auto wrap

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rene

Rene

21/11/2004 12:37:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een soort van nieuws systeempje het enigste probleem wat ik nog heb is hij alles letterlijk invoegd. Alleen als 1 zin heel lang is gooit hij heel mijn layout om.

Kan ik opgeven dat hij bij x tekens automatisch een enter geeft?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 18:44:40
 
Lieven

lieven

21/11/2004 13:58:00
Quote Anchor link
mss als je het in een tabel steekt? met opgegeven width.

anders met de functie count() als je dan je string met explode() in een array steekt, zo splits je na een aantal woorden
 
Alfred -

Alfred -

21/11/2004 14:31:00
Quote Anchor link
Browse wat door het forum, deze vraag ik al x aantal keer gesteld...
 
Dutchcamel

dutchcamel

21/11/2004 17:24:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
function auto_wrap($text, $maxWordLength, $break) {
    $exploded = explode(' ', $text);

    for ($i = 0; $i <= count($exploded); $i++) {

        if (strlen($exploded[$i]) >= $maxWordLength) {
            $exploded[$i] = wordwrap($exploded[$i], $maxWordLength, $break, 1);
        }
    }


    $text = implode(' ', $exploded);

    return $text;
}

echo auto_wrap('teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest', 12, '..<br>..');
/* output: teeeeeeeeeee..<br>..eeeeeeeeeeee..<br>..eeeeeeeeeeee..<br>..eeeeeeeeeeee..<br>..eeeeeeeeeeee..<br>..eeeeeeeeeeee..<br>..eeeeeeeeeeee..<br>..eeeeeest */
?>
Gewijzigd op 21/11/2004 17:33:00 door dutchcamel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.