auction script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Ricardo

Ricardo

03/01/2009 18:46:00
Quote Anchor link
hallo,

ik ben op zoek naar een klein auction script.
ik wil dat je een prijs invoert en dat ie er dan staat.
heeft iemand zoiets toevallig?

Alvast bedankt,
Ricardo

Quote:
Dit is meer aan aanvraag lijkt mij.
Verplaatst.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ricardo
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 19:01:28
 
Joren de Wit

Joren de Wit

03/01/2009 18:51:00
Quote Anchor link
Wat bedoel je precies met 'auction script'? Probeer eens iets duidelijker te omschrijven wat je nu precies zoekt...
 
Yorick17

yorick17

03/01/2009 18:54:00
Quote Anchor link
Ik heb wel even op internet verder gezocht maar het wordt ook mij niet duidelijk wat auction script is.
 
Tom K

Tom K

03/01/2009 18:57:00
Quote Anchor link
misschien bedoel je action script?

ik kan uit je topic niet lezen wat je precies bedoeld. Bedoel je een soort van webshop admin ofzo? en dat in flash?
 
- SanThe -

- SanThe -

03/01/2009 18:58:00
Quote Anchor link
auction => veiling => soort E-Bay?
 
Yorick17

yorick17

03/01/2009 19:01:00
Quote Anchor link
Ricardo schreef op 03.01.2009 18:46:
ik wil dat je een prijs invoert en dat ie er dan staat.

omschrijven is ook een vak
 
Ricardo

Ricardo

03/01/2009 19:06:00
Quote Anchor link
Oke, ik teken het wel ff uit, 5 minuutjes geduld
 
Ricardo

Ricardo

03/01/2009 19:12:00
Quote Anchor link
Zo ongeveer:
bij Uw bod kan je dan een bod plaatsen en bij hoogste bod zie je het hoogste bod.

http://www.plaatjesupload.nl/bekijk/2009/01/03/1231005037-580.jpg

Alvast bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ricardo
 
Ricardo

Ricardo

03/01/2009 19:15:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 03.01.2009 19:01:
Ricardo schreef op 03.01.2009 18:46:
ik wil dat je een prijs invoert en dat ie er dan staat.

omschrijven is ook een vak


Ik kan niet geloven dat ik dat geschreven heb, ik begrijp het nu zelf niet eens meer

Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ricardo
 
Tom K

Tom K

03/01/2009 19:15:00
Quote Anchor link
en dit wil je gescript in php & mysql?
 
Yorick17

yorick17

03/01/2009 19:15:00
Quote Anchor link
@Ricardo
Niet bumpen

Als je een prijs intypt in het inputveld en dan op iets van submit drukt moet deze prijs met ip en/of gebriukersnaam verzonden worden naar de database en op diezelfde pagina laat je de hoogste prijs zien uit de database, zoiets?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door yorick17
 
Ricardo

Ricardo

03/01/2009 19:57:00
Quote Anchor link
Ik zou het liefst willen dat de bieder eerst zijn Email adres invult en dan
het bod.
Dan moet er bij het laatste bod ook het email adres staan van de laatste bieder.
 
Midas

Midas

03/01/2009 19:59:00
Quote Anchor link
Ik denk niet dat het makkelijk wordt om iemand te vinden die dit gratis voor je maakt. Aan je plaatje te zien is het een simpele website. Heb je misschien een klein budget hiervoor?
 
Yorick17

yorick17

03/01/2009 20:07:00
Quote Anchor link
Ik heb ook gemerkt dat hiervoor veel commerciële oplossingen hiervoor zijn. Maar het is wel het handigst als je zoiets zelf maakt, ik denk namelijk ook dat we het niet over een hele grote website hebben (mijn excuses als het anders is). Het is trouwens ook belachelijk als je hiervoor gaat betalen, je zit niet voor niets op een PHp forum!!
 
Joren de Wit

Joren de Wit

03/01/2009 20:11:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 03.01.2009 20:07:
Het is trouwens ook belachelijk als je hiervoor gaat betalen, je zit niet voor niets op een PHp forum!!
Dat zie je toch verkeerd. Dit is een PHPhulp forum waarop je dus hulp kunt krijgen met scripts die jij zelf aan het schrijven bent. Er wordt in dat geval dus ook verwacht dat je er zelf tijd in steekt.

Wil je dat iemand anders een script voor je maakt, dan kun je verwachten dat hij/zij daar een bepaald bedrag voor vraagt. Zeker als het scripts van grotere omvang betreft...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Yorick17

yorick17

03/01/2009 20:14:00
Quote Anchor link
Ik kijk hierbij vooral naar de situatie, als je even naar het plaatje kijkt weet je al dat je hiervoor echt niet moet betalen. het script is ook trouwens niet heel ingewikkeld denk ik zo.
 
- SanThe -

- SanThe -

03/01/2009 20:25:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 03.01.2009 20:14:
Ik kijk hierbij vooral naar de situatie, als je even naar het plaatje kijkt weet je al dat je hiervoor echt niet moet betalen. het script is ook trouwens niet heel ingewikkeld denk ik zo.

Ik zou zeggen: Doe je best en help de TS even aan een scriptje.
 
Yorick17

yorick17

03/01/2009 20:26:00
Quote Anchor link
ik heb al een opzetje gemaakt maar hij is nu offline.
 
Ricardo

Ricardo

03/01/2009 21:08:00
Quote Anchor link
Heeeeeel erg bedankt,

ik weet niet wat in zonder jullie zou moeten
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ricardo
 
Ricardo

Ricardo

10/01/2009 05:15:00
Quote Anchor link
help, reageert er nog iemand?
 
Tikkes C

Tikkes C

10/01/2009 10:36:00
Quote Anchor link
dus je hebt nog steeds geen script neem ik aan.
wat heb je zelf al geprobeert? zo kunnen wij je tips e.d. geven.

het is inderdaad stom om hiervoor te betalen of een prijs te vragen, zoiets maak je op 5 minuten...


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?PHP

ERROR_REPORTING(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

$query = "SELECT MAX(bod) FROM geboden WHERE klant='".$_SESSION['klant']."'";
$sql = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$object= mysql_fetch_object($sql);

//hier komt foto e.d.

echo "uw bod:'".$object->bod."'";

$Qhoogste = "SELECT MAX(bod) FROM geboden";
$Shoogste = mysql_query($Qhoogste) or die(mysql_error());
$Ohoogste = mysql_fetch_object($Shoogste);

echo "hoogste bod:'".$Ohoogste->bod."'";

?>


hier heb je snel iets...dit is gewoon het groffe idee, dus NIET de eigenlijke uitwerking!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tikkes C
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.