auto increment hrefs?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Anthony de meulemeester

anthony de meulemeester

28/04/2013 14:55:13
Quote Anchor link
hey idereen,

het volgende doet zich voor

ik heb een query die gegevens uit een database haalt.

ik heb array die de resultaten fetched

dan echo ik mooi de resultaten in een tabel.

lidnaam woonplaats details
anthony hulst `een link met de detail info van het lid`

hoe kan ik nu de link vormen die mij naar een pagina brengt met de details van dat lid?
moet de link moet een soort autoindex hebben met het ID van de rij?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 18:58:59
 
Eddy E

Eddy E

28/04/2013 15:13:24
Quote Anchor link
Bijvoorbeeld

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<td>Anthony</td>
<td>Hulst</td>
<td>
    <a href="details.php?id=123">Details</a>
</td>


En op details.php zit dan in $_GET['id'] het nummer.
Vergeet die daar niet te controleren of een intval() erover te gooien!
 
Anthony de meulemeester

anthony de meulemeester

28/04/2013 15:50:40
Quote Anchor link
ok snap ik maar hoe weet de link welk id hij moet geven aan elk lid?
 
Eddy E

Eddy E

28/04/2013 16:00:07
Quote Anchor link
Hoe toon je de gebruikersnaam Anthony en woonplaat (Hulst)?
Daar kan je dan toch ook het ID plakken?

Of gebruik je geen database?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.