banlist

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »
Willem van weesenbeek

willem van weesenbeek

20/12/2007 00:35:00
Quote Anchor link
Omdat ik beginner ben met php en sql plaats ik hier een bericht.

ik ben bezig met een gastenboek. Dat lukt mij aardig heb alles al opgezet en werkt zie http://www.weesenbeek.nl/gastenboek/index.php?

Nu wil ik aan dit gastenboek een banlist koppelen die uit de database gehaald kan worden. Daar sla ik alle email adressen in op die geen toegang meer mogen krijgen. maar ik weet niet goed hoe ik dit kan doen.

Ik zat zelf eraan te om dit met een scriptje te maken dat controleerd of een email adres op de banlist staat. zo ja dan gaat hij naar een pagina zo nee kunnen ze het bericht posten.

volgens mij kan je dit doen met if else maar ik weet niet hoe ik het scriptje moet maken dat deze email adressen zoekt in de database. dat kan ik nog niet. Ik ben al aan het knutselen en het lukt al aardig.

En is het mogelijk om automatisch een record uit de database te halen als een bepaalde datum is verstreken die is opgegeven. Dus iemand kan tot 31/12 niet meer posten als het 1 jan is weer wel en dit record is dan verwijderd. heeft iemand hier iets voor.??

alvast bedankt allemaal
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem van weesenbeek
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 03:25:11
 
W W

W W

20/12/2007 00:39:00
Quote Anchor link
Ik zou het ipadres bannen ipv email adres.

Hier een klein voorbeeldje over hoe je mensen banned. Het is een simpel script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
function getip()
    {

        if(@$_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])
        {

            return $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'];
        }

        elseif(@$_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'])
        {

            return $_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'];
        }

        else
        {
            return $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        }
    }

    
    $ipadres = getip();
    
    //Maak connectie met je database.
    
    $query = mysql_query("SELECT * FROM <tabelnaam> WHERE <kolomnaam voor ipadres> = '".$ipadres."' LIMIT 1");
    
    if(mysql_num_rows($query) == '1')
    {

        die("U bent gebanned van dit gastenboek");
    }

    else
    {
        //hier gastenboek e.d. laten zien :)
    }
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door W W
 

20/12/2007 00:43:00
Quote Anchor link
Pepijn schreef op 20.12.2007 00:39:
Ik zou het ipadres bannen ipv email adres. Ipadres kun je zo opvragen met de volgende code:

Alleen kan je een ipadres even simpel als een email adres veranderen.
 
Willem van weesenbeek

willem van weesenbeek

20/12/2007 00:44:00
Quote Anchor link
ip is ook wel mogelijk en beter ja klopt niet bij stilgestaan. getip kan je altijd opvragen dus ook in een form als hidden
 
W W

W W

20/12/2007 00:49:00
Quote Anchor link
Jeej schreef op 20.12.2007 00:43:
Pepijn schreef op 20.12.2007 00:39:
Ik zou het ipadres bannen ipv email adres. Ipadres kun je zo opvragen met de volgende code:

Alleen kan je een ipadres even simpel als een email adres veranderen.


Ok, explain please. En bij email adressen kun je alles opgeven zonder dat je een soort van "activatie-mail" krijgt. Hierdoor kun je blijven spammen.
 

20/12/2007 00:56:00
Quote Anchor link
Pepijn schreef op 20.12.2007 00:49:
Ok, explain please. En bij email adressen kun je alles opgeven zonder dat je een soort van "activatie-mail" krijgt. Hierdoor kun je blijven spammen.

Ooit gehoort van proxy? En er bestaan duizende proxy's. Weetje dat spambots eigenlijk een soort van proxy's zijn? Een spambot-netwerk is een netwerk vol pc die hetzelfde bericht overal neerkalkt voor 1 persoon oid. Die persoon gebruikt in feite proxy's....

Als je spam weg wilt houden dan moet je naar mijn mening hetvolgende doen:
- Een formuliertje, wel met emailadres field
- Plugins draaien als http://akismet.com/ en http://www.bad-behavior.ioerror.us/
- Toestemmen voordat een berichtje word geplaatst. (oftewel, nog reviewen.)
- Als het bericht spam is, dan niet toestaan, en de gegevens in een banlist proppen.
 
