Autocomplete

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Christiaan de kleine

christiaan de kleine

30/07/2013 19:31:57
Quote Anchor link
Weet niet of ik in dit topic goed zit, maar zoek het volgende:

ik heb 2 formulier velden (genaamd naam en voornaam) ik wil als je in één van beide een woord typt dat ie automatisch suggesties weergeeft vanuit de database.
Ik heb ooit z'n script gebruikt, kan hem alleen niet meer vinden.
Gewijzigd op 30/07/2013 19:33:34 door Nick Dijkstra
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 04:49:48
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

30/07/2013 19:34:27
Quote Anchor link
Ik heb je topic verplaatst.

Dit bedoel je denk ik: Autocomplete
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

30/07/2013 19:39:12
Quote Anchor link
Ja, dat zocht ik. alleen hoe zet ik hem om zodat ie het uit mijn db haalt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<html lang="en">
<head>
  <meta charset="utf-8" />
  <title>jQuery UI Autocomplete - Default functionality</title>
  <link rel="stylesheet" href="http://code.jquery.com/ui/1.10.3/themes/smoothness/jquery-ui.css" />
  <script src="http://code.jquery.com/jquery-1.9.1.js"></script>
  <script src="http://code.jquery.com/ui/1.10.3/jquery-ui.js"></script>
  <link rel="stylesheet" href="/resources/demos/style.css" />
  <script>
  $(function() {
    var availableTags = [
      "ActionScript",
      "AppleScript",
      "Asp",
      "BASIC",
      "C",
      "C++",
      "Clojure",
      "COBOL",
      "ColdFusion",
      "Erlang",
      "Fortran",
      "Groovy",
      "Haskell",
      "Java",
      "JavaScript",
      "Lisp",
      "Perl",
      "PHP",
      "Python",
      "Ruby",
      "Scala",
      "Scheme"
    ];
    $( "#tags" ).autocomplete({
      source: availableTags
    });
  });
  </script>
</head>
<body>
 
<div class="ui-widget">
  <label for="tags">Tags: </label>
  <input id="tags" />
</div>
 
 
</body>
</html>
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

30/07/2013 19:42:25
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
$( "#birds" ).autocomplete({
      source: "search.php",
      minLength: 2,
      select: function( event, ui ) {
        log( ui.item ?
          "Selected: " + ui.item.value + " aka " + ui.item.id :
          "Nothing selected, input was " + this.value );
      }
    });


En in search.php kan je met $_GET['term'] het ingevulde opzoeken in de database en dan de resultaten in een json array.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

30/07/2013 19:43:28
Quote Anchor link
Dat snap ik niet!
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

30/07/2013 19:46:13
Quote Anchor link
Kijk hier eens. Maar gebruik dan Mysqli of PDO
Gewijzigd op 30/07/2013 19:46:41 door Nick Dijkstra
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

30/07/2013 19:50:17
Quote Anchor link
moet ik dit in search.php zetten ofzo? snap het nu helemaal niet meer...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
$mysql_server = 'localhost';
$mysql_login = 'root';
$mysql_password = '';
$mysql_database = 'jQueryAutocomplete';

mysql_connect($mysql_server, $mysql_login, $mysql_password);
mysql_select_db($mysql_database);

$req = "SELECT name "
    ."FROM mytable "
    ."WHERE name LIKE '%".$_REQUEST['term']."%' ";

$query = mysql_query($req);

while($row = mysql_fetch_array($query))
{
    $results[] = array('label' => $row['name']);
}

echo json_encode($results);

Deze bovenstaande code komt vanaf die link van je...
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

30/07/2013 19:52:59
Quote Anchor link
ja, daar haal je de gegevens op uit je database.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

30/07/2013 19:54:55
Quote Anchor link
heb het in test file zitten maar hij echoed het als [{"label":"Luiken"},{"label":"Luiken"}] dat werkt toch niet als auto suggest, en hoe komthet nou ervolledig uit te zien...
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

