Automatisch reactie webformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »
Steven T

Steven T

15/06/2015 17:02:40
Quote Anchor link
Beste,

Ik probeer even mijn vraag weer terug te halen aangezien ik de verkeerde code heb gebruike n mijn vraag verwijderd heb.

Onderstaand formulier is voor het bestellen van hoodies of voor stickers.
Alleen, ik zou graag willen dat er een bevestiging wordt verstuurd naar de besteller.

Hoe moet ik dat doen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
<style type="text/css">
.letop {
    color: #F00;
}
</style>
  <h3>M.M.B. Hoodie/ Vest</h3>
  
  Beschikbaar in de maten:      S  M  L  XL  XXL of XXXL</br>
  Prijs:                                           39,95. </br>
  Af te halen in Almere of;</br>
  Verzonden voor:                       6,95 extra (PostNL)</br>
  
  <strong class="letop">Let op!</strong> Vesten worden met enige regelmaat in 1 partij besteld en opgehaald. </br>
  
  Hierna kunnen ze worden afgehaald in Almere of worden verstuurd met PostNL</br>
  
  Volgende Zending is Besteld! </br></br>
  
  <img src="http://meetmybike.nl/wp-content/uploads/2015/06/Website-Hoodie-Foto.png" width="1024" height="726"/></br></br>
<?php
//session_start(); // zorg ervoor dat session_start ALTIJD bovenaan ALLES van je pagina staat, anders werkt het niet!
 
/*******************************
*        CONTACT FORMULIER                     *
*        contactformulier.php             *
*                                                             *
*        Author: Miranda Verburg         *
*        Datum: 10 september 2010     *
*                                                             *
*        Pas het e-mail adres aan     *
*        bij $mail_ontv en upload   *
*        het naar je webserver..         *
********************************/

// E-mailadres van de ontvanger

$mail_ontv = '[email protected]'; // <<<----- voer jouw e-mailadres hier in!

// Speciale checks voor naam en e-mailadres

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    // naam controle
    if (empty($_POST['naam']))
        $naam_fout = 1;
    // e-mail controle
    if (function_exists('filter_var') && !filter_var($_POST['mail'], FILTER_VALIDATE_EMAIL))
            $email_fout = 1;
    // antiflood controle
    if (!empty($_SESSION['antiflood']))
    {

        $seconde = 50; // 50 seconden voordat dezelfde persoon nog een keer een e-mail mag versturen
        $tijd = time() - $_SESSION['antiflood'];
        if($tijd < $seconde)
            $antiflood = 1;
    }
}


// Kijk of alle velden zijn ingevuld - naam mag alleen uit letters bestaan en het e-mailadres moet juist zijn
if (($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && (!empty($antiflood) || empty($_POST['naam']) || !empty($naam_fout) || empty($_POST['mail']) || empty($_POST['naam_hoodie']) || empty($_POST['maat']) || !empty($email_fout) || empty($_POST['telefoonnummer']) || empty($_POST['adres']))) || $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'GET')
{

    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        if (!empty($naam_fout))
            echo '<p>Uw naam is niet ingevuld.</p>';
        elseif (!empty($email_fout))
            echo '<p>Uw e-mailadres is niet juist.</p>';
        elseif (!empty($antiflood))
            echo '<p>U mag slechts &eacute;&eacute;n bericht per ' . $seconde . ' seconde versturen.</p>';
        else
            echo '<p>U bent uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres, maat of naam voor de hoodie vergeten in te vullen.</p>';
    }

        
  // HTML e-mail formlier
  


  echo '<form method="post" action="' . $_SERVER['REQUEST_URI'] . '" />
  <p>
  
      <label for="naam">Naam:</label><br />
      <input type="text" id="naam" name="naam" value="'
. (isset($_POST['naam']) ? htmlspecialchars($_POST['naam']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="mail">E-mailadres:</label><br />
      <input type="text" id="mail" name="mail" value="'
. (isset($_POST['mail']) ? htmlspecialchars($_POST['mail']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="telefoonnummer">Telefoonnummer:</label><br />
      <input type="text" id="telefoonnummer" name="telefoonnummer" value="'
. (isset($_POST['telefoonnummer']) ? htmlspecialchars($_POST['telefoonnummer']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="adres">Adres:</label><br />
      <input type="text" id="adres" name="adres" value="'
. (isset($_POST['adres']) ? htmlspecialchars($_POST['adres']) : '') . '"/><br />
      
