Associatieve Arrays koppelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »
Hans De Ridder

Hans De Ridder

30/06/2017 19:42:59
Quote Anchor link
Ik gebruik 2 arrays:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
// Initialize the gallery array
    $galleryArray = $gallery->readImageDirectory('gallery-images');

// Initialize the youtube array
    $youtubeArray = $gallery->readImageDirectory('youtube-images'); //dit kan wel anders moeten...


Deze moeten gekoppeld worden.
Bij afbeelding 1 hoort youtube van 1, enz.
De uitdraai gaat als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<ul>
 <?php foreach ($galleryArray['images'] as $image): ?>
<li><a href="#" onclick="youtubereader('<?php echo $image['file_title']; ?>')"></a>
<div id="special" onclick="youtubereader('gegevens tweede array')"><div> // dit klopt niet...
</li>
<?php endforeach; ?>
</ul>


Iemand die me op weg kan helpen?
Mag ook wel andere manier zijn om de arrays te koppelen.
Gewijzigd op 30/06/2017 21:42:02 door Hans De Ridder
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 16:29:36
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

30/06/2017 22:25:03
Quote Anchor link
*kras kras kras*
zie antwoord hieronder
Gewijzigd op 02/07/2017 17:28:49 door Dennis WhoCares
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

30/06/2017 23:13:41
Quote Anchor link
of gewoon de foreach uitschrijven als foreach ($galleryArray['images'] as $index => $image) waarna je $index kunt gebruiken om gegevens uit $youtubeArray te halen. Is ook wat betrouwbaarder.
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

30/06/2017 23:30:11
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie reactie..
Kunnen jullie een voorbeeld geven?
Want de gegevens komen uit twee mappen.
Dus moet ook gekoppeld worden op juiste gegevens bij elkaar.
Maar die kenmerken kan ik ook in de bestandsnaam verwerken.

Ik ben toch aan het experimenteren.
Ik dacht er aan om alles in 1 map te stoppen. (Zijn hele kleine bestanden).
En met kenmerk in de bestandsnaam er voor zorgen dat ze na elkaar in array komen.
En dan moet de teller telkens met 2 omhoog.

Dus in de array:
0 - youtube 1
1 - foto 1
2 - youtube 2
3 - foto 2
4 - youtube 3
5 - foto 3
Gewijzigd op 30/06/2017 23:33:59 door Hans De Ridder
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

30/06/2017 23:54:07
Quote Anchor link
Of je maakt een tabelletje in een database waarin je informatie over bestandsnamen bijhoudt als een soort van kapstok? Dan maakt het niet uit hoe de bestanden heten, of waar ze staan.
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

01/07/2017 00:05:28
Quote Anchor link
Ik ben wat aan het experimenteren.
Juist om een soort database te maken zonder echte database.
Ik gebruik een open source fotoboek voor de weergave in foto's.
En bij clicken gebeurt er dan van alles. En soms moet ik bepaalde foto's koppelen.
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

01/07/2017 01:21:41
Quote Anchor link
In het geval van een array in die vorm zou ik iets doen als volgt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
for ($i = 0; $i < count($array); $i += 2) {
  // hier je code, benader het eerste element met $array[$i] en het tweede element met $array[$i + 1]
}
?>


Je zou, als je zeker weet dat de loop altijd hetzelfde verloopt ook iets eenvoudigers kunnen doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
for ($i = 0; $i < count($array); $i++) {
  // hier je code, benader het eerste element met $array[$i] en het tweede element met $array[++$i]
}
?>
Gewijzigd op 01/07/2017 01:23:26 door Ben van Velzen
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

01/07/2017 10:27:06
Quote Anchor link
Bedankt voor het voorbeeld.
Zaterdag kom ik er niet aan toe.
Zal het morgen inbouwen en testen.
Gewijzigd op 01/07/2017 11:24:53 door Hans De Ridder
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

02/07/2017 19:20:09
Quote Anchor link
Ik heb het een en ander geprobeerd.
De teller ziet het aantal bestanden wel.
Maar er verschijnt niets tussen de haakjes om in de readers te plaatsen.
De layout neemt ook maar weinig over van de CSS.

