Audio in php

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

Adoptive Solution

Adoptive Solution

18/12/2022 17:32:06
Anchor link
Op basis van de afbeelding, denk ik dat het de bedoeling is dat je in de linkerkolom op een plaatje/knop/link klikt en dan in het rechterveld de audio toont en afspeelt.

Bijgaand een simple voorbeeld. Zelf achtergrondplaatje en de mp3 toevoegen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<script>
function addAudio (theAudio) {
    theAudioPlayer = document.getElementById("audio");
    //alert(theAudio);
    theAudioPlayer.src = theAudio;
    //alert(theAudioPlayer.src);
}
</script>



<div style="border: 1px solid red; width: 300px; padding: 20px;">

<audio id="audio" controls autoplay style="height:20px;">
    <source src="Donder.mp3" type="audio/mp3">
</audio>

<hr />

<button type="button" onclick="addAudio('Donder.mp3'); return false;" style="background: url(konijn.jpg) no-repeat; background-size: cover; width: 100px; height:100px;"></button>

<button type="button" onclick="addAudio('Track.mp3'); return false;" style="background: url(konijn.jpg) no-repeat; background-size: cover;width: 100px; height:100px;""></button>

</div>
Gewijzigd op 18/12/2022 18:41:39 door Adoptive Solution
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:55:59
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

18/12/2022 19:39:14
Anchor link
Hoi dank je wel, maar ik wil php gebruiken want ik heb al bij A iets van honderd mp3s. Dat zou te veel werk worden (De top 4000 heb ik ook nog ergens staan). Echter hij laat nu wel de database in, maar afspelen wil het nog steeds niet!

Wie helpt?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
            <?php
            session_start();

            if(isset($_SESSION['username']))
            {

            
            ?>
  

            <!DOCTYPE html>
            <html>
            <head>
            <link rel="stylesheet" href="../../sidebar3.css">
            <link rel="icon" href="../../../../../favicon.ico" type="image/x-icon"/>
            <title>Beheren onder Architectuur</title>
            </head>
            <body>

            <div id="container">
              <div id="sidebar">
                
            <ul>
            <li><a href= "../../userhome.php">Home</a></li>
              <li><a href= "0.php">0</a></li>
              <li><a href= "1.php">1</a></li>
              <li><a href= "2.php">2</a></li>
              <li><a href= "3.php">3</a></li>
              <li><a href= "4.php">4</a></li>
              <li><a href= "5.php">5</a></li>
              <li><a href= "6.php">6</a></li>
              <li><a href= "7.php">7</a></li>
              <li><a href= "8.php">8</a></li>
              <li><a href= "9.php">9</a></li>
              <li><a href= "A.php">A</a></li>
              <li><a href= "B.php">B</a></li>
              <li><a href= "C.php">C</a></li>
              <li><a href= "D.php">D</a></li>
              <li><a href= "E.php">E</a></li>
              <li><a href= "F.php">F</a></li>
              <li><a href= "G.php">G</a></li>
              <li><a href= "H.php">H</a></li>
              <li><a href= "I.php">I</a></li>
              <li><a href= "J.php">J</a></li>
              <li><a href= "K.php">K</a></li>
              <li><a href= "L.php">L</a></li>
              <li><a href= "M.php">M</a></li>
              <li><a href= "N.php">N</a></li>
              <li><a href= "O.php">O</a></li>
              <li><a href= "P.php">P</a></li>
              <li><a href= "Q.php">Q</a></li>
              <li><a href= "R.php">R</a></li>
              <li><a href= "S.php">S</a></li>
              <li><a href= "T.php">T</a></li>
              <li><a href= "U.php">U</a></li>
              <li><a href= "V.php">V</a></li>
              <li><a href= "W.php">W</a></li>
              <li><a href= "X.php">X</a></li>
              <li><a href= "Y.php">Y</a></li>
              <li><a href= "Z.php">Z</a></li>
    

            </ul>
            <div id="sidebar-content" style="height: 50px"></div>
            </div><!--
            --><div id="content">
            <br>
            <!DOCTYPE html>
            <html>

            <body>
                <a href ="index.php"></a>
                <?php

                    require_once "connectionmuziek.php";

                    $sql  = "SELECT * FROM amp3 ORDER BY id ASC";

                    
                    $res = mysqli_query($conn, $sql);
                    //print_r ($res);

                    if(mysqli_num_rows($res)> 0)
                    {

                        while($images = mysqli_fetch_assoc($res))
                        {

                        //print_r ($images);