W W

W W

20/12/2007 01:00:00
Quote Anchor link
True, ik snap ook wel dat ze via proxy's toch proberen te spammen. Maar we hebben het hier over bannen, geen spam! Hoe zal jij iemand bannen dan? wat zou jij opslaan?
 

20/12/2007 01:07:00
Quote Anchor link
Pepijn schreef op 20.12.2007 01:00:
True, ik snap ook wel dat ze via proxy's toch proberen te spammen. Maar we hebben het hier over bannen, geen spam! Hoe zal jij iemand bannen dan? wat zou jij opslaan?

Ik heb al weet ik hoeveel ban vragen gezien. Meestal gaat dit om spam. Maar lees mijn vorige bericht, daarin staat het antwoord op je vraag. Tevens kan je op die manier mensen ook bannen, gewoon het bericht niet meer doorlaten.
 
Willem van weesenbeek

willem van weesenbeek

20/12/2007 01:07:00
Quote Anchor link
ik zou beginnen toch met een ip adres maar als hackers en spammers zie hierboven meerdere ip's hebben dan werkt het redelijk. misschien om spam tegen te gaan met een random nummer wat ingevoerd moet worden of die beveiliging met een plaatje en nummer. kom niet zo snel op de naam. maar een email adres vind ik persoonsgebonden en is wel snel over te nemen ff googelen en je hebt een email adres. maar als je beide doet is het onmogelijk dus een ip en een mail adres om nog te posten. lijkt mij het knutsel werkje waar ik mee bezig was lukte niet.
 
W W

W W

20/12/2007 01:13:00
Quote Anchor link
willem schreef op 20.12.2007 01:07:
ik zou beginnen toch met een ip adres maar als hackers en spammers zie hierboven meerdere ip's hebben dan werkt het redelijk. misschien om spam tegen te gaan met een random nummer wat ingevoerd moet worden of die beveiliging met een plaatje en nummer. kom niet zo snel op de naam. maar een email adres vind ik persoonsgebonden en is wel snel over te nemen ff googelen en je hebt een email adres. maar als je beide doet is het onmogelijk dus een ip en een mail adres om nog te posten. lijkt mij het knutsel werkje waar ik mee bezig was lukte niet.


Kijk even naar het scriptje wat ik geplaats heb. Ik denk dat dat een goedde start is voor je ban-systeem. Je kunt het later verder uitbreiden. Tegen bots kun je ook andere beveiligingen maken. zoals anti-flood, capatch en hidden inputs. (dit zijn slechts voorbeelden).
 
Willem van weesenbeek

willem van weesenbeek

20/12/2007 01:44:00
Quote Anchor link
ik heb een progje gevonden wat alles makkelijker maakt haha

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
<?php virtual('/gastenboek/Connections/gastenboek.php'); ?>
<?php
if (!function_exists("GetSQLValueString")) {
function
GetSQLValueString($theValue, $theType, $theDefinedValue = "", $theNotDefinedValue = "")
{

  $theValue = get_magic_quotes_gpc() ? stripslashes($theValue) : $theValue;

  $theValue = function_exists("mysql_real_escape_string") ? mysql_real_escape_string($theValue) : mysql_escape_string($theValue);

  switch ($theType) {
    case
"text":
      $theValue = ($theValue != "") ? "'" . $theValue . "'" : "NULL";
      break;    
    case
"long":
    case
"int":
      $theValue = ($theValue != "") ? intval($theValue) : "NULL";
      break;
    case
"double":
      $theValue = ($theValue != "") ? "'" . doubleval($theValue) . "'" : "NULL";
      break;
    case
"date":
      $theValue = ($theValue != "") ? "'" . $theValue . "'" : "NULL";
      break;
    case
"defined":
      $theValue = ($theValue != "") ? $theDefinedValue : $theNotDefinedValue;
      break;
  }

  return $theValue;
}
}


mysql_select_db($database_gastenboek, $gastenboek);
$query_banlist = "SELECT banlist FROM banlist ORDER BY banlist ASC";
$banlist = mysql_query($query_banlist, $gastenboek) or die(mysql_error());
$row_banlist = mysql_fetch_assoc($banlist);
$totalRows_banlist = mysql_num_rows($banlist);

