Auto uitvoeren script of iets dergelijks

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bart Pasmans

Bart Pasmans

16/03/2011 11:39:34
Quote Anchor link
Heren/Dames,

ik heb de volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo ('<A href="#" onclick="csscody.alert(&#39;&lt;h1&gt;Information Alert&lt;/h1&gt;&lt;em&gt;low level&lt;/em&gt;&lt;br/&gt;&lt;p&gt;&copy; All rights reserved 2006-2010. &lt;/p&gt;&lt;p&gt; jQuery examples site  &lt;a href=\&#39;http://www.csscody.com/\&#39;&gt;www.csscody.com&lt;/a&gt; &lt;/p&gt;&#39;);return false;">Info Message Popup Alert');
?>


die een message alert laat zien, zoals je ziet moet er eerst op de link worden geklikt om de melding te krijgen.
Dit wil ik automatisch gedaan krijgen.

Er zitten een 3 tal javascripts aanvast, maar ik denk niet dat relevant is om hier te posten, ik wil gewoon dat hij automatisch die link aanroept.

Alvast bedankt voor de hulp
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 07:07:18
 
Stefan -

Stefan -

16/03/2011 12:50:38
Quote Anchor link
Bedoel je een cronjob?
 
John D

John D

16/03/2011 13:10:55
Quote Anchor link
Gewoon een java alert in je body zetten misschien??
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<script language="JavaScript">
      alert("Mededeling van de webmaster");
</script>
 
Kris Peeters

Kris Peeters

16/03/2011 14:12:53
Quote Anchor link
Wat je uiteindelijk ook zult gebruiken ...

Ik zou afraden om zo veel in onclick="..." te zetten.
Roep daar een functie aan (eventueel met argumenten) en schrijf die functie declaratie in een .js file
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.