30/07/2013 20:17:51
Quote Anchor link
Ja, dat is goed. Dat zou zo moeten werken. En je moet dan jQuery en jQueryUI inladen.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

30/07/2013 20:19:31
Quote Anchor link
en hoe doe ik datlaatste, en nogmaals hoe ziet het script eruit?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/07/2013 20:30:17
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<link rel="stylesheet" href="http://code.jquery.com/ui/1.10.3/themes/smoothness/jquery-ui.css" />
<script src="http://code.jquery.com/jquery-1.9.1.js"></script>
<script src="http://code.jquery.com/ui/1.10.3/jquery-ui.js"></script>
<link rel="stylesheet" href="/resources/demos/style.css" />

In je head.
En het Java-/jQueryscript Nicks post.


Toevoeging op 30/07/2013 20:30:42:

http://www.jqueryautocomplete.com/jquery-autocomplete-php-mysql-json-example.html

Deze dus....
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

30/07/2013 20:40:12
Quote Anchor link
ik heb nog een ander script gevonden krijg hem alleen nietwerkend:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
autocomplete.php

<?php
 $q
=$_GET['tag'];
 $my_data=mysql_real_escape_string($q);
 $mysqli=mysqli_connect('localhost','root','****','database') or die("Database Error");
 $sql="SELECT `naam` FROM `table` WHERE `naam` LIKE '%$my_data%'";
 $result = mysqli_query($mysqli,$sql) or die(mysqli_error());

 if($result)
 {

  while($row=mysqli_fetch_array($result))
  {

   echo $row['naam']."\n";
  }
 }

?>


En het form zelf:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
ac.php

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Auto Complete Input box</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="jquery.autocomplete.css" />
<script type="text/javascript" src="jquery.js"></script>
<script type="text/javascript" src="jquery.autocomplete.js"></script>
<script>
 $(document).ready(function(){
  $("#tag").autocomplete("autocomplete.php", {
        selectFirst: true
  });
 });
</script>
</head>
<body>
<label>Tag:</label>
<input name="tag" type="text" id="tag" size="20"/>
</body>
</html>


Zelf denk ik dat aan het volgendestukje misgaat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$q=$_GET['q'];
Gewijzigd op 30/07/2013 20:50:24 door christiaan de kleine
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/07/2013 20:51:10
Quote Anchor link
Volgens mij moet je json_encode () gebruiken.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

30/07/2013 20:52:25
Quote Anchor link
waar moet ik die nerzetten of vervangen?
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

30/07/2013 20:53:18
Quote Anchor link
Zie het script van het linkje wat ik gepost had
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

30/07/2013 20:55:43
Quote Anchor link
heb dit van autocomplete.php gemaakt, maar werkt niet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
    $q
=$_GET['q'];
    $my_data=mysql_real_escape_string($q);
    $mysqli=mysqli_connect('localhost','root','161189','medical') or die("Database Error");
    $sql="SELECT naam FROM patienten WHERE naam LIKE '%$my_data%' ORDER BY naam";
    $result = mysqli_query($mysqli,$sql) or die(mysqli_error());
    
    if($result)
    {

        while($row=mysqli_fetch_array($result))
        {

            echo json_encode($row['naam']);
            //echo $row['naam']."\n";
        }
    }

?>
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

30/07/2013 21:00:13
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$array
= array();
while($row=mysqli_fetch_array($result))
{

    $array[] = array('label' => $row['naam']);
}


echo json_encode($array);
?>
Gewijzigd op 30/07/2013 21:00:26 door Nick Dijkstra
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

30/07/2013 21:01:51
Quote Anchor link
krijg nog steeds geen suggesties te zien...
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

30/07/2013 21:04:40
Quote Anchor link
Heb je paden naar de bestanden goed?

Heb je het anders online staan?
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

30/07/2013 21:12:03
Quote Anchor link
heb hetonline staan, alles staat in dezelfde map.

http://82.169.87.198:46895/autocomplete/
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.