      <label for="maat">Maat: (XXL XL L M S) </label><br />
      <input type="text" id="maat" name="maat" value="'
. (isset($_POST['maat']) ? htmlspecialchars($_POST['maat']) : '') . '"/><br />
      
      <label for="naam_hoodie">Naam voor op de Hoodie. (voorletter(s) en volledige achternaam)</label><br />
      <input type="text" id="naam_hoodie" name="naam_hoodie" value="'
. (isset($_POST['naam_hoodie']) ? htmlspecialchars($_POST['naam_hoodie']) : '') . '"/><br /></br>
      
      <input type="submit" name="submit" value=" Versturen " />
  </p>
  </form>'
;
}

// versturen naar
else
{      
  // set datum
  $datum = date('d/m/Y H:i:s');
    
  $inhoud_mail = "===================================================\n";
  $inhoud_mail .= "BAM!!! " . htmlspecialchars($_POST['naam']) ." wilt een Hoodie bestellen! \n" /*. $_SERVER['HTTP_HOST'] . ""*/;
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  $inhoud_mail .= "Naam: " . htmlspecialchars($_POST['naam']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "E-mail adres: " . htmlspecialchars($_POST['mail']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Telefoonnummer: " . htmlspecialchars($_POST['telefoonnummer']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Adres: " . htmlspecialchars($_POST['adres']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Maat: " . htmlspecialchars($_POST['maat']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Naam voor de hoodie: " . htmlspecialchars($_POST['naam_hoodie']) . "\n\n";
    
  $inhoud_mail .= "Verstuurd op " . $datum . " \n\n";
    
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  // -------------------- via het IP adres " . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "
  // spambot protectie
  // ------
  // van de tutorial: http://www.phphulp.nl/php/tutorial/beveiliging/spam-vrije-contact-formulieren/340/
  // ------

  
  $headers = 'From: ' . htmlspecialchars($_POST['naam']) . ' <' . $_POST['mail'] . '>';
  $headers = 'Bcc: ' . htmlspecialchars($_POST['naam']) . ' <' . $_POST['mail'] . '>';
  
  $headers = stripslashes($headers);
  $headers = str_replace('\n', '', $headers); // Verwijder \n
  $headers = str_replace('\r', '', $headers); // Verwijder \r
  $headers = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $headers)); // Slashes van quotes
  
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\n', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \n
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\r', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \r
  $_POST['onderwerp'] = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $_POST['onderwerp'])); // Slashes van quotes
  
  if (mail($mail_ontv, 'Bestelling Hoodie', $inhoud_mail, $headers))
{

      // zorg ervoor dat dezelfde persoon niet kan spammen
      $_SESSION['antiflood'] = time();
      
      echo '<h1>Je bestelling is verzonden</h1>
      
      <p>Bedankt voor het bestellen van je Hoodie!! We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.</p>'
;
  }

  else
  {
      echo '<h1>Helaas, je bestelling is niet verzonden</h1>
      
      <p><b>Onze excuses.</b> Je bestelling kon om technische redenen niet verzonden worden.</p>'
;
  }
}

?>
Gewijzigd op 16/06/2015 00:22:28 door Steven T
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 18:46:10
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/06/2015 17:09:30
Quote Anchor link
Ik heb je code tussen code-tags gezet. Verder weet ik niet of je echt HTML voor je session_start(); hebt staan, want dat mag namelijk niet in PHP.

Verder heb je in $_POST['adres'], $_POST['maat'] en $_POST['naam_hoodie'] de waardes zitten die ingevuld zijn m.b.t. de bestelling. Deze kan je nogmaals tonen op het moment zodra de bestelling gelukt is, en de mail verstuurd is.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

15/06/2015 17:47:54
Quote Anchor link
Je code beter structureren is hier de juiste weg. Zoals aar al enigszins aangeeft begin je met HTML spugen terwijl je dat als laatste zou moeten doen. Het genereren van een HTML-email is weer een heel andere taak dan het genereren, valideren en verwerken van een contract formulier. Dat zou dus in een aparte functie en in een apart bestand gezet kunnen worden.
 