ik heb nu ongeveer staan...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php for ($i = 0; $i < count($galleryArray['images']); $i += 2) { ?>
      <li><a href="#" class="tooltip" onclick="youtubereader('<?php echo $galleryArray['images'][$i]; ?>')">tekst</a><div id="special" onclick="youtubereader('<?php echo $galleryArray['images'][$i+1]; ?>')"></div>
</li>
<?php } ?>
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

02/07/2017 22:10:31
Quote Anchor link
Hi Hans,

we weten niet hoe de array $galleryArray eruit ziet.
Maar als de array vol zit met arrays zonder een 'string' als key:

zet ['file_title'] eens achter [$i] of wat voor waarde je ook nodig heb
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php for ($i = 0; $i < count($galleryArray['images']); $i += 2) { ?>
      <li><a href="#" class="tooltip" onclick="youtubereader('<?php echo $galleryArray['images'][$i]['file_title']; ?>')">tekst</a><div id="special" onclick="youtubereader('<?php echo $galleryArray['images'][$i+1]['file_title']; ?>')"></div>
</li>
<?php } ?>
Gewijzigd op 02/07/2017 22:10:52 door Dennis WhoCares
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

02/07/2017 22:32:25
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie.
Dat werkt (nog) niet.

Ik kom in de PHP het volgende tegen:

['file_title']
['thumb_path']

Had inderdaad jouw oplossing ook al geprobeerd, zowel voor als achter de $i.
Zonder resultaat.
Het mogen ook best 2 verschillende arrays zijn.
Als ik die maar bij de uitdraai kan gebruiken.
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

03/07/2017 08:20:37
Quote Anchor link
Goede morgen Hans,

zou je eens een print_r() kunnen geven van beide arrays?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
print_r($galleryArray);

print_r($youtubeArray);


wellicht kunnen we je hier dan iets beter helpen :)
Gewijzigd op 03/07/2017 08:20:59 door Dennis WhoCares
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

03/07/2017 12:21:42
Quote Anchor link
Ik heb de gegevens van de print_r($galleryArray) hieronder.
De print_r($youtubeArray) komt nog..
De uitlezing blijft helaas nog leeg...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Array
(
    [images] => Array
        (
            [zOATXRLfW2c.jpg] => Array
                (
                    [file_title] => zOATXRLfW2c
                    [file_path] => javascript:void(0)&quot; onclick =&quot;googlereader('gallery-images/zOATXRLfW2c.jpg')
                    [thumb_path] => resources/cache/160x61-75-01e2e8e31007cdadd3a39d779e374326e83e55f3bf1047462e1cccc7cb0ed3cf.jpg
                )

            [xqJr5PXvbDI.jpg] => Array
                (
                    [file_title] => xqJr5PXvbDI
                    [file_path] => javascript:void(0)&quot; onclick =&quot;googlereader('gallery-images/xqJr5PXvbDI.jpg')
                    [thumb_path] => resources/cache/160x61-75-8e3b37dd15213aed877d3b0b3dcad52c79245698b3f85ce331d8c102fcb7ff6b.jpg
                )

)
Gewijzigd op 03/07/2017 12:32:20 door Hans De Ridder
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

03/07/2017 12:41:06
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[file_path] => javascript:void(0)&quot; onclick =&quot;googlereader('gallery-images/zOATXRLfW2c.jpg')

Dit ding is (of lijkt in ieder geval in eerste instantie) volledig afleidbaar uit file_title en is zodoende compleet overbodig. Indien deze data aangeleverd wordt en je hebt geen invloed op de inhoud: laat maar zitten dan.

De key van images is de bestandsnaam, en geen index. Als je het melden + weergeven van fouten tijdens ontwikkeling aan had staan zou PHP moeten zeuren over undefined indexes...

Je zou zoiets kunnen doen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach ($galleryArray['images'] as $imageName => $imageData) {
    // doe je ding
}
?>

Hierbij helpt het ook enorm als je een zinnige naamgeving voor variabelen gebruikt. En wellicht een opfriscursus m.b.t. de werking van (geneste) arrays.
Gewijzigd op 03/07/2017 13:15:45 door Thomas van den Heuvel
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

03/07/2017 13:09:02
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie Thomas.
Ik werk vanuit een bestaand open-source fotoboek. met nogal wat instellingen.
Ik ben die wat aan het aanpassen, waar dat in mijn vermogen ligt.
En ik dacht door een referentie in de afbeeldingen een volgorde te maken
waarbij er telkens 2 afbeeldingen in de array achter elkaar werden gezet.
En dan een teller zoals Ben en Dennis het aangaven.
Maar dat krijg ik (nog) niet voor elkaar.

