Banner plaatsen fout? (eurobellen)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 14:37:25
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb het volgende probleem. Het bannerscript deed het voorheen prima maar de leden konden een banner voor een kleine vergoeding toevoegen. Nu krijg ik de volgende fout.

Notice: Undefined variable: host in /home/kuyvgmpe/domains/promootsnel.nl/public_html/plaats_banner/view468.php on line 4

Notice: Undefined variable: dbpass in /home/kuyvgmpe/domains/promootsnel.nl/public_html/plaats_banner/view468.php on line 4

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'kuyvgmpe_site'@'localhost' (using password: NO) in /home/kuyvgmpe/domains/promootsnel.nl/public_html/plaats_banner/view468.php on line 4

Notice: Undefined variable: dbnaam in /home/kuyvgmpe/domains/promootsnel.nl/public_html/plaats_banner/view468.php on line 5

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/kuyvgmpe/domains/promootsnel.nl/public_html/plaats_banner/view468.php on line 5

Met vriendelijke groet,

Leroy Schouten
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 09:44:48
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 14:43:02
Quote Anchor link
waarom zit je niet op je ander account?
Gewijzigd op 26/02/2011 14:43:11 door Jasper DS
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 14:49:29
Quote Anchor link
Omdat dat account niet meer in gebruik is.
 
Mar cel

Mar cel

26/02/2011 15:08:01
Quote Anchor link
@jasper; zeur toch niet telkens zo over dat account gebeuren, wat maakt jou dat nou uit? :)


@ts: je database connectie kan de twee variabelen niet vinden waarin de host en pass staan, daar gaat het nu dus fout. Je zal wat meer code moeten geven om verder geholpen te kunnen worden..
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 15:09:33
Quote Anchor link
Mar cel op 26/02/2011 15:08:01:
@jasper; zeur toch niet telkens zo over dat account gebeuren, wat maakt jou dat nou uit? :)


1. Het is niet toegestaan om onder twee accounts actief te zijn. Het gebruik van een "valse" identiteit is niet toegestaan.
2. Het account van een geregistreerde gebruiker die zich niet aan de gebruikersvoorwaarden houdt kan door de redactie worden gesloten.
 
Mar cel

Mar cel

26/02/2011 15:15:29
Quote Anchor link
Je moet het allemaal niet zo strict opvatten, de ts was misschien zijn pw kwijt, dus maakt een nieuw account aan, niets mis mee toch? Met die regel wordt wat anders bedoeld.

Help mensen een ipv beetje politie mannetje te spelen.
Gewijzigd op 26/02/2011 15:16:54 door Mar cel
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 15:44:47
Quote Anchor link
Okee,, de config php.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?

$sitenaam
= "Promootsnel.nl";
$koop = "http://www.promootsnel.nl/index.php?pagina=add";

$host = "localhost";
$dbuser = "kuyvgmpe_site";
$dbpass = "........";
$dbnaam = "kuyvgmpe_site";

$aantalkliks = "100";    //hoeveel bannerkliks men krijgt voor 1.30 euro
$aantalviews = "1000";     //hoeveel bannerviews men krijgt voor 1.30 euro

$banner120 = "0";        //banners met de afmeting 120x60 toestaan:  1=ja  0=nee
$banner234 = "0";        //banners met de afmeting 234x60 toestaan:  1=ja  0=nee
$banner468 = "1";        //banners met de afmeting 468x60 toestaan:  1=ja  0=nee

$mailonderwerp = "Uw advertentie credits van ".$sitenaam." zijn op!";
$mailafzender = "[email protected]";

$mailbericht = "Beste webmaster,

Uw advertentiecampagne op onze site is afgelopen,
u kunt nieuwe banner kliks/views kopen via:

"
.$koop."