Steven T

Steven T

15/06/2015 17:49:10
Quote Anchor link
Beste Aar,

Dank je wel voor het aanpassen. Ik kon de code tag niet vinden als knopje.
Is een en ander gewijzigd sinds mn laatste bezoek haha.

Dit is was ik nu binnen krijg als iemand wat besteld:

===================================================
BAM!!! captain wilt een Hoodie bestellen!
===================================================

Naam: captain
E-mail adres: [email protected]
Telefoonnummer: 0612345678
Adres: blalaan 69
Maat: s
Naam voor de hoodie: Boef!

Verstuurd op 26/05/2015 15:10:17

===================================================

Maar hoe krijg ik daar naar de klant toe iets als:

Beste, NAAM

Dank je wel voor je bestelling, controleer onderstaande gegevens:

Naam: captain
E-mail adres: [email protected]
Telefoonnummer: 0612345678
Adres: blalaan 69
Maat: s
Naam voor de hoodie: Boef!

Kloppen deze niet neem dan contact op met: [email protected]

Zodra de bestelling geplaatst wordt krijg je een bericht met de betalingen.

Met vriendelijke groet,
BEHEERDERSNAAM

Dus eigenlijk moet er NOG een email verstuurd worden....
En ik ben bang dat ik daar net te weinig ervaring voor heb.

Groetjes,
Steven

Toevoeging op 15/06/2015 17:53:21:

Frank Nietbelangrijk op 15/06/2015 17:47:54:
Je code beter structureren is hier de juiste weg. Zoals aar al enigszins aangeeft begin je met HTML spugen terwijl je dat als laatste zou moeten doen. Het genereren van een HTML-email is weer een heel andere taak dan het genereren, valideren en verwerken van een contract formulier. Dat zou dus in een aparte functie en in een apart bestand gezet kunnen worden.


Hallo Frank,

Hoe ik de code beter kan structureren zou ik niet weten, vondt deze op internet en vondt hem overzichtelijk.
Met betrekking tot dat HTML. Het hoeft geen HTML mail te worden.
En de PHP code moet dus BOVEN de verdere opbouw komen van de pagina?
Want de tekst die je bovenaan ziet staan, die kreeg ik niet verwerkt in de code.
Misschien ook absoluut niet de bedoeling, maar ben er een lange tijd uit geweest.

Mocht het helpen, en het mag Hier staat de site
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/06/2015 18:24:55
Quote Anchor link
je wilt die bevestiging dus mailen?
Dan kan je de mail-procedure twee keer na elkaar uitvoeren, of nog simpeler, de mail als CC versturen.
 
Steven T

Steven T

15/06/2015 18:29:16
Quote Anchor link
Eigenlijk wel, alleen dan aangepast (als dat kan).
Dus CC is niet echt netjes als je in je mailbox als klant krijgt: BAM!! Naam wilt een hoodie bestellen.

Maar ik ga het er denk ik niet uithalen hoe ik de mail procedure nog een keer kan uitvoeren... Met aangepast tekst.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/06/2015 18:38:18
Quote Anchor link
Steven T op 15/06/2015 18:29:16:
Dus CC is niet echt netjes als je in je mailbox als klant krijgt: BAM!! Naam wilt een hoodie bestellen.

Omdraaien? Stuur een nette bevestiging naar de klant, stuur als BCC (nog beter zelfs) de bevestiging naar jouw toe.
 
Steven T

Steven T

15/06/2015 18:54:08
Quote Anchor link
Pfoe, de lettertjes gaan al draaien hahaha.
Ik ga wel even kijken hoe ik:

1 Een nette bevestiging naar de klant krijg
2 Een grappige bevestiging naar mijzelf krijg
3 Hoe een BCC werkt.

Ik ga wel even vogelen..... #ohdear....

Groet,
Steven
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/06/2015 19:02:26
Quote Anchor link
Een nette bevestiging is een kwestie van de tekst aanpassen ;-)
Als je iets CC/BCC stuurt kan deze tekst nooit afwijkend zijn, of je moet twee mailprocedures achterelkaar uitvoeren.