                ?>

                        
                        <div class = "alb">
              <audio controls>
                    <source src="a/<?php echo $images['mp3data']; ?>" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  <?php echo $images['Mp3Naam']; ?><!--Titelliedje-->
              </div>

                <?php    }

                }

                ?>

            </body>
            <html>
        
            <br>
            
            











            <div id="main-content" style="height: 1800px"></div><br><br>



<?php
}
else
{
    echo "<script>location.href='inlog.php'</script>";
}

?>
<br>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/12/2022 19:46:04
Anchor link
- Je HTML-structuur klopt niet.
- Wil je de audio-player echt herhalen? Nu staat die in een loop.
- Staan alle muziekbestanden altijd in /a?
- Spring je HTML en PHP-statements fatsoenlijk in met tab's.
- Onthoud DRY: Don't Repeat Yourself. Je wilt toch geen 26 scripts onderhouden?

Als het niet werkt, check ook je HTML-source in je browser.
Gewijzigd op 18/12/2022 19:48:28 door - Ariën -
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

18/12/2022 19:54:24
Anchor link
Even opgepoetst, maar hij doet het nog niet!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
            <?php
            session_start();

            if(isset($_SESSION['username']))
            {

            
            ?>
  

            <!DOCTYPE html>
            <html>
            <head>
            <link rel="stylesheet" href="../../sidebar3.css">
            <link rel="icon" href="../../../../../favicon.ico" type="image/x-icon"/>
            <title>Muziek A</title>
            </head>
            <body>


                <a href ="index.php"></a>
                <?php

                    require_once "connectionmuziek.php";

                    $sql  = "SELECT * FROM amp3 ORDER BY id ASC";

                    
                    $res = mysqli_query($conn, $sql);
                    //print_r ($res);

                    if(mysqli_num_rows($res)> 0)
                    {

                        while($images = mysqli_fetch_assoc($res))
                        {

                        //print_r ($images);

                ?>

                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/<?php echo $images['mp3data']; ?>" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  <?php echo $images['Mp3Naam']; ?><!--Titelliedje-->
              </div>

                <?php    }

                }

                ?>

            </body>
            </html>
        



<?php
}
else
{
    echo "<script>location.href='inlog.php'</script>";
}

?>
<br>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/12/2022 19:55:57
Anchor link
Zie mijn laatste alinea in mijn vorige post.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/12/2022 20:03:12
Anchor link
Ed Jeurissen op 18/12/2022 19:54:24:
Even opgepoetst, maar hij doet het nog niet!

Kun je graag concrete informatie verschaffen? Dus aangeven WAT er niet werkt. Het is niet de bedoeling dat we daar naar moeten raden. Graag dus duidelijk en concreet vermelden wat er zou moeten gebeuren en wat er in werkelijkheid gebeurt (of juist niet gebeurt).
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

18/12/2022 20:09:08
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
437
438
439
440
441
442
443
444
445
446
447
448
449
450
451
452
453
454
455
456
457
458
459
460
461
462
463
464
465
466
467
468
469
470
471
472
473
474
475
476
477
478
479
480
481
482
483
484
485
486
487
488
489
490
491
492
493
494
495
496
497
498
499
500
501
502
503
504
505
506
507
508
509
510
511
512
513
514
515
516
517
518
519
520
521
522
523
524
525
526
527
528
529
530
531
532
533
534
535
536
537
538
539
540
541
542
543
544
545
546
547
548
549
550
551
552
553
554
555
556
557
558
559
560
561
562
563
564
565
566
567
568
569
570
571
572
573
574
575
576
577
578
579
580
581
582
583
584
585
586
587
588
589
590
591
592
593
594
595
596
597
598
599
600
601
602
603
604
605
606
607
608
609
610
611
612
613
614
615
616
617
618
619
620
621
622
623
624
625
626
627
628
629
630
631
632
633
634
635
636
637
638
639
640
641
642
643
644
645
646
647
648
649
650
651
652
653
654
655
656
657
658
659
660
661
662
663
664
665
666
667
668
669
670
671
672
673
674
675
676
677
678
679
680
681
682
683
684
685
686
687
688
689
690
691
692
693
694
695
696
697
698
699
700
701
702
703
704
705
706
707
708
709
710
711
712
713
714
715
716
717
718
719
720
721
722
723
724
725
726
727
728
729
730
731
732
733
734
735
736
737
738
739
740
741
742
743
744
745
746
747
748
749
750
751
752
753
754
755
756
757
758
759
760
761
762
763
764
765
766
767
768
769
770
771
772
773
774
775
776
777
778
779
780
781
782
783
784
785
786
787
788
789
              