Vandaar dat ik nog heb gekeken naar optie met 2 arrays.
Maar de open-sourcecode zitten zoveel instellingen en verwijzingen.
Ik denk dat ik ben aangewezen op 1 array. waar alle foto's in zitten.
en dan met truc(?) telkens die twee waarden eruit vis.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

03/07/2017 13:15:15
Quote Anchor link
Of je introduceert een tussenstap, waarbij je eerst alle relevante data uitleest en deze vervolgens in je eigen data-structuur plaatst, zoals jij deze wilt gebruiken. Maar hoe weet je wat bij elkaar hoort? Staat alles op volgorde in gallery-images en youtube-images? Hoe ziet $youtubeArray er uit?
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

03/07/2017 14:38:05
Quote Anchor link
Er zit in de open-source een sorteermogelijkheid.
Dus ik kan met een referentie in de bestandsnaam (bijv uniek lidnummer) de twee bijbehorende
bestanden bij elkaar zetten.
bijv. 253531#gegevens bestand 1.jpg
253531#gegevens bestand 2.jpg

Afhankelijk van de gegevens wordt er bepaald hoe er iets uitgelezen wordt.
gegevens bestand 1 gaan naar een youtubespeler.
gegevens bestand 2 gaan naar een formulier.

Op de een of andere manier lukt het me niet om de gegevens uit te draaien...

Hier mijn werkvoorbeeld waarbij nu de onderste verwijzing naar vaste code gaat (altijd zelfde video)
De bovenste youtube thumb gaat bij click naar de youtube.
Pagina 1 werken de eerste 8 beelden.

http://pctraverse.nl/csstest/flyers/index.php
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

03/07/2017 16:00:56
Quote Anchor link
Als je een (gedeeltelijke) uitdraai van $youtubeArray kunt geven kunnen we makkelijk bepalen of we hier rechtstreeks aan kunnen refereren of dat we $galleryArray kunnen uitbreiden met relevante informatie uit $youtubeArray, en hoe.
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

03/07/2017 16:10:55
Quote Anchor link
Ik kan die $youtubeArray niet laten zien, want die is er (nog) niet. Dat idee kwam later pas.
Vandaar dat ik refereer naar dezelfde map.
Want die $galleryArray loop via heel veel instellingen op verschillende PHP bestanden.
Als ik dat doe, dan ziet hij er hetzelfde uit als de $galleryArray wat opbouw betreft.
Wil ik datzelfde doen voor $youtubeArray, dan moet ik al die bestanden nalopen in de open-source.
Dus dan maar alle bestanden in 1 map.

Die tussenstap vind ik wel interessant...maar wil ook nog niet echt lukken..


Toevoeging op 03/07/2017 22:27:37:

Ben wel iets verder gekomen.
Heb de bestanden in een nieuwe array gestopt. (tussenstap)
En als ik die uitlees dan worden de velden weer gevuld.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
$d
= "../../../gallery-images/";
$files = array();

if(!is_dir($d)){
echo "geen gegevens";
}

else
{
$dir = opendir($d);
while ($f = readdir($dir)){
$match = strtolower($f);
if (eregi(".jpg",$match)){
array_push($files,"$f");
}
}
}


sort($files, SORT_NATURAL | SORT_FLAG_CASE);

foreach ($files as $key => $val) {
    echo "files[" . $key . "] = " . $val . "\n";
}


?>


De foreach heb ik alleen gebruikt om te testen.
Ik zoek nu nog naar een oplossing om deze array om te bouwen naar de oorspronkelijke array.
Met name de verwijzing naar de thumbs die geplaatst worden.
Tot zover in ieder geval bedankt voor jullie geduld en adviezen.
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

04/07/2017 16:25:26
Quote Anchor link
Het gaat wel lukken met die tussenstap.
De thumbs heb ik nu zonder hash. Dus kan de bestandsnaam gebruiken maar dan in andere map.
Gewijzigd op 04/07/2017 20:00:42 door Hans De Ridder
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.