Banner plaatsen fout? (eurobellen)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 14:37:25
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb het volgende probleem. Het bannerscript deed het voorheen prima maar de leden konden een banner voor een kleine vergoeding toevoegen. Nu krijg ik de volgende fout.

Notice: Undefined variable: host in /home/kuyvgmpe/domains/promootsnel.nl/public_html/plaats_banner/view468.php on line 4

Notice: Undefined variable: dbpass in /home/kuyvgmpe/domains/promootsnel.nl/public_html/plaats_banner/view468.php on line 4

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'kuyvgmpe_site'@'localhost' (using password: NO) in /home/kuyvgmpe/domains/promootsnel.nl/public_html/plaats_banner/view468.php on line 4

Notice: Undefined variable: dbnaam in /home/kuyvgmpe/domains/promootsnel.nl/public_html/plaats_banner/view468.php on line 5

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/kuyvgmpe/domains/promootsnel.nl/public_html/plaats_banner/view468.php on line 5

Met vriendelijke groet,

Leroy Schouten
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 06:46:13
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 14:43:02
Quote Anchor link
waarom zit je niet op je ander account?
Gewijzigd op 26/02/2011 14:43:11 door Jasper DS
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 14:49:29
Quote Anchor link
Omdat dat account niet meer in gebruik is.
 
Mar cel

Mar cel

26/02/2011 15:08:01
Quote Anchor link
@jasper; zeur toch niet telkens zo over dat account gebeuren, wat maakt jou dat nou uit? :)


@ts: je database connectie kan de twee variabelen niet vinden waarin de host en pass staan, daar gaat het nu dus fout. Je zal wat meer code moeten geven om verder geholpen te kunnen worden..
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 15:09:33
Quote Anchor link
Mar cel op 26/02/2011 15:08:01:
@jasper; zeur toch niet telkens zo over dat account gebeuren, wat maakt jou dat nou uit? :)


1. Het is niet toegestaan om onder twee accounts actief te zijn. Het gebruik van een "valse" identiteit is niet toegestaan.
2. Het account van een geregistreerde gebruiker die zich niet aan de gebruikersvoorwaarden houdt kan door de redactie worden gesloten.
 
Mar cel

Mar cel

26/02/2011 15:15:29
Quote Anchor link
Je moet het allemaal niet zo strict opvatten, de ts was misschien zijn pw kwijt, dus maakt een nieuw account aan, niets mis mee toch? Met die regel wordt wat anders bedoeld.

Help mensen een ipv beetje politie mannetje te spelen.
Gewijzigd op 26/02/2011 15:16:54 door Mar cel
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 15:44:47
Quote Anchor link
Okee,, de config php.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?

$sitenaam
= "Promootsnel.nl";
$koop = "http://www.promootsnel.nl/index.php?pagina=add";

$host = "localhost";
$dbuser = "kuyvgmpe_site";
$dbpass = "........";
$dbnaam = "kuyvgmpe_site";

$aantalkliks = "100";    //hoeveel bannerkliks men krijgt voor 1.30 euro
$aantalviews = "1000";     //hoeveel bannerviews men krijgt voor 1.30 euro

$banner120 = "0";        //banners met de afmeting 120x60 toestaan:  1=ja  0=nee
$banner234 = "0";        //banners met de afmeting 234x60 toestaan:  1=ja  0=nee
$banner468 = "1";        //banners met de afmeting 468x60 toestaan:  1=ja  0=nee

$mailonderwerp = "Uw advertentie credits van ".$sitenaam." zijn op!";
$mailafzender = "[email protected]";

$mailbericht = "Beste webmaster,

Uw advertentiecampagne op onze site is afgelopen,
u kunt nieuwe banner kliks/views kopen via:

"
.$koop."

