Automatisch bijtellen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »
Jasper Sni

Jasper Sni

21/01/2009 13:19:00
Quote Anchor link
Ik heb een scriptje nodig die elke 5 minuten 1 punt bij de database optelt, net zoals travian heeft zegmaar, daar zie je ook de grondstoffen optellen.

Moet je daarvoor een speciale pagina aanmaken die door de server gedraaid wordt of kan het ook gewoon in een script die door de gebruiker wordt bezocht? Iemand idee hoe het moet of tutorial ofzo?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 13:13:29
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

21/01/2009 13:24:00
Quote Anchor link
Je zou een cronjob kunnen gebruiken, maar waarschijnlijk heb je dat niet nodig. (CronJobs worden in 90% van de gevallen misbruikt!)

Waar is het voor? Wanneer heb je de gegevens nodig? Op het moment dat je inlogd of een score pagina oproept? Dan laat je toch gewoon dan uitrekenen hoeveel je erbij moet tellen?

Kortom schets je situatie iets duidelijker en concreter, dan kan je/we beoordelen of je een cronjob nodig hebt of niet.
Daarna kijken we verder..
 
Jasper Sni

Jasper Sni

21/01/2009 13:30:00
Quote Anchor link
Ik heb een spel waarin je veldjes beheerd, je kunt er zaden op planten, op het moment dat er zaden op het veldje aanwezig zijn en de zon schijnt die dag, komt er elke 5 minuten +1 punt voor zon bij.

Zo duidelijker? ;p
 
Hipska BE

Hipska BE

21/01/2009 13:49:00
Quote Anchor link
Ja zeker,

Hmm, ja dit lijkt me best te gaan met een cronjob, want dit moet enkel overdag gedaan worden. En wnr de zon schijnt.

Het beste is om te combineren met een cronjob en de Database methode.

Ik vraag me even af hoe bepaald wordt als de zon schijnt.. Is dit per dag? Of is dit per uur/minuut variabel?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hipska BE
 
Jasper Sni

Jasper Sni

21/01/2009 13:53:00
Quote Anchor link
Hipska schreef op 21.01.2009 13:49:
Ja zeker,

Geef mij een secondje en ik leg het uit..


Okay alvast bedankt =)
Wordt per gebruiker bekeken, elke dag in het spel, tijd in het spel staat los van tijd in echte leven, is het weer anders; regen, zon, bewolkt enz.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jasper Sni
 
Jasper Sni

Jasper Sni

21/01/2009 18:05:00
Quote Anchor link
Als het met cronjobs moet zal ik wat anders moeten verzinnen denk ik, mijn gratis byethost heeft die functie niet...

Toch bedankt
 
Hipska BE

Hipska BE

21/01/2009 18:16:00
Quote Anchor link
Als je niet met echte tijden gaat werken kan ik je nog veeel minder helpen :p

Sorry, tot later
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hipska BE
 
Jasper Sni

Jasper Sni

21/01/2009 18:25:00
Quote Anchor link
Hipska schreef op 21.01.2009 18:16:
kan je nog eens antwoorden op mijn vraag? Ik ging net uitzoeken als hoe je het kon doen zonder cron's


Nja ik maak gewoon iets nu dat de gebruikers de pagina moeten bezoeken voordat het weer veranderd, elke keer als er die dag zon is wordt er automatisch +1 zon gedaan, elke dag is 1 uur van onze tijd, heb het systeempje net klaar, hopen dat het werkt =)

PS: antwoord op je vraag stond volgens mij in het vorige bericht al ;p
 
Hipska BE

Hipska BE

21/01/2009 18:28:00
Quote Anchor link
ok, had het trouwens net ook opgemerkt dat daar nog een reactie van jou stond.

Om een bericht aan te passen heb je de Edit knop. 2 keer na elkaar een bericht plaatsen wordt hier niet erg ge-apprecieerd.
 
Jasper Sni

Jasper Sni

21/01/2009 18:33:00
Quote Anchor link
Hipska schreef op 21.01.2009 18:28:
ok, had het trouwens net ook opgemerkt dat daar nog een reactie van jou stond.

Om een bericht aan te passen heb je de Edit knop. 2 keer na elkaar een bericht plaatsen wordt hier niet erg ge-apprecieerd.


Achja ik weet het, soms is bumpen nodig om je post niet te smoren ;p

Speeldag: 4 Weer: Rainy

Het werkt zoals je ziet =)

nog even testen of hij nu ook +1 Zon doet, maar vast wel

Bedankt voor de hulp nogmaals ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.