            <!DOCTYPE html>
            <html>
            <head>
            <link rel="stylesheet" href="../../sidebar3.css">
            <link rel="icon" href="../../../../../favicon.ico" type="image/x-icon"/>
            <title>Muziek A</title>
            </head>
            <body>


                <a href ="index.php"></a>
                
                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA1.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  1 Az Yet - Last Night.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA2.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  2 Aya Nakamura - Djadja [clip Officiel].mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA3.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  3 Avicii Feat. Sandro Cavazza - Without You.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA4.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  4 Avicii - The Days.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA5.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  5 Avicii - Addicted To You.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA6.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  6 Aventura - Obsession.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA7.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  7 Atlantic Ocean - Waterfall.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA8.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  8 Atlantic Ocean - Music Is A Passion.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA9.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  9 Astrid Nijgh - Ik Doe Wat Ik Doe.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA10.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  10 Arrow - Hot Hot Hot.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA11.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  11 Aronchupa - Im An Albatraoz.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA12.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  12 Ariana Grande Ft. Iggy Azalea - Problem.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA13.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  13 Anouk - Places To Go.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA14.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  14 Anita De Hoop - Speel Nog Eenmaal Voor Mij Habanero.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA15.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  15 Anita De Hoop - Met Witte Rozen.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA16.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  16 Anita De Hoop - Jongen Je Moet Niet Huilen.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA17.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  17 Anita De Hoop - Ik Ben Zo Graag Bij Jou.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA18.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  18 Anita De Hoop - Die Kleine Jongen Met Zijn Mandoline.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA19.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  19 Anita De Hoop - De Oude Visser.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA20.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  20 Andr Hazes - Zij Gelooft In Mij.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA21.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  21 Andr Hazes - Zij Gelooft In Mij (Met Xander De Buisonj).mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA22.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  22 Andr Hazes - Zeg Maar Niets Meer (Met Cor Bakker & Laccorda).mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA23.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  23 Andr Hazes - Wees Zuinig Op Mn Meissie (Met Roxeanne Hazes).mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA24.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  24 Andr Hazes - Waarom (Met Peter Beense).mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA25.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  25 Andr Hazes - Uit Mijn Bol (Met Paul De Leeuw).mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA26.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  26 Andr Hazes - Koningin Van De Zigeuners (Met Frans Bauer).mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA27.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  27 Andr Hazes - Kleine Jongen (Met Trijntje Oosterhuis).mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA28.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  28 Andr Hazes - Een Beetje Verliefd (Met Karin Bloemen).mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA29.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  29 Andr Hazes - Donker Om Je Heen (Met Wolter Kroes).mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA30.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  30 Andr Hazes - Diep In Mijn Hart (Met Guus Meeuwis).mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA31.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  31 Andr Hazes - Bloed, Zweet En Tranen (Met Ren Froger).mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA32.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  32 Andr Hazes - Blijf Bij Mij (Met Gerard Joling).mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA33.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  33 Andr Hazes - Bedankt Mijn Vriend (Met Andr Hazes Jr.).mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA34.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  34 Andr Hazes - Als Je Alles Weet (Met Dana Winner).mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA35.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  35 Andr Hazes - Al Jouw Woorden Zijn Te Veel (Met Marianne Weber).mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA36.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  36 Andr Hazes & Xander De Buisonj - Zij Gelooft In Mij.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA37.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  37 Andr Hazes & Wolter Kroes - Donker Om Je Heen.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA38.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  38 Andr Hazes & Trijntje Oosterhuis - Kleine Jongen.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA39.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  39 Andr Hazes & Rozeanne Hazes - Wees Zuinig Op Mn Meissie.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA40.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  40 Andr Hazes & Rene Froger - Bloed Zweet En Tranen.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA41.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  41 Andr Hazes & Peter Beense - Waarom.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA42.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  42 Andr Hazes & Paul De Leeuw - Uit Mn Bol.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA43.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  43 Andr Hazes & Marianne Weber - Al Jouw Woorden Zijn Teveel.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA44.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  44 Andr Hazes & Karin Bloemen - Een Beetje Verliefd.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA45.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  45 Andr Hazes & Guus Meeuwis - Diep In Mijn Hart.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA46.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  46 Andr Hazes & Frans Bauer - Koningin Van De Zigeuners.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA47.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  47 Andr Hazes & Dana Winner - Als Je Alles Weet.