Met vriendelijke groet,
"
.$sitenaam." adserver";

?>



deze gegevens zijn goed ingevuld het probleem ontstond plotseling
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 15:49:15
Quote Anchor link
gebruik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ipv <?
Gewijzigd op 26/02/2011 15:49:52 door Jasper DS
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 15:50:28
Quote Anchor link
Ik denk niet dit het probleem oplost? En hiervoor deed hij het ook met deze code
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 15:52:34
Quote Anchor link
indien php is geüpdatet kan het zijn dat short-tags niet meer worden ondersteunt. sowieso moet je toch
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php
gebruiken.
Gewijzigd op 26/02/2011 15:52:50 door Jasper DS
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 16:04:11
Quote Anchor link
Ik heb het aangepast.
 
Mar cel

Mar cel

26/02/2011 16:10:18
Quote Anchor link
Je config lijkt goed. Wordt het bestand wel geincluded bij je dbconnectie?
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 16:12:01
Quote Anchor link
Sorry maar dit is iets te ingewikkeld haha. Kan je het mischien iets anders uitleggen.
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 16:13:39
Quote Anchor link
heb je

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include 'config.php'; # link naar config bestand
?>


wel staan in je juiste bestand?
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 16:15:26
Quote Anchor link
Ja wand hiervoor werkte alles nog zo als het hoorde plotseling niet meer.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/02/2011 16:20:05
Quote Anchor link
Zeker weten? Want er wordt nu op dit moment teruggevallen op de standaard-inloggegevens van MySQL die niet werken (wat logisch is).

Klopt het pad wel naar de config, staat die wel in dezelfde map?
Gewijzigd op 26/02/2011 16:20:47 door - Ariën -
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 16:21:03
Quote Anchor link
Ja ik weet dit zeker hiervoor werkten alles nog nu plotseling niet meer.

Toevoeging op 26/02/2011 16:23:20:

ja hij staat in de zelfde map.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/02/2011 16:31:29
Quote Anchor link
Laat (de relevante code van) view468.php eens zien?
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 16:40:16
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?
//verbinden
include "config.php";
$connectie = mysql_connect( $host, $dbuser, $dbpass);
mysql_select_db( $dbnaam, $connectie );

$sql = mysql_query("SELECT * FROM banner_ads WHERE actief = '1' AND breedte = '468' ORDER BY RAND() LIMIT 1") or die (mysql_error());
$banners = mysql_num_rows($sql);

    if($banners == 0) {
        echo "<a href=\"http://www.promootsnel.nl/index.php?pagina=add\">Jouw Banner Hier ?</a> \n"; } else {  

while ($list = mysql_fetch_object($sql)) {

//waardes opnieuw opbouwen voor weergave        
$idnr = $list->id ;
$plaatjeurl = $list->plaatjeurl ;
$siteurl = $list->siteurl ;
$mailadres = $list->email ;
$resterend = $list->resterend ;

if ($list->soort == 1) { $soort = "1"; }
else { $soort = "2"; }
}


$een = 1;
if ($soort == 2) {
    $resterend2 = $resterend-$een;
    if ($resterend2 < $een) {
$query = "UPDATE banner_ads SET actief = 0 WHERE id = $idnr";
mysql_query($query) or die ("uitvoer gegevens mislukt.");
mail("$mailadres", "$mailonderwerp", "$mailbericht", "From:$mailafzender"); }
else {
$query = "UPDATE banner_ads SET resterend = $resterend2 WHERE id = $idnr";
mysql_query($query) or die ("uitvoer gegevens 2 mislukt.");
    } }


else { }

//weergeven
echo "<a href=http://www.promootsnel.nl/plaats_banner/klik.php?id=$idnr target=\"_blank\"><img src=$plaatjeurl width=\"468\" height=\"60\" border=\"0\"></a><br /><a href=http://www.promootsnel.nl/index.php?pagina=add>Jouw banner hier ?</a>";

}


?>
 
Gerhard l

gerhard l

26/02/2011 16:47:37
Quote Anchor link
hmm raar probeer dit eens?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$filename
= 'config.php';

if (file_exists($filename)) {
 include 'config.php';
}

else{
echo 'kan config niet vinden';
}

?>
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 17:04:50
Quote Anchor link
Inplaats van?
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.