bas-peters.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Bas Php

Bas Php

07/07/2010 01:04:34
Quote Anchor link
hallo iedereen,

poging 3=P, hier mijn website, heb hem gister vernieuwd. layout niet zelf bedacht maar wel zelf nagemaakt en aangepast. alle reacties zijn welkom, goed en/of slecht.

mijn website.

groet bas
Gewijzigd op 07/07/2010 01:07:20 door Bas Php
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 04:17:30
 
Sander de Vos

Sander de Vos

07/07/2010 01:37:53
Quote Anchor link
Begin bijvoorbeeld is met het HTML en CSS valid maken van je website.
Gewijzigd op 07/07/2010 01:39:11 door Sander de Vos
 
Stef ter Braak

Stef ter Braak

07/07/2010 01:45:05
Quote Anchor link
AHH wat schattig :)

Succes jonge!!
 
Joey Drieling

Joey Drieling

07/07/2010 07:10:15
Quote Anchor link
Ik krijg alleen een leege witte pagina te zien?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

07/07/2010 08:35:45
Quote Anchor link
Waarschuwing: het bezoeken van deze site kan uw computer beschadigen.
De website op bas-peters.web44.net bevat elementen van de site bas-peters.nl die mogelijk malware host. Dat is software die uw computer kan beschadigen of zonder uw medeweten acties kan uitvoeren. Uw computer kan worden geïnfecteerd wanneer u een site bezoekt die malware bevat.

Safe browser link: http://safebrowsing.clients.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=http://bas-peters.nl/SpryAssets/SpryAccordion.js&client=googlechrome&hl=nl
 
Chris -

Chris -

07/07/2010 08:52:43
Quote Anchor link
jep, hier ook.
 
Tom Joosten

Tom Joosten

07/07/2010 09:08:14
Quote Anchor link
Waarschuwing: het bezoeken van deze site kan uw computer beschadigen.
De website op bas-peters.web44.net bevat elementen van de site bas-peters.nl die mogelijk malware host. Dat is software die uw computer kan beschadigen of zonder uw medeweten acties kan uitvoeren. Uw computer kan worden geïnfecteerd wanneer u een site bezoekt die malware bevat.

:o
 

07/07/2010 09:24:51
Quote Anchor link
Ja, en als google zegt dat jullie in de sloot moeten springen, dan doen jullie dat zeker ook?
Jemig, wat een onzin.
D'r is niks aan de hand met die site. Alleen wat saai. En de achtergrond heeft een rare kleur.
Maar zoals op die safe browser link te lezen valt, dan is er negentig dagen geleden wat gevonden. Of er nu nog wat is, tja, dat weten ze niet.
Scan je de pagina met avg krijg je:
AfbeeldingCongratulations! LinkScanner Online did not find any exploits.
Scanned: Wednesday, July 07, 2010
Deze geeft een nog uitgebreider resultaat:
--------- LINK SCAN SUMMARY ---------
URL scanned: http://bas-peters.web44.net/new/
PhisTank say's: Service not available.
AVG say's: Service not available.
SiteTruth say's: This site is safe.
Google Safe Browsing say's: This site is safe.
Threat Name: No Threat FOUND
Threat Definitions: 803840
Engine Version: 0.96.1
Host IP: 64.191.3.101
Link Status: Clean
File Size: 3.65 KB
Time Finished: 5 secs
Overall result: This site is secure.
En dan nog voor de gene die vinden dat dan dat javascript bestand gecontroleerd moet worden met die tweede (want die scant maar één pagina):
--------- LINK SCAN SUMMARY ---------
URL scanned: http://bas-peters.nl/SpryAssets/SpryAccordion.js
PhisTank say's: Service not available.
AVG say's: Service not available.
SiteTruth say's: This site is safe.
Google Safe Browsing say's: This site is safe.
Threat Name: No Threat FOUND
Threat Definitions: 803840
Engine Version: 0.96.1
Host IP: 85.17.220.102
Link Status: Clean
File Size: 14.99 KB
Time Finished: 5.01 secs
Overall result: This site is secure.