######################################################
#                                                    #
#                Forms To Go 3.2.1                   #
#             http://www.bebosoft.com/               #
#                                                    #
######################################################







error_reporting(E_ERROR | E_WARNING | E_PARSE);
ini_set('track_errors', true);

#----------
# Filter by IP Address


function ipaddress_check($ClientIP)
{


 $bannedips[] = '$row_banlist['banlist']';

 foreach ($bannedips as $ip_key => $ip_value) {
  if ($ip_value == $ClientIP) {
   header('Location: http://www.weesenbeek.nl/gastenboek/html/sancties/banned.php');
   exit;
  }
 }
}

function
DoStripSlashes($FieldValue)
{

 if ( get_magic_quotes_gpc() ) {
  if (is_array($FieldValue) ) {
   return array_map('DoStripSlashes', $FieldValue);
  }
else {
   return stripslashes($FieldValue);
  }
 }
else {
  return $FieldValue;
 }
}


#----------
# FilterCChars:


function FilterCChars($TheString)
{

 return preg_replace('/[\x00-\x1F]/', '', $TheString);
}



if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])) {
 $ClientIP = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'];
}
else {
 $ClientIP = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
}


ipaddress_check($ClientIP);
$FTGdate = DoStripSlashes( $_REQUEST['date'] );
$FTGVoornaam = DoStripSlashes( $_REQUEST['Voornaam'] );
$FTGAchternaam = DoStripSlashes( $_REQUEST['Achternaam'] );
$FTGPostcode = DoStripSlashes( $_REQUEST['Postcode'] );
$FTGPlaats = DoStripSlashes( $_REQUEST['Plaats'] );
$FTGEmailadres = DoStripSlashes( $_REQUEST['Emailadres'] );
$FTGbericht = DoStripSlashes( $_REQUEST['bericht'] );
$FTGbutton = DoStripSlashes( $_REQUEST['button'] );
$FTGid = DoStripSlashes( $_REQUEST['id'] );
$FTGip = DoStripSlashes( $_REQUEST['ip'] );
$FTGMM_insert = DoStripSlashes( $_REQUEST['MM_insert'] );



# Include message in error page and dump it to the browser

if ($ValidationFailed === true) {

 $ErrorPage = '<html><head><title>Error</title></head><body>Errors found: <!--VALIDATIONERROR--></body></html>';

 $ErrorPage = str_replace('<!--VALIDATIONERROR-->', $ErrorList, $ErrorPage);
 $ErrorPage = str_replace('<!--FIELDVALUE:date-->', $FTGdate, $ErrorPage);
 $ErrorPage = str_replace('<!--FIELDVALUE:Voornaam-->', $FTGVoornaam, $ErrorPage);
 $ErrorPage = str_replace('<!--FIELDVALUE:Achternaam-->', $FTGAchternaam, $ErrorPage);
 $ErrorPage = str_replace('<!--FIELDVALUE:Postcode-->', $FTGPostcode, $ErrorPage);
 $ErrorPage = str_replace('<!--FIELDVALUE:Plaats-->', $FTGPlaats, $ErrorPage);
 $ErrorPage = str_replace('<!--FIELDVALUE:Emailadres-->', $FTGEmailadres, $ErrorPage);
 $ErrorPage = str_replace('<!--FIELDVALUE:bericht-->', $FTGbericht, $ErrorPage);
 $ErrorPage = str_replace('<!--FIELDVALUE:button-->', $FTGbutton, $ErrorPage);
 $ErrorPage = str_replace('<!--FIELDVALUE:id-->', $FTGid, $ErrorPage);
 $ErrorPage = str_replace('<!--FIELDVALUE:ip-->', $FTGip, $ErrorPage);
 $ErrorPage = str_replace('<!--FIELDVALUE:MM_insert-->', $FTGMM_insert, $ErrorPage);
  

 echo $ErrorPage;
 exit;

