base64_decode

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »
Peter van Kroonenburg

Peter van Kroonenburg

04/10/2016 21:13:03
Quote Anchor link
Wat doe ik fout.
Op mijn website maak ik een backup van de tabellen. Deze mail ik naar mijzelf. Ik krijg dan een bestand dat ik kan openen met base64_decode.

echo base64_decode($str);

Alles staat nu achter elkaar zonder line feeds/breaks. Als ik de code in een van de websites zet die automatisch de code omzetten ziet het wel correct uit.
Ik wel echter graag in eigen beheer een bruikbaar bestand van mijn database maken.

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 10:51:12
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

04/10/2016 21:36:44
Quote Anchor link
Zolang de values maar de juiste newlines hebben is er niets mis met meerdere commando's op 1 regel.
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

04/10/2016 21:45:52
Quote Anchor link
Het kan door de browser komen, in de browser zie je alleen linebreaks met een <br>-tag bijvoorbeeld. Probeer eens om \n eens te vervangen door <br>
 
Peter van Kroonenburg

Peter van Kroonenburg

04/10/2016 22:10:47
Quote Anchor link
Dank voor de snelle reactie. Ik zie nog niet hoe ik het kan oplossen. Voor de duidelijk hierbij een stukje van de code.
Peter

Het bestand dat ik per mail ontvang ziet er zo uit;
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echo base64_decode($str) geeft:

#Create table actief CREATE TABLE `actief` ( `actief_id` int(1) NOT NULL, `actief_oms` varchar(15) NOT NULL ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=latin1; #Dump data INSERT INTO actief SET actief_id='0',actief_oms='niet actief'; INSERT INTO actief SET actief_id='1',actief_oms='actief'; #Create table backup CREATE TABLE `backup` ( `backup_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `datum_last_bu` date NOT NULL, `datum_next_bu` date NOT NULL, `klant_id` int(11) NOT NULL, `bu_name` varchar(60) NOT NULL, `bu_pad` varchar(60) NOT NULL, `bu_mail_to` varchar(60) NOT NULL, `datum` timestamp NOT NULL DEFAULT CURRENT_TIMESTAMP, PRIMARY KEY (`backup_id`) ) ENGINE=InnoDB AUTO_INCREMENT=2 DEFAULT CHARSET=latin1; #Dump data INSERT INTO backup SET backup_id='1',datum_last_bu='2016-10-01',datum_next_bu='2016-10-04',klant_id='0',bu_name='backup.sql',bu_pad='../backup_my/',bu_mail_to='[email protected]',datum='0000-00-00 00:00:00'; #Create table bericht CREATE TABLE `bericht` ( `bericht_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `datum_ontv` datetime DEFAULT NULL, `onderwerp` varchar(140) DEFAULT NULL, `bericht` text, `status` int(2) DEFAULT '1', `

Maar dit is de layout die ik graag wil;

#Create table actief

CREATE TABLE `actief` (
`actief_id` int(1) NOT NULL,
`actief_oms` varchar(15) NOT NULL
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=latin1;

#Dump data

INSERT INTO actief SET actief_id='0',actief_oms='niet actief';
INSERT INTO actief SET actief_id='1',actief_oms='actief';

#Create table backup

CREATE TABLE `backup` (
`backup_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
`datum_last_bu` date NOT NULL,
`datum_next_bu` date NOT NULL,
`klant_id` int(11) NOT NULL,
`bu_name` varchar(60) NOT NULL,
`bu_pad` varchar(60) NOT NULL,
 
Koen Hollander

Koen Hollander

04/10/2016 22:59:01
Quote Anchor link
We doen even gek.

Ik goochel arrays altijd netjes met een HTML tag.
Probeer eens
echo "<pre>";
Er voor te gebruiken
 
Peter van Kroonenburg

Peter van Kroonenburg

04/10/2016 23:19:46
Quote Anchor link
Beste Koen,

Erg bedankt voor de oplossing. Ik ben lang aan het zoeken geweest en deze oplossing nergens gevonden.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

04/10/2016 23:49:38
Quote Anchor link
Aanvullend ... <pre> dienen we ook netjes af te sluiten, dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

echo '<pre>' . base64_decode($str) . '</pre>';

?>

We hebben ook nog een CSS-instelling waarmee we dit (netter) kunnen doen:

white-space: pre;
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.