Audioplayer

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »
G P

G P

15/04/2023 02:35:55
Anchor link
Hallo,

ik ben even bezig geweest om het geheugen nog eens te gebruiken, niet altijd even gemakkelijk.
Hierbij laat ik jullie mijn nieuwe Audio Player eens bewonderen.

Wat kan je verwachten ?

1. Een overzicht van het liedje dat op het moment aan het spelen is.
2. Het overzicht verbergen / tonen

3. Zoeken naar een positie van het liedje
4. Terug gaan naar het vorige liedje
5. Afspelen / pauze van het liedje
6. Het liedje stoppen
7. Naar het volgend liedje

8. Automatisch afspelen aan / uit
9. Willekeurig afspelen aan / uit

10. Mute (stilte) aan / uit
11. Het volume regelen

12. (Nieuw in deze versie) Een afspeellijst
13. De afspeellijst verbergen / tonen

Bijzonderheden:
14. Volledig toegankelijk met de tab-toets
15. Ook streamings kunnen in de playlist

De broncode:
Klik op toon broncode in je browser, het is puur html

De css-file:
CSS bekijken

Javascript:
Javascript bezichtigen

En dan nu ook even de link: Audio Player 3.6

Wat wil ik verwachten ?

1. Eerlijkheid
2. Ideeën
3. Bugs / fouten

Wat nog belangrijk is...
Ik heb het zelf al getest met Google Chrome op PC
Laptop / Mobieltje / Tablet en andere browsers heb ik nog niet getest. Dus als jullie dat even doen en een ander resultaat moest te zien krijgen dan bedoeld, laat het mij dan zeker weten.

Ik hoop dat jullie toch wel tevreden gaan zijn met het resultaat.
G.P. (Günther Peeters alias Elvium)
Gewijzigd op 16/04/2023 04:05:52 door G P
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 10:59:32
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/04/2023 10:00:14
Anchor link
Het is een vrij uitgebreid script, dus ik beperk me tot een paar algemene opmerkingen:

1. Al je vars bovenin het script zijn nu global. Het is netter om de scope niet groter dan nodig te maken, bijvoorbeeld zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
document.addEventListener('DOMContentLoaded', () => {
    // your entire script here
});

let ook op het verschil tussen "var" en "let". Om allerlei redenen heeft "let" meestal de voorkeur (moet je even op googlen)

2. Je gebruikt document.getElementByID en document.getElementsByTagname nogal eens dubbel voor dezelfde elementen. Het is efficiënter om dat bovenin je script in variabelen te stoppen (meestal met const), zodat je het maar 1 keer hoeft te doen. Mijn gewoonte (maar dat is persoonlijke voorkeur) is om const variabelen met hoofdletters te schrijven, zodat ik weet van welk type ze zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
const INPUT_EMAIL = document.querySelector('.email');
const HREFS_CANCEL = document.querySelectorAll('.cancel');


3. In je HTML koppel je de JavaScript functions rechtstreeks aan de elementen, bijvoorbeeld zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<button class="blackGradient" id="audioMute" onclick="javascript:muteSong();" title="Mute" type="button" value="Mute">?</button>

Het is netter om dat met addEventListener te doen, dan maak je het mogelijk om meerdere eventListeners per HTML element te hebben. (Bijvoorbeeld als je dit live zou zetten en je wilt dingen kunnen monitoren met Google Tag Manager)
 
G P

G P

15/04/2023 10:50:44
Anchor link
Bedankt Jan, in JavaScript ben ik een echte n00b. Maar ik zal mij eens meer verdiepen in JS en zeker iets gaan doen met jouw tips.

1. De getElementByID gebruik ik om de standaard zaken uit te lezen / schrijven. (De knoppen / volume slider)
2. De getElementsByTagname om de hele playlist uit te lezen omdat ik niet op voorhand weet hoeveel liedjes er in de playlist zullen staan.
Maar ik zal zeker eens jouw tip gaan gebruiken, het lijkt mij toch veel simpeler zoals je het zegt.
Met de addEventListener en querySelectorAll zal ik eens experimenteren mits ik van JS maar 0.001% kennis van heb. Ik ben al blij dat ik zover geraakt ben.
Eerst nog uitpluizen hoe ik die "positie" van het liedje kan uitwerken.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/04/2023 11:00:36
Anchor link
Wat bedoel je precies met de positie? Dat je die slider bovenin kunt verslepen en dat de song dan verder speelt vanaf die nieuwe positie?
 
Jan R

Jan R

15/04/2023 11:07:41
Anchor link
Nog een paar opmerkingen
Verouderd doctype
mp3 kunnen gedownload worden via de src code. De files zijn beschermd. baf/brein
Code eens een keer door de validator sturen. https://validator.w3.org

Jan
Gewijzigd op 15/04/2023 11:18:00 door Jan R
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/04/2023 12:00:30
Anchor link
Mijn advies: Gebruik rechtenvrije muziek voor het voorbeeld.
 
G P

G P

15/04/2023 16:28:38
Anchor link
@Jan Koehoorn: Dat is inderdaad wat ik bedoel
@Jan R: doctype is aangepast, hierbij is ook de style en de plaatsing van de elements aangepast. Ik heb het door de validator gehaald. Enige probleem zijn de icons in de knoppen (Icomoon, niet zo'n groot probleem)
@Ariën: De muziek is aangepast, zijn allen rechtvrij en staan ook op de website zelf en niet meer gelinkt naar een andere. Behalve de streaming natuurlijk :)

Bedankt allen voor jullie ideeën.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/04/2023 21:45:02
Anchor link
G P op 15/04/2023 16:28:38:
@Jan Koehoorn: Dat is inderdaad wat ik bedoel


Ok. Je kunt een audiobestand starten vanaf een bepaalde positie door de property currentTime van het audio element in te stellen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
        <title>PHPHulp</title>
    </head>
    <body>
        <button class="play-25">25%</button>
        <button class="play-50">50%</button>
        <button class="play-75">75%</button>

        <script>
            document.addEventListener('DOMContentLoaded', () => {
                const EL_AUDIO = new Audio('jouw-audio-file.mp3');
                const BTN_25 = document.querySelector('.play-25');
                const BTN_50 = document.querySelector('.play-50');
                const BTN_75 = document.querySelector('.play-75');

                BTN_25.addEventListener('click', () => {
                    EL_AUDIO.pause();
                    EL_AUDIO.currentTime = EL_AUDIO.duration / 4;
                    EL_AUDIO.play();
                });
                BTN_50.addEventListener('click', () => {
                    EL_AUDIO.pause();
                    EL_AUDIO.currentTime = EL_AUDIO.duration / 2;
                    EL_AUDIO.play();
                });
                BTN_75.addEventListener('click', () => {
                    EL_AUDIO.pause();
                    EL_AUDIO.currentTime = ( EL_AUDIO.duration / 4 ) * 3;
                    EL_AUDIO.play();
                });
                EL_AUDIO.addEventListener('loadeddata', () => {
                    console.log('audio element loaded');
                });
            });
        </script>
    </body>
</html>
 
G P

G P

16/04/2023 01:08:55
Anchor link
Hartelijk bedankt !!
Je geeft al meteen een mooi voorbeeld voor het gebruik van een addEventListener !
Super van jou :)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

16/04/2023 08:23:15
Anchor link
Graag gedaan :-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2023 06:17:41
Anchor link
.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.