Associatieve Arrays koppelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »
Hans De Ridder

Hans De Ridder

30/06/2017 19:42:59
Quote Anchor link
Ik gebruik 2 arrays:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
// Initialize the gallery array
    $galleryArray = $gallery->readImageDirectory('gallery-images');

// Initialize the youtube array
    $youtubeArray = $gallery->readImageDirectory('youtube-images'); //dit kan wel anders moeten...


Deze moeten gekoppeld worden.
Bij afbeelding 1 hoort youtube van 1, enz.
De uitdraai gaat als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<ul>
 <?php foreach ($galleryArray['images'] as $image): ?>
<li><a href="#" onclick="youtubereader('<?php echo $image['file_title']; ?>')"></a>
<div id="special" onclick="youtubereader('gegevens tweede array')"><div> // dit klopt niet...
</li>
<?php endforeach; ?>
</ul>


Iemand die me op weg kan helpen?
Mag ook wel andere manier zijn om de arrays te koppelen.
Gewijzigd op 30/06/2017 21:42:02 door Hans De Ridder
 
PHP hulp

PHP hulp

06/10/2024 13:38:08
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

30/06/2017 22:25:03
Quote Anchor link
*kras kras kras*
zie antwoord hieronder
Gewijzigd op 02/07/2017 17:28:49 door Dennis WhoCares
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

30/06/2017 23:13:41
Quote Anchor link
of gewoon de foreach uitschrijven als foreach ($galleryArray['images'] as $index => $image) waarna je $index kunt gebruiken om gegevens uit $youtubeArray te halen. Is ook wat betrouwbaarder.
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

30/06/2017 23:30:11
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie reactie..
Kunnen jullie een voorbeeld geven?
Want de gegevens komen uit twee mappen.
Dus moet ook gekoppeld worden op juiste gegevens bij elkaar.
Maar die kenmerken kan ik ook in de bestandsnaam verwerken.

Ik ben toch aan het experimenteren.
Ik dacht er aan om alles in 1 map te stoppen. (Zijn hele kleine bestanden).
En met kenmerk in de bestandsnaam er voor zorgen dat ze na elkaar in array komen.
En dan moet de teller telkens met 2 omhoog.

Dus in de array:
0 - youtube 1
1 - foto 1
2 - youtube 2
3 - foto 2
4 - youtube 3
5 - foto 3
Gewijzigd op 30/06/2017 23:33:59 door Hans De Ridder
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

30/06/2017 23:54:07
Quote Anchor link
Of je maakt een tabelletje in een database waarin je informatie over bestandsnamen bijhoudt als een soort van kapstok? Dan maakt het niet uit hoe de bestanden heten, of waar ze staan.
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

01/07/2017 00:05:28
Quote Anchor link
Ik ben wat aan het experimenteren.
Juist om een soort database te maken zonder echte database.
Ik gebruik een open source fotoboek voor de weergave in foto's.
En bij clicken gebeurt er dan van alles. En soms moet ik bepaalde foto's koppelen.
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

01/07/2017 01:21:41
Quote Anchor link
In het geval van een array in die vorm zou ik iets doen als volgt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
for ($i = 0; $i < count($array); $i += 2) {
  // hier je code, benader het eerste element met $array[$i] en het tweede element met $array[$i + 1]
}
?>


Je zou, als je zeker weet dat de loop altijd hetzelfde verloopt ook iets eenvoudigers kunnen doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
for ($i = 0; $i < count($array); $i++) {
  // hier je code, benader het eerste element met $array[$i] en het tweede element met $array[++$i]
}
?>
Gewijzigd op 01/07/2017 01:23:26 door Ben van Velzen
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

01/07/2017 10:27:06
Quote Anchor link
Bedankt voor het voorbeeld.
Zaterdag kom ik er niet aan toe.
Zal het morgen inbouwen en testen.
Gewijzigd op 01/07/2017 11:24:53 door Hans De Ridder
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

02/07/2017 19:20:09
Quote Anchor link
Ik heb het een en ander geprobeerd.
De teller ziet het aantal bestanden wel.
Maar er verschijnt niets tussen de haakjes om in de readers te plaatsen.
De layout neemt ook maar weinig over van de CSS.