Op deze pagina, http://php.net/manual/en/function.mail.php kan je in Example #4 zien hoe je BCC en CC's kan mailen.
 
Steven T

Steven T

15/06/2015 19:27:28
Quote Anchor link
Ja dat klopt haha.
Maar heb je ook een voorbeeld waar de mailprocedure 2x wordt uitgevoerd?
Ik heb nu de BCC erin gezet bij mij. Maar dan mailt hij niet het opgegeven mailadress maar met een hele andere.

Dit is nu mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
<style type="text/css">
.letop {
    color: #F00;
}
</style>
  <h3>M.M.B. Hoodie/ Vest</h3>
  
  Beschikbaar in de maten:      S  M  L  XL  XXL of XXXL</br>
  Prijs:                                           39,95. </br>
  Af te halen in Almere of;</br>
  Verzonden voor:                       6,95 extra (PostNL)</br>
  
  <strong class="letop">Let op!</strong> Vesten worden met enige regelmaat in 1 partij besteld en opgehaald. </br>
  
  Hierna kunnen ze worden afgehaald in Almere of worden verstuurd met PostNL</br>
  
  Volgende Zending is Besteld! </br></br>
  
  <img src="http://meetmybike.nl/wp-content/uploads/2015/06/Website-Hoodie-Foto.png" width="1024" height="726"/></br></br>
<?php
//session_start(); // zorg ervoor dat session_start ALTIJD bovenaan ALLES van je pagina staat, anders werkt het niet!
 
/*******************************
*        CONTACT FORMULIER                     *
*        contactformulier.php             *
*                                                             *
*        Author: Miranda Verburg         *
*        Datum: 10 september 2010     *
*                                                             *
*        Pas het e-mail adres aan     *
*        bij $mail_ontv en upload   *
*        het naar je webserver..         *
********************************/

// E-mailadres van de ontvanger

$mail_ontv = '[email protected], [email protected]'; // <<<----- voer jouw e-mailadres hier in!

// Speciale checks voor naam en e-mailadres

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    // naam controle
    if (empty($_POST['naam']))
        $naam_fout = 1;
    // e-mail controle
    if (function_exists('filter_var') && !filter_var($_POST['mail'], FILTER_VALIDATE_EMAIL))
            $email_fout = 1;
    // antiflood controle
    if (!empty($_SESSION['antiflood']))
    {

        $seconde = 50; // 50 seconden voordat dezelfde persoon nog een keer een e-mail mag versturen
        $tijd = time() - $_SESSION['antiflood'];
        if($tijd < $seconde)
            $antiflood = 1;
    }
}


// Kijk of alle velden zijn ingevuld - naam mag alleen uit letters bestaan en het e-mailadres moet juist zijn
if (($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && (!empty($antiflood) || empty($_POST['naam']) || !empty($naam_fout) || empty($_POST['mail']) || empty($_POST['naam_hoodie']) || empty($_POST['maat']) || !empty($email_fout) || empty($_POST['telefoonnummer']) || empty($_POST['adres']))) || $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'GET')
{

    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        if (!empty($naam_fout))
            echo '<p>Uw naam is niet ingevuld.</p>';
        elseif (!empty($email_fout))
            echo '<p>Uw e-mailadres is niet juist.</p>';
        elseif (!empty($antiflood))
            echo '<p>U mag slechts &eacute;&eacute;n bericht per ' . $seconde . ' seconde versturen.</p>';
        else
            echo '<p>U bent uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres, maat of naam voor de hoodie vergeten in te vullen.</p>';
    }

        
  // HTML e-mail formlier
  


  echo '<form method="post" action="' . $_SERVER['REQUEST_URI'] . '" />
  <p>
  
      <label for="naam">Naam:</label><br />
      <input type="text" id="naam" name="naam" value="'
. (isset($_POST['naam']) ? htmlspecialchars($_POST['naam']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="mail">E-mailadres:</label><br />
      <input type="text" id="mail" name="mail" value="'
. (isset($_POST['mail']) ? htmlspecialchars($_POST['mail']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="telefoonnummer">Telefoonnummer:</label><br />
      <input type="text" id="telefoonnummer" name="telefoonnummer" value="'
. (isset($_POST['telefoonnummer']) ? htmlspecialchars($_POST['telefoonnummer']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="adres">Adres:</label><br />
      <input type="text" id="adres" name="adres" value="'
. (isset($_POST['adres']) ? htmlspecialchars($_POST['adres']) : '') . '"/><br />
      