Met vriendelijke groet,
"
.$sitenaam." adserver";

?>



deze gegevens zijn goed ingevuld het probleem ontstond plotseling
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 15:49:15
Quote Anchor link
gebruik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ipv <?
Gewijzigd op 26/02/2011 15:49:52 door Jasper DS
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 15:50:28
Quote Anchor link
Ik denk niet dit het probleem oplost? En hiervoor deed hij het ook met deze code
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 15:52:34
Quote Anchor link
indien php is geüpdatet kan het zijn dat short-tags niet meer worden ondersteunt. sowieso moet je toch
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php
gebruiken.
Gewijzigd op 26/02/2011 15:52:50 door Jasper DS
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 16:04:11
Quote Anchor link
Ik heb het aangepast.
 
Mar cel

Mar cel

26/02/2011 16:10:18
Quote Anchor link
Je config lijkt goed. Wordt het bestand wel geincluded bij je dbconnectie?
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 16:12:01
Quote Anchor link
Sorry maar dit is iets te ingewikkeld haha. Kan je het mischien iets anders uitleggen.
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 16:13:39
Quote Anchor link
heb je

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include 'config.php'; # link naar config bestand
?>


wel staan in je juiste bestand?
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 16:15:26
Quote Anchor link
Ja wand hiervoor werkte alles nog zo als het hoorde plotseling niet meer.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/02/2011 16:20:05
Quote Anchor link
Zeker weten? Want er wordt nu op dit moment teruggevallen op de standaard-inloggegevens van MySQL die niet werken (wat logisch is).

Klopt het pad wel naar de config, staat die wel in dezelfde map?
Gewijzigd op 26/02/2011 16:20:47 door - Ariën -
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 16:21:03
Quote Anchor link
Ja ik weet dit zeker hiervoor werkten alles nog nu plotseling niet meer.

Toevoeging op 26/02/2011 16:23:20:

ja hij staat in de zelfde map.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/02/2011 16:31:29
Quote Anchor link
Laat (de relevante code van) view468.php eens zien?
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 16:40:16
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?
//verbinden
include "config.php";
$connectie = mysql_connect( $host, $dbuser, $dbpass);
mysql_select_db( $dbnaam, $connectie );

$sql = mysql_query("SELECT * FROM banner_ads WHERE actief = '1' AND breedte = '468' ORDER BY RAND() LIMIT 1") or die (mysql_error());
$banners = mysql_num_rows($sql);

    if($banners == 0) {
        echo "<a href=\"http://www.promootsnel.nl/index.php?pagina=add\">Jouw Banner Hier ?</a> \n"; } else {  

while ($list = mysql_fetch_object($sql)) {

//waardes opnieuw opbouwen voor weergave        
$idnr = $list->id ;
$plaatjeurl = $list->plaatjeurl ;
$siteurl = $list->siteurl ;
$mailadres = $list->email ;
$resterend = $list->resterend ;

if ($list->soort == 1) { $soort = "1"; }
else { $soort = "2"; }
}


$een = 1;
if ($soort == 2) {
    $resterend2 = $resterend-$een;
    if ($resterend2 < $een) {
$query = "UPDATE banner_ads SET actief = 0 WHERE id = $idnr";
mysql_query($query) or die ("uitvoer gegevens mislukt.");
mail("$mailadres", "$mailonderwerp", "$mailbericht", "From:$mailafzender"); }
else {
$query = "UPDATE banner_ads SET resterend = $resterend2 WHERE id = $idnr";
mysql_query($query) or die ("uitvoer gegevens 2 mislukt.");
    } }


else { }

//weergeven
echo "<a href=http://www.promootsnel.nl/plaats_banner/klik.php?id=$idnr target=\"_blank\"><img src=$plaatjeurl width=\"468\" height=\"60\" border=\"0\"></a><br /><a href=http://www.promootsnel.nl/index.php?pagina=add>Jouw banner hier ?</a>";

}


?>
 
Gerhard l

gerhard l

26/02/2011 16:47:37
Quote Anchor link
hmm raar probeer dit eens?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$filename
= 'config.php';

if (file_exists($filename)) {
 include 'config.php';
}

else{
echo 'kan config niet vinden';
}

?>
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 17:04:50
Quote Anchor link
Inplaats van?
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.