}

# Email to Form Owner

$emailSubject = FilterCChars("Er is een bericht geplaatst op het gastenboek.");

$emailBody = "date : $FTGdate\n"
 . "Voornaam : $FTGVoornaam\n"
 . "Achternaam : $FTGAchternaam\n"
 . "Postcode : $FTGPostcode\n"
 . "Plaats : $FTGPlaats\n"
 . "Emailadres : $FTGEmailadres\n"
 . "bericht : $FTGbericht\n"
 . "\n"
 . "id : $FTGid\n"
 . "ip : $FTGip\n"
 . "\n"
 . "is gebanned";
 $emailTo = 'info <[email protected]>';
  
 $emailFrom = FilterCChars("$FTGEmailadres");
  
 $emailHeader = "From: $emailFrom\n"
  . "MIME-Version: 1.0\n"
  . "Content-type: text/plain; charset=\"ISO-8859-1\"\n"
  . "Content-transfer-encoding: 8bit\n";
  
 mail($emailTo, $emailSubject, $emailBody, $emailHeader);


# Confirmation Email to User

$confEmailTo = FilterCChars($FTGEmailadres);

$confEmailSubject = FilterCChars("Uw bericht is geplaatst");

$confEmailBody = "Bedankt dat u ons gastenboek heeft getekend.\n"
 . "\n"
 . "\n"
 . "";

$confEmailHeader = "From: [email protected]\n"
 . "MIME-Version: 1.0\n"
 . "Content-type: text/plain; charset=\"ISO-8859-1\"\n"
 . "Content-transfer-encoding: 8bit\n";

mail($confEmailTo, $confEmailSubject, $confEmailBody, $confEmailHeader);

#====================================================
# Dump field values to a MySQL table                =
#====================================================


$mysql_link = @mysql_connect("localhost", "weesenbeek_site", "efteling");

if (mysql_errno() > 0) {
    echo 'MySQL error # ' . mysql_errno() . ' : ' . mysql_error() . '<br>';
    exit;
}


if (mysql_errno() == 0) {

 @
mysql_select_db("weesenbeek_gastenboek", $mysql_link);

 if (mysql_errno() > 0) {
     echo 'MySQL error # ' . mysql_errno() . ' : ' . mysql_error() . '<br>';
     exit;
 }

}


if (get_magic_quotes_gpc()) {
 $FTG_Voornaam = stripslashes($FTGVoornaam);
 $FTG_Achternaam = stripslashes($FTGAchternaam);
 $FTG_Postcode = stripslashes($FTGPostcode);
 $FTG_Plaats = stripslashes($FTGPlaats);
 $FTG_Emailadres = stripslashes($FTGEmailadres);
 $FTG_bericht = stripslashes($FTGbericht);
}
else {
 $FTG_Voornaam = $FTGVoornaam;
 $FTG_Achternaam = $FTGAchternaam;
 $FTG_Postcode = $FTGPostcode;
 $FTG_Plaats = $FTGPlaats;
 $FTG_Emailadres = $FTGEmailadres;
 $FTG_bericht = $FTGbericht;
}


if (mysql_errno() == 0) {

 $sqlcmd = sprintf("INSERT INTO `teken`(`Voornaam`, `Achternaam`, `Postcode`, `Plaats`, `Emailadres`, `bericht`, `ip`, `date`) VALUES('%s', '%s', '%s', '%s', '%s', '%s', '%s', '%s')",
                   mysql_real_escape_string($FTG_Voornaam, $mysql_link),
                   mysql_real_escape_string($FTG_Achternaam, $mysql_link),
                   mysql_real_escape_string($FTG_Postcode, $mysql_link),
                   mysql_real_escape_string($FTG_Plaats, $mysql_link),
                   mysql_real_escape_string($FTG_Emailadres, $mysql_link),
                   mysql_real_escape_string($FTG_bericht, $mysql_link),
                   mysql_real_escape_string($ClientIP, $mysql_link),
                   mysql_real_escape_string(date('Y-m-d'), $mysql_link));