      <label for="maat">Maat: (XXL XL L M S) </label><br />
      <input type="text" id="maat" name="maat" value="'
. (isset($_POST['maat']) ? htmlspecialchars($_POST['maat']) : '') . '"/><br />
      
      <label for="naam_hoodie">Naam voor op de Hoodie. (voorletter(s) en volledige achternaam)</label><br />
      <input type="text" id="naam_hoodie" name="naam_hoodie" value="'
. (isset($_POST['naam_hoodie']) ? htmlspecialchars($_POST['naam_hoodie']) : '') . '"/><br /></br>
      
      <input type="submit" name="submit" value=" Versturen " />
  </p>
  </form>'
;
}

// versturen naar
else
{      
  // set datum
  $datum = date('d/m/Y H:i:s');
    
  $inhoud_mail = "===================================================\n";
  $inhoud_mail .= "BAM!!! " . htmlspecialchars($_POST['naam']) ." wilt een Hoodie bestellen! \n" /*. $_SERVER['HTTP_HOST'] . ""*/;
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  $inhoud_mail .= "Naam: " . htmlspecialchars($_POST['naam']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "E-mail adres: " . htmlspecialchars($_POST['mail']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Telefoonnummer: " . htmlspecialchars($_POST['telefoonnummer']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Adres: " . htmlspecialchars($_POST['adres']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Maat: " . htmlspecialchars($_POST['maat']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Naam voor de hoodie: " . htmlspecialchars($_POST['naam_hoodie']) . "\n\n";
    
  $inhoud_mail .= "Verstuurd op " . $datum . " \n\n";
    
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  // -------------------- via het IP adres " . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "
  // spambot protectie
  // ------
  // van de tutorial: http://www.phphulp.nl/php/tutorial/beveiliging/spam-vrije-contact-formulieren/340/
  // ------

  
  $headers = 'From: ' . htmlspecialchars($_POST['naam']) . ' <' . $_POST['mail'] . '>';
  $headers = 'Bcc: ' . htmlspecialchars($_POST['naam']) . ' <' . $_POST['mail'] . '>';
  
  $headers = stripslashes($headers);
  $headers = str_replace('\n', '', $headers); // Verwijder \n
  $headers = str_replace('\r', '', $headers); // Verwijder \r
  $headers = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $headers)); // Slashes van quotes
  
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\n', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \n
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\r', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \r
  $_POST['onderwerp'] = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $_POST['onderwerp'])); // Slashes van quotes
  
  if (mail($mail_ontv, 'Bestelling Hoodie', $inhoud_mail, $headers))
{

      // zorg ervoor dat dezelfde persoon niet kan spammen
      $_SESSION['antiflood'] = time();
      
      echo '<h1>Je bestelling is verzonden</h1>
      
      <p>Bedankt voor het bestellen van je Hoodie!! We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.</p>'
;
  }

  else
  {
      echo '<h1>Helaas, je bestelling is niet verzonden</h1>
      
      <p><b>Onze excuses.</b> Je bestelling kon om technische redenen niet verzonden worden.</p>'
;
  }
}

?>


En is het ook mogelijk om een hele nieuwe pagina te openen nadat je op verzenden hebt gedrukt?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/06/2015 19:31:43
Quote Anchor link
Regel 140 t/m 154 stuurt de mail weg. Let ook op de headers die ervoor staan....

Ver kan je met deze code een redirect uitvoeren.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header('location:bevestiging.php');
?>
 
Steven T

Steven T

15/06/2015 22:24:27
Quote Anchor link
Kan ik ook een $mail_ontv2, $inhoud_mail2 en $headers2 gebruiken?
(voordat ik het ga proberen....)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/06/2015 22:30:01
Quote Anchor link
Ja
 
Steven T

Steven T

15/06/2015 22:32:06
Quote Anchor link
Oew GOUD !
Ik ga even goochlen.

