Bannerbeheer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »
Matthew

matthew

16/08/2009 12:29:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil klanten de mogelijkheid geven te adverteren op mijn site d.m.v. banners. Hoe kan ik bijhouden hoevaak er op een bepaalde banner is geklikt, en dan natuurlijk ook de unieke klikken...

Iemand een idee?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 15:36:13
 
- Ricardo -

- Ricardo -

16/08/2009 12:52:00
Quote Anchor link
Uhmm

De banner klik stuur je bijv. naar www.site.nl/ads.php?pagina=http://www.bannerpagina.nl

Op die pagina ads.php sla je het IP + de klik op en alle statistieken die je nog meer wilt doen bladiebla

en dan stuur je met header("Location: http://www.bannerpagina.nl";) iedereen door naar de daadwerkelijke site.

Dus op ads.php sla je dan alles op

zelfde systeem als google gebruikt.
 
Matthew

matthew

17/08/2009 10:04:00
Quote Anchor link
Zoiets dacht ik inderdaad ook.

Heeft iemand misschien zo'n ads.php voorbeeld?

En dan gewoon opslaan in de mysql database toch?
 
M Ypma

M Ypma

17/08/2009 10:17:00
Quote Anchor link
Waar heb je nog een voorbeeld voor nodig dan? Ricardo heeft al exact de werking omschreven. En je bent van plan het in de database op te slaan. Perfect allemaal!
Ga lekker aan de slag en als je ergens vast loopt horen we graag je vraag en proberen we die voor je op te lossen:)
 
Matthew

matthew

17/08/2009 13:01:00
Quote Anchor link
Komt goed.

Kan iemand mij vertellen hoe ik het IP van een gebruiker op sla?
 
- SanThe -

- SanThe -

17/08/2009 13:05:00
Quote Anchor link
Precies hetzelfde als dat je iets anders opslaat.
Opvragen? Zie de $_SERVER-vars.
 
- Ricardo -

- Ricardo -

17/08/2009 13:48:00
Quote Anchor link
Oeps foutje

$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ricardo -
 
The Ultimate

The Ultimate

17/08/2009 14:35:00
Quote Anchor link
Zoiets:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php

// LinkPage (count.link.click.php)

// Sessie starten

session_start();

// Connectie met database maken
include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."/connect/connect.php");

if(isset($_GET['id']) && ctype_digit($_GET['id'])) {

    $advertiser_id = $_GET['id'];
    $date = date("Y-m-d");

    // Update number of clicks

    // Check: has the advertisement already been viewed or clicked today?

    $sql_count = mysql_query("SELECT * FROM advertisement
                    WHERE (advertiser_id = '"
.$advertiser_id."')
                    AND (ymd = '"
.$date."')");
    $result = mysql_num_rows($sql_count);
    // Yes, already viewed or clicked today, so update clicks:
    if($result > 0) {
        $sql_update = mysql_query("UPDATE advertisement SET clicks = clicks + 1 WHERE advertiser_id = '".$advertiser_id."' AND ymd = '".$date."'");
    // No, so create new entry for this advertisement:
    } else {
        $sql_insert = mysql_query("INSERT INTO advertisement (advertiser_id,ymd,clicks) VALUES ('".$r."','".$date."','1')");
    }
        

    // Doorsturen naar website advertiser
    $sql = "SELECT advertiser_website_url FROM advertiser WHERE id = '".$advertiser_id."'";
    $rs = mysql_query($sql);
    while($row = mysql_fetch_array($rs)) {
        header("Location:".$row['advertiser_website_url']);
    }

}
else {
    header("Location:http://www.mijneigenwebsite.nl");
    exit();
}


?>

Dit script houdt echter geen rekening met unieke clicks.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Ultimate
 
Matthew

matthew

17/08/2009 15:02:00
Quote Anchor link
Ik kan toch gewoon de IP's in de DB vergelijken en als er dubbele instaan die er uit filteren, waardoor je de unieke overhoud!?
 
Wim E

Wim E

17/08/2009 17:43:00
Quote Anchor link
Ja dat zou kunnen, alleen is denk ik toch behoorlijk zwaar voor de database op een gegeven moment...ik weet niet hoelang je de ip adressen wil opslaan. En ligt er natuurlijk maar net aan wat jij uniek vind. Als je een keer op de banner hebt geklikt, je vond het intressant en je wilt als bezoeker nogmaals de site bezoeken maar je bent de site vergeten, en ze gaan via jou site...vind ik ze opzich weer uniek...
 
- Ricardo -

- Ricardo -

17/08/2009 17:59:00
Quote Anchor link
Door veel bedrijven wordt 1 dag genomen ( 24 uur dan )
 
Tim Groot

Tim Groot

17/08/2009 18:03:00
Quote Anchor link
wellicht is een open source iets voor je..:

http://www.openx.org/en/products/demo
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.