ik heb nu ongeveer staan...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php for ($i = 0; $i < count($galleryArray['images']); $i += 2) { ?>
      <li><a href="#" class="tooltip" onclick="youtubereader('<?php echo $galleryArray['images'][$i]; ?>')">tekst</a><div id="special" onclick="youtubereader('<?php echo $galleryArray['images'][$i+1]; ?>')"></div>
</li>
<?php } ?>
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

02/07/2017 22:10:31
Quote Anchor link
Hi Hans,

we weten niet hoe de array $galleryArray eruit ziet.
Maar als de array vol zit met arrays zonder een 'string' als key:

zet ['file_title'] eens achter [$i] of wat voor waarde je ook nodig heb
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php for ($i = 0; $i < count($galleryArray['images']); $i += 2) { ?>
      <li><a href="#" class="tooltip" onclick="youtubereader('<?php echo $galleryArray['images'][$i]['file_title']; ?>')">tekst</a><div id="special" onclick="youtubereader('<?php echo $galleryArray['images'][$i+1]['file_title']; ?>')"></div>
</li>
<?php } ?>
Gewijzigd op 02/07/2017 22:10:52 door Dennis WhoCares
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

02/07/2017 22:32:25
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie.
Dat werkt (nog) niet.

Ik kom in de PHP het volgende tegen:

['file_title']
['thumb_path']

Had inderdaad jouw oplossing ook al geprobeerd, zowel voor als achter de $i.
Zonder resultaat.
Het mogen ook best 2 verschillende arrays zijn.
Als ik die maar bij de uitdraai kan gebruiken.
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

03/07/2017 08:20:37
Quote Anchor link
Goede morgen Hans,

zou je eens een print_r() kunnen geven van beide arrays?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
print_r($galleryArray);

print_r($youtubeArray);


wellicht kunnen we je hier dan iets beter helpen :)
Gewijzigd op 03/07/2017 08:20:59 door Dennis WhoCares
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

03/07/2017 12:21:42
Quote Anchor link
Ik heb de gegevens van de print_r($galleryArray) hieronder.
De print_r($youtubeArray) komt nog..
De uitlezing blijft helaas nog leeg...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Array
(
    [images] => Array
        (
            [zOATXRLfW2c.jpg] => Array
                (
                    [file_title] => zOATXRLfW2c
                    [file_path] => javascript:void(0)&quot; onclick =&quot;googlereader('gallery-images/zOATXRLfW2c.jpg')
                    [thumb_path] => resources/cache/160x61-75-01e2e8e31007cdadd3a39d779e374326e83e55f3bf1047462e1cccc7cb0ed3cf.jpg
                )

            [xqJr5PXvbDI.jpg] => Array
                (
                    [file_title] => xqJr5PXvbDI
                    [file_path] => javascript:void(0)&quot; onclick =&quot;googlereader('gallery-images/xqJr5PXvbDI.jpg')
                    [thumb_path] => resources/cache/160x61-75-8e3b37dd15213aed877d3b0b3dcad52c79245698b3f85ce331d8c102fcb7ff6b.jpg
                )

)
Gewijzigd op 03/07/2017 12:32:20 door Hans De Ridder
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

03/07/2017 12:41:06
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[file_path] => javascript:void(0)&quot; onclick =&quot;googlereader('gallery-images/zOATXRLfW2c.jpg')

Dit ding is (of lijkt in ieder geval in eerste instantie) volledig afleidbaar uit file_title en is zodoende compleet overbodig. Indien deze data aangeleverd wordt en je hebt geen invloed op de inhoud: laat maar zitten dan.

De key van images is de bestandsnaam, en geen index. Als je het melden + weergeven van fouten tijdens ontwikkeling aan had staan zou PHP moeten zeuren over undefined indexes...

Je zou zoiets kunnen doen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach ($galleryArray['images'] as $imageName => $imageData) {
    // doe je ding
}
?>

Hierbij helpt het ook enorm als je een zinnige naamgeving voor variabelen gebruikt. En wellicht een opfriscursus m.b.t. de werking van (geneste) arrays.
Gewijzigd op 03/07/2017 13:15:45 door Thomas van den Heuvel
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

03/07/2017 13:09:02
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie Thomas.
Ik werk vanuit een bestaand open-source fotoboek. met nogal wat instellingen.
Ik ben die wat aan het aanpassen, waar dat in mijn vermogen ligt.
En ik dacht door een referentie in de afbeeldingen een volgorde te maken
waarbij er telkens 2 afbeeldingen in de array achter elkaar werden gezet.
En dan een teller zoals Ben en Dennis het aangaven.
Maar dat krijg ik (nog) niet voor elkaar.

