base64_decode

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »
Peter van Kroonenburg

Peter van Kroonenburg

04/10/2016 21:13:03
Quote Anchor link
Wat doe ik fout.
Op mijn website maak ik een backup van de tabellen. Deze mail ik naar mijzelf. Ik krijg dan een bestand dat ik kan openen met base64_decode.

echo base64_decode($str);

Alles staat nu achter elkaar zonder line feeds/breaks. Als ik de code in een van de websites zet die automatisch de code omzetten ziet het wel correct uit.
Ik wel echter graag in eigen beheer een bruikbaar bestand van mijn database maken.

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 06:13:39
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

04/10/2016 21:36:44
Quote Anchor link
Zolang de values maar de juiste newlines hebben is er niets mis met meerdere commando's op 1 regel.
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

04/10/2016 21:45:52
Quote Anchor link
Het kan door de browser komen, in de browser zie je alleen linebreaks met een <br>-tag bijvoorbeeld. Probeer eens om \n eens te vervangen door <br>
 
Peter van Kroonenburg

Peter van Kroonenburg

04/10/2016 22:10:47
Quote Anchor link
Dank voor de snelle reactie. Ik zie nog niet hoe ik het kan oplossen. Voor de duidelijk hierbij een stukje van de code.
Peter

Het bestand dat ik per mail ontvang ziet er zo uit;
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echo base64_decode($str) geeft:

#Create table actief CREATE TABLE `actief` ( `actief_id` int(1) NOT NULL, `actief_oms` varchar(15) NOT NULL ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=latin1; #Dump data INSERT INTO actief SET actief_id='0',actief_oms='niet actief'; INSERT INTO actief SET actief_id='1',actief_oms='actief'; #Create table backup CREATE TABLE `backup` ( `backup_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `datum_last_bu` date NOT NULL, `datum_next_bu` date NOT NULL, `klant_id` int(11) NOT NULL, `bu_name` varchar(60) NOT NULL, `bu_pad` varchar(60) NOT NULL, `bu_mail_to` varchar(60) NOT NULL, `datum` timestamp NOT NULL DEFAULT CURRENT_TIMESTAMP, PRIMARY KEY (`backup_id`) ) ENGINE=InnoDB AUTO_INCREMENT=2 DEFAULT CHARSET=latin1; #Dump data INSERT INTO backup SET backup_id='1',datum_last_bu='2016-10-01',datum_next_bu='2016-10-04',klant_id='0',bu_name='backup.sql',bu_pad='../backup_my/',bu_mail_to='[email protected]',datum='0000-00-00 00:00:00'; #Create table bericht CREATE TABLE `bericht` ( `bericht_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `datum_ontv` datetime DEFAULT NULL, `onderwerp` varchar(140) DEFAULT NULL, `bericht` text, `status` int(2) DEFAULT '1', `

Maar dit is de layout die ik graag wil;

#Create table actief

CREATE TABLE `actief` (
`actief_id` int(1) NOT NULL,
`actief_oms` varchar(15) NOT NULL
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=latin1;

#Dump data

INSERT INTO actief SET actief_id='0',actief_oms='niet actief';
INSERT INTO actief SET actief_id='1',actief_oms='actief';

#Create table backup

CREATE TABLE `backup` (
`backup_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
`datum_last_bu` date NOT NULL,
`datum_next_bu` date NOT NULL,
`klant_id` int(11) NOT NULL,
`bu_name` varchar(60) NOT NULL,
`bu_pad` varchar(60) NOT NULL,
 
Koen Hollander

Koen Hollander

04/10/2016 22:59:01
Quote Anchor link
We doen even gek.

Ik goochel arrays altijd netjes met een HTML tag.
Probeer eens
echo "<pre>";
Er voor te gebruiken
 
Peter van Kroonenburg

Peter van Kroonenburg

04/10/2016 23:19:46
Quote Anchor link
Beste Koen,

Erg bedankt voor de oplossing. Ik ben lang aan het zoeken geweest en deze oplossing nergens gevonden.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

04/10/2016 23:49:38
Quote Anchor link
Aanvullend ... <pre> dienen we ook netjes af te sluiten, dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

echo '<pre>' . base64_decode($str) . '</pre>';

?>

We hebben ook nog een CSS-instelling waarmee we dit (netter) kunnen doen:

white-space: pre;
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.