Bad Request bij aanroepen subdomein

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Maurits de Jong

Maurits de Jong

11/08/2011 14:59:42
Quote Anchor link
Hi allen,

Ik krijg een 400 Bad Request error als ik een subdomein op localhost aanroep.
- In de hosts file van m'n besturingssysteem heb ik sub.localhost toegewezen aan 127.0.0.1.
- In het configuratiebestand van Apache (httpd.conf) heb ik het volgende staan

<Directory "/web/sub">
AllowOverride All
ErrorDocument 404 "http.conf foutmelding voor directory /sub/"
</Directory>

- In het mapje 'sub' heb ik een .htaccess-bestand staan:

ErrorDocument 404 ".htaccess foutmelding voor directory /sub/"

en nog wat RewriteRules. Als ik naar http://sub.localhost ga, krijg ik een 400 Bad Request.

Heeft iemand een idee hoe dat komt?
Gewijzigd op 11/08/2011 15:00:12 door Maurits de Jong
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 07:21:56
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

16/09/2011 00:29:59
Quote Anchor link
als ik het proef hebben we het iig over nix/nux..
Dit is wat ik doe ( gebasseerd op apache2)

- virtual hosts aanmaken ( site-available ) symbolic linken naar sites-enabled )
- je hostfile is dan dus in de trand van :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
<VirtualHost 127.0.0.1:80>
ServerName mydomain.localtest.nl
...
<
/VirtualHost>
?>

- record toevoegen aan je /etc/hosts/
127.0.0.1 mydomain.localtest.nl
ports.conf ff checken of NameVirtualHost 127.0.0.1:80
erin staat..

And thats about it
Gewijzigd op 16/09/2011 00:30:45 door Sebastiaan Blaas
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.