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA48.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  48 Andr Hazes & Cor Bakker En Laccorda - Zeg Maar Niets Meer.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA49.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  49 Andr Hazes & Andr Hazes Jr. - Bedankt Mijn Vriend.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA50.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  50 Andru Donalds - Mishale.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA51.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  51 Andrea Jrgens - Wenn Der Himmel Es Will.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA52.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  52 Andrea Jrgens - Unsere Zeit [offizielles Video].mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA53.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  53 Andrea Jrgens - Und Dabei Liebe Ich Euch Beide 1978.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA54.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  54 Andrea Jrgens - Santa Catarina 1991.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA55.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  55 Andrea Jrgens - Millionen Von Sternen - Zdf Fernsehgarten Vom 02.08.2015.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA56.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  56 Andrea Jrgens - Manuel Goodbye 1983.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA57.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  57 Andrea Jrgens - Mama Lorraine - 1981.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA58.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  58 Andrea Jrgens - Komm, Lass Uns Reden (2004 - Schlager Des Jahres).mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA59.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  59 Andrea Jrgens - Japanese Boy 1982.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA60.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  60 Andrea Jrgens - Ich Zeige Dir Mein Paradies.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA61.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  61 Andrea Jrgens - Ich Hab Dir Nie Den Himmel Versprochen.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA62.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  62 Andrea Jrgens - Eine Rose Fr Dich.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA63.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  63 Andrea Jrgens - Ballerina, Ballerina - 1979 - Musikvideo.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA64.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  64 Andrea Jrgens - Amore, Amore - 1989 - 1.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA65.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  65 Andrea Jrgens - Allein In Der Nacht - 2. Auftritt 1989 Swr.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA66.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  66 Andrea Jrgens  Nockalm Quintett - Hit-Medleys - 1999.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA67.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  67 Andrea Jurgens - Hitmix [long Version].mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA68.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  68 Andrea Berg & Semino Rossi - Aber Dich Gibtss Nur Einmal Fr Mich 2014 (320  Kbps) (1).mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA69.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  69 Andrea Berg & Semino Rossi - Aber Dich Gibtss Nur Einmal Fr Mich .mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA70.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  70 Anders Nilsen - Salsa Tequila.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA71.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  71 Anastacia - Sick & Tired.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA72.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  72 Amel Bent - Sans Toi.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA73.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  73 Aloe Blacc - The Man.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA74.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  74 Alle Farben Ft. Graham Candy - She Moves (Far Away).mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA75.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  75 All-4-One - I Swear [radio Remix].mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA76.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  76 All-4-One - I Swear [radio Edit].mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA77.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  77 Alice Deejay - Celebrate Our Love.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA78.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  78 Ali B. Feat. Brace - Ik Ben Je Zat.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA79.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  79 Alex Party - Dont Give Me Your Life.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA80.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  80 Ahzee - Born Again [Short Radio Edit].mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA81.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  81 Afrojack Ft. Wrabel - Ten Feet Tall.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA82.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  82 Adiemus-Adiemus.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA83.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  83 Adamski - Killer.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA84.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  84 Active Force - Hit Like A Pacman.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA85.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  85 Action Mix Volume 3  [Skaters Action Mix].mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA86.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  86 Action Mix Volume 2  [The Train Action Mix].mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA87.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  87 Action Mix Volume 1 [Side A].mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA88.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  88 Ace Of Base - The Sign.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA89.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  89 Ace Of Base - Dont Turn Around.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA90.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  90 Acda En De Munnik - Groeten Uit Maaiveld.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA91.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  91 Abon-E - On My Way (Hey What E Do).mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA92.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  92 Abba - I Have A Dream.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA93.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  93 A-Trax - A Dream Within [radio Edit].mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA94.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  94 A-Trax - A Dream Within (Radio Edit).mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA95.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  95 A-Teens - Super Trouper.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/LiedjeA96.mp3" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  96 A Tribe Calle Quest - Can I Kick It.mp3<!--Titelliedje-->
              </div>

                            </body>
            </html>
        



<br>


Van het ontwikkelaarsgereedschap. Ik kan de fout echt niet ontdekken!