Vandaar dat ik nog heb gekeken naar optie met 2 arrays.
Maar de open-sourcecode zitten zoveel instellingen en verwijzingen.
Ik denk dat ik ben aangewezen op 1 array. waar alle foto's in zitten.
en dan met truc(?) telkens die twee waarden eruit vis.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

03/07/2017 13:15:15
Quote Anchor link
Of je introduceert een tussenstap, waarbij je eerst alle relevante data uitleest en deze vervolgens in je eigen data-structuur plaatst, zoals jij deze wilt gebruiken. Maar hoe weet je wat bij elkaar hoort? Staat alles op volgorde in gallery-images en youtube-images? Hoe ziet $youtubeArray er uit?
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

03/07/2017 14:38:05
Quote Anchor link
Er zit in de open-source een sorteermogelijkheid.
Dus ik kan met een referentie in de bestandsnaam (bijv uniek lidnummer) de twee bijbehorende
bestanden bij elkaar zetten.
bijv. 253531#gegevens bestand 1.jpg
253531#gegevens bestand 2.jpg

Afhankelijk van de gegevens wordt er bepaald hoe er iets uitgelezen wordt.
gegevens bestand 1 gaan naar een youtubespeler.
gegevens bestand 2 gaan naar een formulier.

Op de een of andere manier lukt het me niet om de gegevens uit te draaien...

Hier mijn werkvoorbeeld waarbij nu de onderste verwijzing naar vaste code gaat (altijd zelfde video)
De bovenste youtube thumb gaat bij click naar de youtube.
Pagina 1 werken de eerste 8 beelden.

http://pctraverse.nl/csstest/flyers/index.php
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

03/07/2017 16:00:56
Quote Anchor link
Als je een (gedeeltelijke) uitdraai van $youtubeArray kunt geven kunnen we makkelijk bepalen of we hier rechtstreeks aan kunnen refereren of dat we $galleryArray kunnen uitbreiden met relevante informatie uit $youtubeArray, en hoe.
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

03/07/2017 16:10:55
Quote Anchor link
Ik kan die $youtubeArray niet laten zien, want die is er (nog) niet. Dat idee kwam later pas.
Vandaar dat ik refereer naar dezelfde map.
Want die $galleryArray loop via heel veel instellingen op verschillende PHP bestanden.
Als ik dat doe, dan ziet hij er hetzelfde uit als de $galleryArray wat opbouw betreft.
Wil ik datzelfde doen voor $youtubeArray, dan moet ik al die bestanden nalopen in de open-source.
Dus dan maar alle bestanden in 1 map.

Die tussenstap vind ik wel interessant...maar wil ook nog niet echt lukken..


Toevoeging op 03/07/2017 22:27:37:

Ben wel iets verder gekomen.
Heb de bestanden in een nieuwe array gestopt. (tussenstap)
En als ik die uitlees dan worden de velden weer gevuld.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
$d
= "../../../gallery-images/";
$files = array();

if(!is_dir($d)){
echo "geen gegevens";
}

else
{
$dir = opendir($d);
while ($f = readdir($dir)){
$match = strtolower($f);
if (eregi(".jpg",$match)){
array_push($files,"$f");
}
}
}


sort($files, SORT_NATURAL | SORT_FLAG_CASE);

foreach ($files as $key => $val) {
    echo "files[" . $key . "] = " . $val . "\n";
}


?>


De foreach heb ik alleen gebruikt om te testen.
Ik zoek nu nog naar een oplossing om deze array om te bouwen naar de oorspronkelijke array.
Met name de verwijzing naar de thumbs die geplaatst worden.
Tot zover in ieder geval bedankt voor jullie geduld en adviezen.
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

04/07/2017 16:25:26
Quote Anchor link
Het gaat wel lukken met die tussenstap.
De thumbs heb ik nu zonder hash. Dus kan de bestandsnaam gebruiken maar dan in andere map.
Gewijzigd op 04/07/2017 20:00:42 door Hans De Ridder
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.