f.Close
Set f = Nothing
Set fs = Nothing
%>
<%= fa %>
</BODY>

</HTML>

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 05:01:22
 
John

John

06/06/2007 09:17:00
Quote Anchor link
als je weet wat het doet, dan kan je toch gewoon iets vergelijkbaars zoeken in php.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

06/06/2007 09:17:00
Quote Anchor link
Als je wes een goed bod doet helpt hij je vast (die doet het volgens mij voor zn brood zo ongeveer :P)
 
- wes  -

- wes -

06/06/2007 09:25:00
Quote Anchor link
correct
 
Jacco Engel

Jacco Engel

06/06/2007 09:29:00
Quote Anchor link
Staat nog net niet op je papier toch :P ?

"Functie : PHP <> ASP Converter"

:P:P:P
 
Caspar Severijnen

Caspar Severijnen

12/06/2007 16:38:00
Quote Anchor link
<HTML>

<HEAD>
<TITLE>Script</TITLE>
</HEAD>

<BODY>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?

$f
=fopen($DOCUMENT_ROOT."teladenbestand.txt","r");

while(feof($f)==false)
{

  $fac=$fac.fgets($f)."\r\n";
}


$fa="<TABLE BORDER=\"1\">"."\r\n";

$faa=explode("\r\n",$fac);

for ($i=0; $i<=count($faa)-2; $i=$i+2)
{

  $fa=$fa."    <TR>"."\r\n";
  $fab=explode(";",$faa[$i]);
  for ($ii=0; $ii<=count($fab)-1; $ii=$ii+1)
  {

    $fa=$fa."        <TD>".$fab[$ii]."</TD>"."\r\n";

  }


  $fa=$fa."    </TR>"."\r\n";

}



$fa=$fa."</TABLE>";

fclose($f);
$f=null;

$fs=null;

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $fa;?>


</BODY>

</HTML>

LOL
 
- wes  -

- wes -

12/06/2007 16:55:00
Quote Anchor link
LOL ROFLMAOPIMP

toegevoegde waarde: 0
 
Niek s

niek s

12/06/2007 17:10:00
Quote Anchor link
waarom vraagt die gast of iemand da wil doen, en doet ie t dan zelf?
 
GaMer B

GaMer B

12/06/2007 17:32:00
Quote Anchor link
niek schreef op 12.06.2007 17:10:
waarom vraagt die gast of iemand da wil doen, en doet ie t dan zelf?

Op sommige gebeurtenissen is geen antwoord te geven. Net als dat iemand nu in een onderbroek de Mount Everest gaat beklimmen....
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

12/06/2007 18:06:00
Quote Anchor link
@Caspar Severijnen: Zet voortaan je scripts tussen de code tags:

 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

12/06/2007 19:56:00
Quote Anchor link
GaMer13 schreef op 12.06.2007 17:32:
Op sommige gebeurtenissen is geen antwoord te geven. Net als dat iemand nu in een onderbroek de Mount Everest gaat beklimmen....
Dat valt nog wel mee, maar om dan die irritante Willibrord mee te nemen...

Elwin
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.