Toevoeging op 18/12/2022 20:12:14:

https://ibb.co/ySnshrd

dit heb ik tot nog toe. Ik wil eigenlijk hebben dat alle spelers het doen. Dat werkt dus niet!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/12/2022 20:14:03
Anchor link
Lees Ozzie's bericht nog eens aandachtig.
We hebben geen glazen bol.

Als het topic doorgaat met ontbrekende informatie dan ga ik het maar sluiten. Dus wees concreet:

Wat gaat er mis?
Wat gebeurt er?
Wat verwacht je?
Wat doe je precies?
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

18/12/2022 20:30:30
Anchor link
Hallo,

Blijkbaar ben ik niet duidelijk genoeg. De spelers die ik heb zouden afzonderlijk een nummer moeten afspelen. Het hele framewerk hebben we nu maar het afspelen van een afspeler wil maar niet lukken! DAt probleem zou dan opgelost moeten worden.

Als je op de afspeler duwt gebeurt er dus niks.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
            <?php
            session_start();

            if(isset($_SESSION['username']))
            {

            
            ?>
  

            <!DOCTYPE html>
            <html>
            <head>
            <link rel="stylesheet" href="../../sidebar3.css">
            <link rel="icon" href="../../../../../favicon.ico" type="image/x-icon"/>
            <title>Muziek A</title>
            </head>
            <body>


                <a href ="index.php"></a>
                <?php

                    require_once "connectionmuziek.php";

                    $sql  = "SELECT * FROM amp3 ORDER BY id ASC";

                    
                    $res = mysqli_query($conn, $sql);
                    //print_r ($res);

                    if(mysqli_num_rows($res)> 0)
                    {

                        while($images = mysqli_fetch_assoc($res))
                        {

                        //print_r ($images);

                ?>

                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="AMP3/<?php echo $images['mp3data']; ?>" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->
                </audio>
                  <?php echo $images['Mp3Naam']; ?><!--Titelliedje-->
              </div>

                <?php    }

                }

                ?>

            </body>
            </html>
        



<?php
}
else
{
    echo "<script>location.href='inlog.php'</script>";
}

?>
<br>


Daarnaast de code voor een enkele speler dat werkt wel!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
            <?php
            session_start();

            if(isset($_SESSION['username']))
            {

              echo '


      
              <audio controls>
                  <source src="liedje.mp3" type="audio/mpeg">
              </audio>

            '
;
            }

            else
            {
                echo "<script>location.href='inlog.php'</script>";
            }

            ?>


Als je op F5 duwt dan wodrt het driehoekje kort zwart maar grijs dan weer uit. Dat zou zwart moeten blijven zodat je de mp3 kunt afspelen!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/12/2022 20:33:46
Anchor link
Het zou kunnen dat het muziekbestand niet bestaat. Een controle met file_exists() in PHP zou zeker handig zijn.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/12/2022 20:34:37
Anchor link
En jij hebt ergens een audiobestand staan met als naam AMP3/LiedjeA95.mp3 ?
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

18/12/2022 20:38:51
Anchor link
Bij mij wil het ook niet laden.

Wat niet zo verbazend is als je zo’n 100 mp3 op je pagina wilt laden.

Probeer het eens met 1 tegelijk.

Zie mijn eerdere voorbeeld
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/12/2022 20:41:54
Anchor link
Hm, gaat dat niet on-demand?
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

18/12/2022 20:45:59
Anchor link
Hoi,

Bij mij lukt het wel, maar heb ook een i7 met 32 GB ... maar je kunt denk ik met een beperkt aantal mp3s dit doen. Daar gaat het ok niet om! Als de speler maar werkt! ik heb inderdaad liedje: AMP3/LiedjeA95.mp3
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/12/2022 20:48:42
Anchor link
Controleer met PHP of het audiobestand bestaat.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/12/2022 21:05:39
Anchor link
Ed Jeurissen op 18/12/2022 20:45:59:
Hoi,

Bij mij lukt het wel, maar heb ook een i7 met 32 GB ... maar je kunt denk ik met een beperkt aantal mp3s dit doen. Daar gaat het ok niet om! Als de speler maar werkt! ik heb inderdaad liedje: AMP3/LiedjeA95.mp3

En dat liedje bevindt zich waar?
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

19/12/2022 12:27:59
Anchor link
Aangepast file_exists(). Geen foutmeldingen. @ Ozzie Dat liedje bestand. |ie link!

https://ibb.co/NsMptxg
 
Ad Fundum

Ad Fundum

19/12/2022 12:35:43
Anchor link
Werkt dat linkje naar de MP3 ook als je het in de adresbalk van je browser intikt?