(het word ongetwijfeld een puinhoop hahaha)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/06/2015 22:41:13
Quote Anchor link
Komt wel goed. We horen wel hoe het lukt. :-)
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

15/06/2015 22:56:57
Quote Anchor link
Je zou voor het mailgedeelte ook kunnen kijken naar phpmailer of swiftmailer.
 
Steven T

Steven T

15/06/2015 23:02:32
Quote Anchor link
Obelix en Idefix,
Ik heb dat lang lang geleden een keer geprobeerd maar dat was geen succes.
Nu net even een test gedaan en het lijkt te werken.
Nu even de puntjes op de i zetten en im a proud nood haha!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/06/2015 23:06:29
Quote Anchor link
PHPmailer en Swiftmailer zijn wel handige libraries met goede voorbeelden.

Het maakt het opstellen van een mailprocedure een stuk makkelijker. Kijk er misschien nog eens naar, misschien is het nu wel duidelijk, en anders kunnen we natuurlijk jou ook via dit forum helpen als het niet lukt.
Gewijzigd op 15/06/2015 23:06:56 door - Ariën -
 
Steven T

Steven T

15/06/2015 23:40:20
Quote Anchor link
Nee, kijken kan altijd ja.
Maar moet nu even alles goed onder elkaar zetten.

Maar het wilt even allemaal niet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
  $inhoud_mail2 .= "Beste" . htmlspecialchars($_POST['naam']) .", hartelijk bedankt voor de bestelling.\n";
  $inhoud_mail2 .= "Graag vragen we om onderstaande informatie even te controleren.\n Mochten er fouten in zitten kun je contact opnemen met [email protected]/n";
  $inhoud_mail2 .= "Naam: " . htmlspecialchars($_POST['naam']) . "\n";
  $inhoud_mail2 .= "E-mail adres: " . htmlspecialchars($_POST['mail']) . "\n";
  $inhoud_mail2 .= "Telefoonnummer: " . htmlspecialchars($_POST['telefoonnummer']) . "\n";
  $inhoud_mail2 .= "Adres: " . htmlspecialchars($_POST['adres']) . "\n";
  $inhoud_mail2 .= "Maat: " . htmlspecialchars($_POST['maat']) . "\n";
  $inhoud_mail2 .= "Naam voor de hoodie: " . htmlspecialchars($_POST['naam_hoodie']) . "\n\n";
    
  $inhoud_mail2 .= "Verstuurd op " . $datum . " \n\n";
  
  $inhoud_mail2 .= "Kloppen alle gegevens? Dan nemen wij op moment van bestellen contact met je op voor de betaling.\n";
  $inhoud_mail2 .= "Met vriendelijke groet,\n";
  $inhoud_mail2 .= "Meet My Bike/n";


Toevoeging op 16/06/2015 00:17:06:

Woohooooo!!!!!

HIJ DOET HET ! ! !

Man man man wat een werk hahaha.
Maar ik snap gedeeltelijk wat er allemaal gebeurd.
En omdat jullie zo behulpzaam waren.

Hier de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
<?php
//session_start(); // zorg ervoor dat session_start ALTIJD bovenaan ALLES van je pagina staat, anders werkt het niet!
 
/*******************************
*        CONTACT FORMULIER                     *
*        contactformulier.php             *
*                                                             *
*        Author: Miranda Verburg         *
*        Datum: 10 september 2010     *
*                                                             *
*        Pas het e-mail adres aan     *
*        bij $mail_ontv en upload   *
*        het naar je webserver..         *
********************************/

// E-mailadres van de ontvanger

$mail_ontv = '[email protected]' . ','; // <<<----- voer jouw e-mailadres hier in!
$mail_ontv2 = ($_POST['mail']); // <<<----- Dit is het emailadres van de bestellende!

