Auction counter

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »
Lander Van Nieuwenhuyse

Lander Van Nieuwenhuyse

06/12/2008 20:30:00
Quote Anchor link
Beste,
weet iemand soms hoe men een counter toevoegt aan een mysql query?
onderstaande query komt uit de phpprobid scripts en zou moeten gecount worden
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?
$sql_insert_item
= $this->query("UPDATE " . DB_PREFIX . "auctions SET
            name='"
. $word_filter['name'] . "', description='" . $word_filter['description'] . "',
            quantity='"
. $item_details['quantity'] . "', auction_type='" . $item_details['auction_type'] . "',
            start_price='"
. $item_details['start_price'] . "', reserve_price='" . $item_details['reserve_price'] . "',
            buyout_price='"
. $item_details['buyout_price'] . "',    bid_increment_amount='" . $item_details['bid_increment_amount'] . "',
            duration='"
. $item_details['duration'] . "', country='" . $item_details['country'] . "',
            zip_code='"
. $item_details['zip_code'] . "', shipping_method='" . $item_details['shipping_method'] . "',
            shipping_int='"
. $item_details['shipping_int'] . "', payment_methods='" . $item_details['payment_methods'] . "',
            category_id='"
. $item_details['category_id'] . "', closed='" . $item_details['closed'] . "',
            owner_id='"
. $owner_id . "', hpfeat='" . $item_details['hpfeat'] . "',
            catfeat='"
. $item_details['catfeat'] . "', bold='" . $item_details['bold'] . "', hl='" . $item_details['hl'] . "',
            hidden_bidding='"
. $item_details['hidden_bidding'] . "', currency='" . $item_details['currency'] . "',
            postage_amount='"
. $item_details['postage_amount'] . "', insurance_amount='" . $item_details['insurance_amount'] . "',
            type_service='"
. $item_details['type_service'] . "',    enable_swap='" . $item_details['enable_swap'] . "',
            addl_category_id='"
. $item_details['addl_category_id'] . "', shipping_details='" . $word_filter['shipping_details'] . "',
            list_in='"
. $item_details['list_in'] . "', direct_payment='" . $item_details['direct_payment'] . "',
            apply_tax='"
. $item_details['apply_tax'] . "',    auto_relist_bids='" . $item_details['auto_relist_bids'] . "',
            end_time_type='"
. $item_details['end_time_type'] . "', listing_type='" . $item_details['listing_type'] . "',
            is_offer='"
. $item_details['is_offer'] . "', offer_min='" . $item_details['offer_min'] . "',
            offer_max='"
. $item_details['offer_max'] . "',    auto_relist_nb='" . $item_details['auto_relist_nb'] . "',
            end_time='"
. $item_details['end_time'] . "',
            "
. $start_time_query . "
            creation_in_progress='"
. $item_details['creation_in_progress'] . "', state='" . $item_details['state'] . "',
            is_draft='"
. $is_draft . "'
            WHERE auction_id='"
. $item_details['auction_id'] . "' AND owner_id='" . $owner_id . "'");
?>

Ik kan u de rest van de scripts gerust doormailen.
Alvast bedankt!!!
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 04:49:00
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

06/12/2008 20:36:00
Quote Anchor link
Wat voor counter? Aantal auctions? Aantal auctions per owner? Of bedoel je met counter dat je af gaat tellen tot de duration afgelopen is?
 
Lander Van Nieuwenhuyse

Lander Van Nieuwenhuyse

06/12/2008 20:54:00
Quote Anchor link
Arjan Kapteijn schreef op 06.12.2008 20:36:
Wat voor counter? Aantal auctions? Aantal auctions per owner? Of bedoel je met counter dat je af gaat tellen tot de duration afgelopen is?

Je kan mijn volledige scripts downloaden op www.lavany.com/phpprobid.zip
Kijk het probleem is als ik iets aan deze query toevoeg wordt het toch niet opgenomen in mijn database.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

06/12/2008 21:01:00
Quote Anchor link
Nee, je zult ook je database tabel aan moeten passen. Maar aangezien je niet eens uitleg -wat- je precies wilt kan ik je verder niet helpen. Succes
 
Lander Van Nieuwenhuyse

Lander Van Nieuwenhuyse

06/12/2008 21:04:00
Quote Anchor link
Arjan Kapteijn schreef op 06.12.2008 21:01:
Nee, je zult ook je database tabel aan moeten passen. Maar aangezien je niet eens uitleg -wat- je precies wilt kan ik je verder niet helpen. Succes

laat mij je een voorbeeld geven
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<? $sql_select_wanted_ads = $db->query("SELECT category_id,addl_category_id FROM
    "
. DB_PREFIX . "wanted_ads WHERE active=1 AND closed=0 AND deleted=0");

while ($item_details = mysql_fetch_array($sql_select_wanted_ads)) {
    wanted_counter($item_details['category_id'], 'add');
    wanted_counter($item_details['addl_category_id'], 'add');
?>
 
Maarten Slenter

Maarten Slenter

06/12/2008 22:39:00
Quote Anchor link
Doe niet zo moeilijk en legt eens uit wat je nou geteld wil hebben?
 
Lander Van Nieuwenhuyse

Lander Van Nieuwenhuyse

06/12/2008 22:43:00
Quote Anchor link
Maarten schreef op 06.12.2008 22:39:
Doe niet zo moeilijk en legt eens uit wat je nou geteld wil hebben?

Deze variabelen zouden moeten geteld worden.
Srry voor m'n stomme uitleg ;-) maar ik ben pas enkele maanden bezig met php/mysql
 
Maarten Slenter

Maarten Slenter

06/12/2008 22:51:00
Quote Anchor link
Lol, je kan toch Nederlands?:P

Maar goed, nu vraag ik me nog steeds af wat jij met "Deze variabelen moeten geteld worden" bedoelt.

Gaat het erover hoe vaak een bepaalde waarde voorkomt in die variabele?

(dus tellen hoe vaak die variabele de waarde 'test' heeft of w/e)
 
Lander Van Nieuwenhuyse

Lander Van Nieuwenhuyse

07/12/2008 00:31:00
Quote Anchor link
Maarten schreef op 06.12.2008 22:51:
Lol, je kan toch Nederlands?:P

Maar goed, nu vraag ik me nog steeds af wat jij met "Deze variabelen moeten geteld worden" bedoelt.

Gaat het erover hoe vaak een bepaalde waarde voorkomt in die variabele?

(dus tellen hoe vaak die variabele de waarde 'test' heeft of w/e)


Neen, het probleem is als ik aan deze variabelen een extra variabele bijvoeg wordt de inhoud die ik heef aan die nieuwe variabele blijkbaar niet opgenomen in mijn mysql database en als opmerking staat er bij mijn script
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? ## no auction counter is applied on this query ?>
 
Maarten Slenter

Maarten Slenter

07/12/2008 08:34:00
Quote Anchor link
Het spijt me, maar ik weet nog steeds niet wat je nou wil tellen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.