Auto starten in PHP

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

- Raoul -

- Raoul -

24/06/2010 19:21:22
Anchor link
Dit script je werkt niet :S

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php

function startAuto($nummerplaat){
$auto = new auto($nummerplaat);
startAuto($auto);
}


startAuto('******');

?>
Gewijzigd op 25/06/2010 11:22:13 door Chris -
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 19:51:55
 

24/06/2010 19:24:20
Anchor link
Gefeliciteerd.
Mijn band is lek!
 
- Mark -

- Mark -

24/06/2010 19:24:33
Anchor link
Heb je er benzine in gedaan?
 
- Raoul -

- Raoul -

24/06/2010 19:26:35
Anchor link
Ja alles is in orde.
 

24/06/2010 19:26:48
Anchor link
Mark Coenen op 24/06/2010 19:24:33:
Heb je er benzine in gedaan?


Zou het geen diesel zijn?
 
- Raoul -

- Raoul -

24/06/2010 19:29:21
Anchor link
Karl Karl op 24/06/2010 19:26:48:
Mark Coenen op 24/06/2010 19:24:33:
Heb je er benzine in gedaan?


Zou het geen diesel zijn?


Hmmm er zit diesel in
 
- Raoul -

- Raoul -

24/06/2010 19:29:22
Anchor link
Karl Karl op 24/06/2010 19:26:48:
Mark Coenen op 24/06/2010 19:24:33:
Heb je er benzine in gedaan?


Zou het geen diesel zijn?


Hmmm er zit diesel in
 
- Mark -

- Mark -

24/06/2010 19:38:40
Anchor link
Accu leeg dan toevallig?

Ik ben niet zo goed in OOP maar al zou het werken wat je daar schrijft dan kom je toch in een oneindige loop uit?
 
Bram Boos

Bram Boos

24/06/2010 19:44:07
Anchor link
Lijkt mij verstandiger om naar een autogarage te gaan...
 
Pieter ten Boomen

Pieter ten Boomen

25/06/2010 01:46:12
Anchor link
Waar slaat dit op?
 
- -

- -

25/06/2010 07:46:45
Anchor link
- Raoul - op 24/06/2010 19:21:22:
Dit script je werkt niet :S

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php

function startAuto($nummerplaat){
$auto = new auto($nummerplaat);
startAuto($auto);
}


startAuto('******');

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php

function startAuto($nummerplaat){
$auto = new auto($nummerplaat);
$auto->startAuto( );
}


startAuto('******');

?>


Moet het niet zoiets zijn?
Je blijft de globale functie aanroepen...
Gewijzigd op 04/07/2014 19:56:50 door - Ariën -
 
Ivo K

Ivo K

25/06/2010 08:50:17
Anchor link
@Martijn; zelfs dat wil je niet. De hele functie startAuto is dan overbodig. Ik heb liever het object in plaats van allerlei functies die apart een object aanroepen, tenzij de eerste het object ook weer returned. Dus mijn idee is om de hele functie startAuto achterwege te laten en gewoon:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$oAuto
= new Auto($newKenteken);
$oAuto->start();
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/06/2010 10:25:30
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
startAuto('******');

Je hebt wel 'zes' sterretjes in je voorruit zitten. Moet je niet even langs Carglass gaan ;)?
 
Niels K

Niels K

25/06/2010 11:03:02
Anchor link
Wat een reactie's.. Ik loop gewoon te lachen.. Wat moet de TS wel niet denken..

@- Raoul -

Wat ze ermee duidelijk willen maken is dat je meer informatie moet geven en niet direct moet zeggen, dit script werkt niet. Als je de regels gelezen, staat daar ook in dat je een goede omschrijving van je probleem moet geven. En uiteraard zoals velen al zeggen gaat dit niet werken.
Gewijzigd op 04/07/2014 19:57:02 door - Ariën -
 
Bram Boos

Bram Boos

25/06/2010 11:07:58
Anchor link
Aar anoniem op 25/06/2010 10:25:30:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
startAuto('******');

Je hebt wel 'zes' sterretjes in je voorruit zitten. Moet je niet even langs Carglass gaan ;)?


+1
 
Niels K

Niels K

25/06/2010 11:10:22
Anchor link
Bram Boos op 25/06/2010 11:07:58:
Aar anoniem op 25/06/2010 10:25:30:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
startAuto('******');

Je hebt wel 'zes' sterretjes in je voorruit zitten. Moet je niet even langs Carglass gaan ;)?


+1


Klopt, maar kan je niet beter de TS helpen? We moeten het imago van het forum niet lager brengen dan het al is he.. Zeker als mod zou je moeten ingrijpen...
Gewijzigd op 25/06/2010 11:12:25 door Niels K
 
Niels K

Niels K

25/06/2010 11:11:18
Anchor link
EDIT..

Drukte op Quote, in plaats van edit...
Gewijzigd op 25/06/2010 11:12:07 door Niels K
 
Chris -

Chris -

25/06/2010 11:12:46
Anchor link
Moet de auto worden aangeduwd?

Ik vraag me overigens af of dit nog een serieus topic gaat worden...
 
Niels K

Niels K

25/06/2010 11:16:10
Anchor link
Wat probeer ik al in 2 post duidelijk te maken?
 
Chris -

Chris -

25/06/2010 11:21:11
Anchor link
Niels, de topicstarter lacht net zo hard mee, en ik heb werkelijk waar géén idee wat hij nou wilt, verwacht of vraagt van ons.

Goed dan, dan treed ik op als moderator. Topicstarter, graag een nieuw topic plaatsen met een fatsoenlijke openingspost, waarin staat wát het probleem is en wat je wilt bereiken.[/modedit]
Gewijzigd op 25/06/2010 11:22:04 door Chris -
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.