// Speciale checks voor naam en e-mailadres

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    // naam controle
    if (empty($_POST['naam']))
        $naam_fout = 1;
    // e-mail controle
    if (function_exists('filter_var') && !filter_var($_POST['mail'], FILTER_VALIDATE_EMAIL))
            $email_fout = 1;
    // antiflood controle
    if (!empty($_SESSION['antiflood']))
    {

        $seconde = 50; // 50 seconden voordat dezelfde persoon nog een keer een e-mail mag versturen
        $tijd = time() - $_SESSION['antiflood'];
        if($tijd < $seconde)
            $antiflood = 1;
    }
}


// Kijk of alle velden zijn ingevuld - naam mag alleen uit letters bestaan en het e-mailadres moet juist zijn
if (($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && (!empty($antiflood) || empty($_POST['naam']) || !empty($naam_fout) || empty($_POST['mail']) || empty($_POST['naam_hoodie']) || empty($_POST['maat']) || !empty($email_fout) || empty($_POST['telefoonnummer']) || empty($_POST['adres']))) || $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'GET')
{

    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        if (!empty($naam_fout))
            echo '<p>Uw naam is niet ingevuld.</p>';
        elseif (!empty($email_fout))
            echo '<p>Uw e-mailadres is niet juist.</p>';
        elseif (!empty($antiflood))
            echo '<p>U mag slechts &eacute;&eacute;n bericht per ' . $seconde . ' seconde versturen.</p>';
        else
            echo '<p>U bent uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres, maat of naam voor de hoodie vergeten in te vullen.</p>';
    }

        
  // HTML e-mail formlier
  


  echo '<form method="post" action="' . $_SERVER['REQUEST_URI'] . '" />
  <p>
  
      <label for="naam">Naam:</label><br />
      <input type="text" id="naam" name="naam" value="'
. (isset($_POST['naam']) ? htmlspecialchars($_POST['naam']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="mail">E-mailadres:</label><br />
      <input type="text" id="mail" name="mail" value="'
. (isset($_POST['mail']) ? htmlspecialchars($_POST['mail']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="telefoonnummer">Telefoonnummer:</label><br />
      <input type="text" id="telefoonnummer" name="telefoonnummer" value="'
. (isset($_POST['telefoonnummer']) ? htmlspecialchars($_POST['telefoonnummer']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="adres">Adres:</label><br />
      <input type="text" id="adres" name="adres" value="'
. (isset($_POST['adres']) ? htmlspecialchars($_POST['adres']) : '') . '"/><br />
      
      <label for="maat">Maat: (XXL XL L M S) </label><br />
      <input type="text" id="maat" name="maat" value="'
. (isset($_POST['maat']) ? htmlspecialchars($_POST['maat']) : '') . '"/><br />
      
      <label for="naam_hoodie">Naam voor op de Hoodie. (voorletter(s) en volledige achternaam)</label><br />
      <input type="text" id="naam_hoodie" name="naam_hoodie" value="'
. (isset($_POST['naam_hoodie']) ? htmlspecialchars($_POST['naam_hoodie']) : '') . '"/><br /></br>
      
      <input type="submit" name="submit" value=" Versturen " />
  </p>
  </form>'
;
}

// versturen naar
else
{      
  // set datum
  $datum = date('d/m/Y H:i:s');
    
  $inhoud_mail = "===================================================\n";
  $inhoud_mail .= "BAM!!! " . htmlspecialchars($_POST['naam']) ." wilt een Hoodie bestellen! \n" /*. $_SERVER['HTTP_HOST'] . ""*/;
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  $inhoud_mail .= "Naam: " . htmlspecialchars($_POST['naam']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "E-mail adres: " . htmlspecialchars($_POST['mail']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Telefoonnummer: " . htmlspecialchars($_POST['telefoonnummer']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Adres: " . htmlspecialchars($_POST['adres']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Maat: " . htmlspecialchars($_POST['maat']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Naam voor de hoodie: " . htmlspecialchars($_POST['naam_hoodie']) . "\n\n";
    
  $inhoud_mail .= "Verstuurd op " . $datum . " \n\n";
    
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  // -------------------- via het IP adres " . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "
  // spambot protectie
  // ------
  // van de tutorial: http://www.phphulp.nl/php/tutorial/beveiliging/spam-vrije-contact-formulieren/340/
  // ------

  
  $headers = 'From: ' . htmlspecialchars($_POST['naam']) . ' <' . $_POST['mail'] . '>';
  