Oh, en hee, kijk, beide keren is de site safe volgens google.
Nou, veel zwem plezier in die sloot.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

07/07/2010 10:56:10
Quote Anchor link
Let op grammatica etc. Zie nu al meerdere fouten in het eerste stukje tekst.
 
Johan Dam

Johan Dam

07/07/2010 11:06:37
Quote Anchor link
Leuke website, mag inderdaad wat spannender maar ieder zijn smaak,
 
Crude Oil

Crude Oil

07/07/2010 11:33:45
Quote Anchor link
Karl Karl op 07/07/2010 09:24:51:
Ja, en als google zegt dat jullie in de sloot moeten springen, dan doen jullie dat zeker ook?
Jemig, wat een onzin.
D'r is niks aan de hand met die site. Alleen wat saai. En de achtergrond heeft een rare kleur.
Maar zoals op die safe browser link te lezen valt, dan is er negentig dagen geleden wat gevonden. Of er nu nog wat is, tja, dat weten ze niet.
Scan je de pagina met avg krijg je:
AfbeeldingCongratulations! LinkScanner Online did not find any exploits.
Scanned: Wednesday, July 07, 2010
Deze geeft een nog uitgebreider resultaat:
--------- LINK SCAN SUMMARY ---------
URL scanned: http://bas-peters.web44.net/new/
PhisTank say's: Service not available.
AVG say's: Service not available.
SiteTruth say's: This site is safe.
Google Safe Browsing say's: This site is safe.
Threat Name: No Threat FOUND
Threat Definitions: 803840
Engine Version: 0.96.1
Host IP: 64.191.3.101
Link Status: Clean
File Size: 3.65 KB
Time Finished: 5 secs
Overall result: This site is secure.
En dan nog voor de gene die vinden dat dan dat javascript bestand gecontroleerd moet worden met die tweede (want die scant maar één pagina):
--------- LINK SCAN SUMMARY ---------
URL scanned: http://bas-peters.nl/SpryAssets/SpryAccordion.js
PhisTank say's: Service not available.
AVG say's: Service not available.
SiteTruth say's: This site is safe.
Google Safe Browsing say's: This site is safe.
Threat Name: No Threat FOUND
Threat Definitions: 803840
Engine Version: 0.96.1
Host IP: 85.17.220.102
Link Status: Clean
File Size: 14.99 KB
Time Finished: 5.01 secs
Overall result: This site is secure.

Oh, en hee, kijk, beide keren is de site safe volgens google.
Nou, veel zwem plezier in die sloot.


Dat stukje van AVG kun je negeren. Die linkscanner is ontzettend slecht. Die geeft bij bijna alles groen aan.
 
Nibu lez

Nibu lez

07/07/2010 12:00:24
Quote Anchor link
WTF MAN, ik had hier een bericht geplaatst met die waarschuwing die zo te zien meer mensen hebben geplaatst, en mijn bericht is verwijderd?

Uitleg?
 

07/07/2010 13:47:11
Quote Anchor link
Olie koning op 07/07/2010 11:33:45:
Karl Karl op 07/07/2010 09:24:51:
Ja, en als google zegt dat jullie in de sloot moeten springen, dan doen jullie dat zeker ook?
Jemig, wat een onzin.(...)


Dat stukje van AVG kun je negeren. Die linkscanner is ontzettend slecht. Die geeft bij bijna alles groen aan.


En waarom kan je AVG dan negeren? Misschien omdat jij AVG niet goed vind ofzo? Iets anders kan ik niet bedenken.
AVG is een van de betere scanners.
Laat ook eens zien dan dat die linkscanner alles goedkeurt, terwijl het verkeerd is.
Maar goed, als je het niet vertrouwd, dan gaan we wel verder dr.web keurt het goed, dit japanse ding keurt het goed, [url=http://jsunpack.jeek.org/dec/go?[/url]dit[/url] javascript ding vind het oké, hier staat ie niet tussen, oké, goed, mooi, niks aan de hand.
Het is dus zo'n ontzettende onzin om hier met z'n alle te gaan blaten (zelfs topics voor gaat sluiten) omdat google zegt dat er ooit eens wat mallware op die site gevonden was, is er nu een kleine kans dat die website nog steeds besmet is.
En de helft van jullie zit waarschijnlijk ook wel eens op een warezz site of een p0rn site, waar je veel meer 'gevaarlijke' troep hebt, dan op deze ene pagina van dat gozertje.

