auto's

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Romano

Romano

31/05/2006 19:36:00
Quote Anchor link
Heya php'ers

Ik wil voor mijn race/cartuning site een soort race game met php maken. Maar ik ben nu nog een vreselijke n00b in php.

Ik wil mijn leden een auto laten kopen met een starttarief dat ze daarmee moeten racen tegen andere leden. Bij elke race krijgen ze een geldprijs en met die gewonnen geldprijs moeten ze later nieuwe auto's kopen.

Als jullie nu globaal willen vertellen wat ik zoal nodig heb en hoe het in elkaar zit, dan ga ik zelf vogelen om het in elkaar te zetten.

Alvast bedankt
Mvg,
Romano
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 15:55:20
 
Gerben G

Gerben G

31/05/2006 19:40:00
Quote Anchor link
Even een vraagje weet je hoe je met mysql moet werken??
 
Romano

Romano

31/05/2006 19:41:00
Quote Anchor link
een beetje weet wel ongeveer hoe je het in de database moet zetten en eruit moet halen.
 
Harmen

Harmen

31/05/2006 19:47:00
Quote Anchor link
Database
Inlogsysteem [Staat hier wel bij PHP-scripts]
Verder een bult script, maar het is handig meer van PHP af te weten als je zo'n script wil maken

Hoe wil je dat spel btw zelf doen; dat gaat natuurlijk niet in PHP, wel in flash, maar gaat flash en PHP samen?
Geen ideej
 
Gerben G

Gerben G

31/05/2006 19:47:00
Quote Anchor link
Je maakt een script waar je auto's mee kunt kopen, en dus degene die ze koopt toevoegd in een database.

en het geld afgeschreven wordt van de gene die de auto koopt.

dan zorg je dat je een script maakt zodat de mensen elkaar kunnen uitnodigen/uitdagen voor een race.

en de winnaar van de race (die kun je met rand bepalen)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

$winnaar = rand (1,2);
If ($winnaar == '1')
{

 //speler 1 wint
}
else
{
  //speler 2 wint.
}

en daar dan de update query's uitvoeren.

Dit is zo'
n beetje de basis
 
Romano

Romano

31/05/2006 19:52:00
Quote Anchor link
dankje donhertog ik ga eens proberen als het niet lukt vraag ik nog wel wat!
 
Gerben G

Gerben G

31/05/2006 19:53:00
Quote Anchor link
succes ermee
 
Baken

Baken

31/05/2006 21:44:00
Quote Anchor link
Rand(); is wel heel gemakkelijk...bovendien zou dan een smart kunnen winnen van een F1 auto?
 
Flexx

flexx

31/05/2006 21:58:00
Quote Anchor link
ja dat is heel makkelijk maar ja
 
Mark L

Mark L

31/05/2006 22:10:00
Quote Anchor link
moet je met procenten enzo doen...

F1 = 10000
smart = 100

10000 + 100 = 10100

F1 10000 / 10100 * 100 = afgerond 99%
Smart 100 / 10100 * 100 = afgerond 1%

zoveel kans om te winnen...

zulk soort spellen zijn altijd 1 grote rekensom...

en dan kan je zo doen:

F1 daagt smart uit
F1 = auto1
Smart = auto2

$getal = rand(1,100);
if ($getal <= $auto1 (99% dus)) {
//auto1 wint
}
elseif ($getal > $auto2 (1% dus)) {
//auto2 wint
}
else {
echo "De wedstrijd heeft niet plaatsgevonden door een storing in 1 van de auto's.";
}


Zoiets?
 
Mark L

Mark L

31/05/2006 22:11:00
Quote Anchor link
en een pot.. dat auto2 moet acceptere voor de race begint...

en ze moeten allebei een bepaald bedrag inleggen (door auto1 bepaald)

bijvoorbeeld 500... en auto 1 wint..
krijgt auto1 1000 terug.. enzo...
 
Mark L

Mark L

31/05/2006 22:13:00
Quote Anchor link
En een 3/meer race... met meerdere racen.. moeilijker, aar met meer geld..

en dat je auto rijervaring/wat dan ook krijgt... per rit en al heb je een neiuwe auto dan is dat weg... met rijervaring rijd je auto beter

met auto-onderdelen stuk..

Ik verzin maar wat...

het moet niet alleen racen zijn.. wel xtra.. alleen ja.. ook niet té veel.. dan is het onoverzichtelijk
 
Frank -

Frank -

31/05/2006 22:19:00
Quote Anchor link
Kortom, ga eerst maar eens uitschrijven hoe jij dat racen e.d. in gedachten hebt. Wat Markiej al schrijft, daar zijn vele, vele mogelijkheden in. Voor dit soort opzetjes ben je al gauw enige honderden pagina's aan documentatie kwijt wil je een goed doordacht systeem gaan opzetten. Heel simpel kan natuurlijk, maar dan is het maar de vraag of de bezoekers/spelers daar op zitten te wachten.
 
Flexx

flexx

31/05/2006 22:26:00
Quote Anchor link
en hij moet ook beveiligd zijn tegen abusers zoals ik:p


zonder beveiliging is je script waardeloos:|

en zijn ze een leuk doel wit voor mensen zoals mij:p
die graag criminals die bagger zijn wat schade aanbrengen:p
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

31/05/2006 22:43:00
Quote Anchor link
@flex.

Ik ben met je eens dat een script zonder beveiliging waardeloos is.

Wat ik niet met je deel is dit "die graag criminals die bagger zijn wat schade aanbrengen:p"

Ik zou graag zien dat je dat soort dingen ook gewoon voor je houdt.

en BTW:
doel wit --> doelwit
zoals mij --> zoals ik
aanbrengen--> toebrengen
 
Gerben G

Gerben G

31/05/2006 22:44:00
Quote Anchor link
@ klaasjan

als we dan toch fouten gaan verbeteren

het is flexx met bubbel x
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

31/05/2006 22:45:00
Quote Anchor link
Ik hoop dat je een goede editor hebt voor PHP, en dan doel ik niet op Editor's van Macromedia of van Microsoft.

Anders raad ik je PHP Designer 2006 aan, omdat dit vele handige functies heeft om makkelijk php scripts te schrijven. Ik gebruik dit sinds een half jaar, en het is stukken beter dan kladblok (wat ik eerst gebruikte).
 
Jelle -

Jelle -

31/05/2006 22:46:00
Quote Anchor link
En is niets mis met de producten van macromedia. (vind ik)
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

31/05/2006 22:46:00
Quote Anchor link
@ Donhertog het is inderdaad met BUBBEL x LOL
 
Gerben G

Gerben G

31/05/2006 22:47:00
Quote Anchor link
Offtopic:


ik gebruik tegenwoordig Crimson Editor
ik gebruikte eerder Notepad++

 
Flexx

flexx

31/05/2006 22:47:00
Quote Anchor link
ach wat boei mij nl op i-net

waar ik naar toe wil!

ik krijg steeds te horen kijk mij site zelf gemaakt
maar in het praktijk is gewoon alles geupload!

en daar kan ik niet tegen.

en daarom wil ik zulke site graag de vernieling in brengen.

en omdat hacken niet mag doe ik het met bugs!



maar is bijzaak!

hoop dat je crime een succes word;)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.