.avi op je website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bas Php

Bas Php

04/10/2010 23:30:13
Quote Anchor link
hallo iedereen,

ik wil graag een .avi video op mijn website zien te krijgen, ik heb het halve internet al doorgezocht en vanalles geprobeert, maar het lukt me niet.

wie kan mij helpen?

alvast bedankt,
bas
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 11:44:45
 

04/10/2010 23:35:28
Quote Anchor link
Je pakt hem op en je zet hem neer.
Klaar.
 
Bas Php

Bas Php

04/10/2010 23:36:43
Quote Anchor link
en met welke code??
 

04/10/2010 23:40:34
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'Hello world';
?>
 
Bas Php

Bas Php

04/10/2010 23:41:31
Quote Anchor link
ja natuurlijk?? en nu serieus.
 

04/10/2010 23:44:59
Quote Anchor link
Ga jij maar eens serieus je probleem beschrijven.
Het lukt niet.
Nee het lukt mijn grote teen ook niet.
Wat lukt niet? Het.
Duidelijk hoor.
 
Bas Php

Bas Php

05/10/2010 00:01:09
Quote Anchor link
het lukt mij niet om met een code(embed/object code) een .avi film spelend te krijgen op mijn website
 
Wim E

Wim E

05/10/2010 00:27:30
Quote Anchor link
Eerste hit...google
 
Bas Php

Bas Php

05/10/2010 14:30:35
Quote Anchor link
ik heb die nu ook geprobeert maar dat werkt ook niet....
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2010 14:32:38
Quote Anchor link
OMG, WAT werkt er dan niet aan? Wat gebeurt er?

Vliegt je PC in de hens? Slaat Windows op tilt, of staat je beeld opeens op je kop?????
Mijn advies is hem om te converteren naar .flv, en deze met JWplayer te embeden, veel hipper....

(en gebruiksvriendelijker)
Gewijzigd op 05/10/2010 14:34:00 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.