Ik vermoed namelijk van niet, het verklaart waarom er geen enkele MP3 wil spelen.
Maak HTTP-links (URL) in plaats van Windows-links, en het zal werken.

P.S.: Ik heb al acht jaar dezelfde i7 met 16 GB, en het ding liep nog sneller ook toen ik Windows verving voor Linux!
Gewijzigd op 19/12/2022 12:40:59 door Ad Fundum
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/12/2022 13:23:33
Anchor link
Ed Jeurissen op 19/12/2022 12:27:59:
Aangepast file_exists(). Geen foutmeldingen. @ Ozzie Dat liedje bestand. |ie link!

https://ibb.co/NsMptxg



File exists geeft ook geen foutmeldingen.

Probeer eens met de volgende link of het dan wel werkt:

/Muziek/AMP3/LiedjeA95.mp3
Aan je plaatje te zien heb je een map muziek.
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

19/12/2022 15:13:20
Anchor link
Mijn link is de volgende:

http://localhost:8080/website/Muziek/Amp3/A10.php

De code tot nu toe:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
            <?php
            session_start();

            if(isset($_SESSION['username']))
            {

            
            ?>
  

            <!DOCTYPE html>
            <html>
            <head>
            <link rel="stylesheet" href="../../sidebar3.css">
            <link rel="icon" href="../../../../../favicon.ico" type="image/x-icon"/>
            <title>Muziek A</title>
            </head>
            <body>

            <div id="container">
              <div id="sidebar">
                
            <ul>
            <li><a href= "../../userhome.php">Home</a></li>
              <li><a href= "0.php">0</a></li>
              <li><a href= "1.php">1</a></li>
              <li><a href= "2.php">2</a></li>
              <li><a href= "3.php">3</a></li>
              <li><a href= "4.php">4</a></li>
              <li><a href= "5.php">5</a></li>
              <li><a href= "6.php">6</a></li>
              <li><a href= "7.php">7</a></li>
              <li><a href= "8.php">8</a></li>
              <li><a href= "9.php">9</a></li>
              <li><a href= "A.php">A</a></li>
              <li><a href= "B.php">B</a></li>
              <li><a href= "C.php">C</a></li>
              <li><a href= "D.php">D</a></li>
              <li><a href= "E.php">E</a></li>
              <li><a href= "F.php">F</a></li>
              <li><a href= "G.php">G</a></li>
              <li><a href= "H.php">H</a></li>
              <li><a href= "I.php">I</a></li>
              <li><a href= "J.php">J</a></li>
              <li><a href= "K.php">K</a></li>
              <li><a href= "L.php">L</a></li>
              <li><a href= "M.php">M</a></li>
              <li><a href= "N.php">N</a></li>
              <li><a href= "O.php">O</a></li>
              <li><a href= "P.php">P</a></li>
              <li><a href= "Q.php">Q</a></li>
              <li><a href= "R.php">R</a></li>
              <li><a href= "S.php">S</a></li>
              <li><a href= "T.php">T</a></li>
              <li><a href= "U.php">U</a></li>
              <li><a href= "V.php">V</a></li>
              <li><a href= "W.php">W</a></li>
              <li><a href= "X.php">X</a></li>
              <li><a href= "Y.php">Y</a></li>
              <li><a href= "Z.php">Z</a></li>
    

            </ul>
            <div id="sidebar-content" style="height: 50px"></div>
            </div><!--
            --><div id="content">

                <a href ="index.php"></a>
                <?php

                    require_once "connectionmuziek.php";

                    $sql  = "SELECT * FROM amp3 ORDER BY id ASC";

                    
                    $res = mysqli_query($conn, $sql);
                    //print_r ($res);

                    if(mysqli_num_rows($res)> 0)
                    {

                        while($images = mysqli_fetch_assoc($res))
                        {

                        //print_r ($images);


                ?>

                        
                        <div class = "alb">
                <audio controls>
                    <source src="/Muziek/AMP3/<?php echo file_exists($images['mp3data']); ?>" type="audio/mpeg"><!--MP3, -->

                </audio>
                  <?php echo $images['Mp3Naam']; ?><!--Titelliedje-->
              </div>

                <?php    }

                }

                ?>

            </body>
            </html>
        
            <br>
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.