  $headers = stripslashes($headers);
  $headers = str_replace('\n', '', $headers); // Verwijder \n
  $headers = str_replace('\r', '', $headers); // Verwijder \r
  $headers = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $headers)); // Slashes van quotes
  
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\n', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \n
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\r', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \r
  $_POST['onderwerp'] = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $_POST['onderwerp'])); // Slashes van quotes
  
  if (mail($mail_ontv, 'Bestelling Hoodie', $inhoud_mail, $headers))
  
  
    $datum = date('d/m/Y H:i:s');
    
  $inhoud_mail2 = "===================================================\n";
  $inhoud_mail2 .= "De bestelling is geplaatst! \n" /*. $_SERVER['HTTP_HOST'] . ""*/;
  $inhoud_mail2 .= "===================================================\n\n";
  
  $inhoud_mail2 .= "Beste " . htmlspecialchars($_POST['naam']) .",\n";
  $inhoud_mail2 .= "Hartelijk bedankt voor de bestelling.\n";
  $inhoud_mail2 .= "Graag vragen we om onderstaande informatie even te controleren.\n";
  $inhoud_mail2 .= "Mochten er fouten in zitten kun je contact opnemen met [email protected].\n\n";
  
  $inhoud_mail2 .= "Naam: " . htmlspecialchars($_POST['naam']) . "\n";
  $inhoud_mail2 .= "E-mail adres: " . htmlspecialchars($_POST['mail']) . "\n";
  $inhoud_mail2 .= "Telefoonnummer: " . htmlspecialchars($_POST['telefoonnummer']) . "\n";
  $inhoud_mail2 .= "Adres: " . htmlspecialchars($_POST['adres']) . "\n";
  $inhoud_mail2 .= "Maat: " . htmlspecialchars($_POST['maat']) . "\n";
  $inhoud_mail2 .= "Naam voor de hoodie: " . htmlspecialchars($_POST['naam_hoodie']) . "\n\n";

  $inhoud_mail2 .= "Kloppen alle gegevens? Dan nemen wij op moment van bestellen contact met je op voor de betaling.\n";
  $inhoud_mail2 .= "Met vriendelijke groet,\n";
  $inhoud_mail2 .= "Meet My Bike\n\n";
  
    $inhoud_mail2 .= "Verstuurd op " . $datum . " \n\n";

    
  $inhoud_mail2 .= "===================================================\n\n";
  
  // -------------------- via het IP adres " . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "
  // spambot protectie
  // ------
  // van de tutorial: http://www.phphulp.nl/php/tutorial/beveiliging/spam-vrije-contact-formulieren/340/
  // ------

  
  $headers = 'From: ' . htmlspecialchars($_POST['naam']) . ' <' . $_POST['mail'] . '>';
  
  $headers = stripslashes($headers);
  $headers = str_replace('\n', '', $headers); // Verwijder \n
  $headers = str_replace('\r', '', $headers); // Verwijder \r
  $headers = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $headers)); // Slashes van quotes
  
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\n', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \n
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\r', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \r
  $_POST['onderwerp'] = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $_POST['onderwerp'])); // Slashes van quotes
  
  if (mail($mail_ontv2, 'Bestelling Hoodie', $inhoud_mail2, $headers))
 
{

      // zorg ervoor dat dezelfde persoon niet kan spammen
      $_SESSION['antiflood'] = time();
      
      echo '<h1>Je bestelling is verzonden</h1>
      
      <p>Bedankt voor het bestellen van je Hoodie!! We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.</p>'
;
  }

  else
  {
      echo '<h1>Helaas, je bestelling is niet verzonden</h1>
      
      <p><b>Onze excuses.</b> Je bestelling kon om technische redenen niet verzonden worden.</p>'
;
  }
}

?>


Mag ik jullie hartelijk bedanken voor de hulp!!
Mochten er nog opmaak foutjes inzitten, dan blijf ik dat graag horen!

Met vriendelijke groet en goede nacht!
Steven

(als het toch even mag, voor de scriptende motorrijders: www.meetmybike.nl)
Gewijzigd op 16/06/2015 00:19:16 door Steven T
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.