 @
mysql_query($sqlcmd, $mysql_link);

 if (mysql_errno() > 0) {
     echo 'MySQL error # ' . mysql_errno() . ' : ' . mysql_error() . '<br>';
     exit;
 }

}


# Include message in the success page and dump it to the browser

$SuccessPage = '<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
<style type="text/css">
<!--
body {
    background-image: url(/gastenboek/img/background/back.jpg);
    background-repeat: repeat-x;
}
-->
</style>
<link href="/gastenboek/css/teken.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>

<body>
<div align="center" class="teken">
  <p>U bericht is geplaatst. </p>
  <p>&nbsp;</p>
</div>
</body>
</html>
'
;

$SuccessPage = str_replace('<!--FIELDVALUE:date-->', $FTGdate, $SuccessPage);
$SuccessPage = str_replace('<!--FIELDVALUE:Voornaam-->', $FTGVoornaam, $SuccessPage);
$SuccessPage = str_replace('<!--FIELDVALUE:Achternaam-->', $FTGAchternaam, $SuccessPage);
$SuccessPage = str_replace('<!--FIELDVALUE:Postcode-->', $FTGPostcode, $SuccessPage);
$SuccessPage = str_replace('<!--FIELDVALUE:Plaats-->', $FTGPlaats, $SuccessPage);
$SuccessPage = str_replace('<!--FIELDVALUE:Emailadres-->', $FTGEmailadres, $SuccessPage);
$SuccessPage = str_replace('<!--FIELDVALUE:bericht-->', $FTGbericht, $SuccessPage);
$SuccessPage = str_replace('<!--FIELDVALUE:button-->', $FTGbutton, $SuccessPage);
$SuccessPage = str_replace('<!--FIELDVALUE:id-->', $FTGid, $SuccessPage);
$SuccessPage = str_replace('<!--FIELDVALUE:ip-->', $FTGip, $SuccessPage);
$SuccessPage = str_replace('<!--FIELDVALUE:MM_insert-->', $FTGMM_insert, $SuccessPage);

echo $SuccessPage;
exit;

mysql_free_result($banlist);
?>


is dit een beetje te doen met dit script.
 
Willem van weesenbeek

willem van weesenbeek

20/12/2007 01:47:00
Quote Anchor link
werkt niet zit een fout in line 56 daar stond een ip en dit had ik veranderd naar wat er nu staat. maar dat werkt niet misschien een oplossing aan jullie kant.
 
Mr Bob

Mr Bob

20/12/2007 02:38:00
Quote Anchor link
Bovenstaande oplossingen zouden voldoende moeten zijn.
Maar stel je wilt niet reviewen, dan zou je eventueel nog een lijst met woorden kunnen bijhouden die niet in de post mogen staan. De post wordt dan niet opgeslagen bijvoorbeeld, en het ip adres geblokt. Of bijvoorbeeld dat je een email krijgt of je wilt reviewen als die woorden erin voorkomen, dat je vanuit de email kunt kiezen om te blokken of toe te staan.

1001 mogelijkheden ;)
 

20/12/2007 17:04:00
Quote Anchor link
willem schreef op 20.12.2007 01:07:
beveiliging met een plaatje en nummer. kom niet zo snel op de naam.

Captcha, let dan wel op dat je het goed doet. Dus niet lekker de nummertjes en lettertjes in de img scr achter aan plakken.
En ook niet te simpel, dan kunnnen bots het gewoon er uit filteren (wat ze moeten invoeren).
Edit: Die @'s zijn inderdaad nogal goor. Eigenlijk vind ik dat scriptje zelf vrij goor....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
- wes  -

- wes -

20/12/2007 17:13:00
Quote Anchor link
haal die gore @'s voor je functions weg
 
Willem van weesenbeek

willem van weesenbeek

20/12/2007 18:12:00
Quote Anchor link
een beetje fatsoenlijk taalgebruik is wel gepast wes.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.