Nibu lez op 07/07/2010 12:00:24:
WTF MAN, ik had hier een bericht geplaatst met die waarschuwing die zo te zien meer mensen hebben geplaatst, en mijn bericht is verwijderd?

Uitleg?

Kan je lezen? Het staat er al dertig keer. Dan kan die reactie van jou wel weg. Sowieso is dit niet de juiste plaats om commentaar op de mods te gaan leveren (behalve dan van die vorige topics sluiten), daarvoor kan je een pm sturen of een topic openen in de juiste categorie.
Gewijzigd op 07/07/2010 13:54:46 door
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

07/07/2010 14:29:03
Quote Anchor link
Beste allen,

De voorgaande topic's hierover heb ik gesloten om discussies over "het veilig" en "niet veilig" te voor komen, dat was namelijk niet de vraag welke werd gesteld.

Ik heb met de TS hier tevens (vannacht) goed overleg over gehad en hem geadviseerd het voorbeeld op een gratis host te plaatsen. Het is/was niet de bedoeling van de TS om te beginnen over het wel of niet veilig zijn van deze website, maar om de website te reviewen. De TS wist mij te vertellen dat de malware eruit is en ook zoals karl karl al aangeeft wordt er momenteel geen infectie op deze (tijdelijke) website getoond.

Zullen we het nu weer met z'n allen over de review gaan hebben?
 
Nibu lez

Nibu lez

07/07/2010 15:36:06
Quote Anchor link
Ehm.. Ik had de 1e reactie van dit topic.
Ik zal zo'n bericht niet gaan plaatsen als het er al 20x zou staan...
 

07/07/2010 15:37:43
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/baspetersnl/71874/
Verder kijken dan je neus lang is.
Maar zoals The Dutch Guy, Bas Peters en ikzelf al aangegeven heb is er niks met die website aan de hand, dus is dit totale onzin.
Gewijzigd op 07/07/2010 15:40:16 door
 
Tristan nvt

Tristan nvt

07/07/2010 17:00:46
Quote Anchor link
Hm, site is idd nogal saai en geen van de linkjes werken. Geen volledige site dus ;)

Kom je trouwens uit Varsseveld en heet je vader Heini?
 
Sander de Vos

Sander de Vos

07/07/2010 18:04:15
Quote Anchor link
Ietwat langzaam, kan beter door foto's te vervangen door thumbs. Traagheid gelukkig niet storend.

http://tools.pingdom.com/?url=http://bas-peters.web44.net/new/&treeview=0&column=objectID&order=1&type=0&save=true
 
Nibu lez

Nibu lez

07/07/2010 19:36:02
Quote Anchor link
Karl Karl op 07/07/2010 15:37:43:
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/baspetersnl/71874/
Verder kijken dan je neus lang is.
Maar zoals The Dutch Guy, Bas Peters en ikzelf al aangegeven heb is er niks met die website aan de hand, dus is dit totale onzin.


Lekker logisch ook...
2 topics met dezelfde titel en vraag.

Ik keek alleen in de tracker.
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

07/07/2010 21:14:25
Quote Anchor link
Hmm. Wat grappig. Die reclame op de voorpagina. Van die validator.. Euh, ooit nagedacht dat als mensen daar op klikken.. Dat er dan komt te staan dat het niet goed is? Handig.

Beetje saai verder. Ljkt wel zo'n wordpress ding.

En dan nog wat, zit je op gratis host met een domeinnaam?
Gewijzigd op 07/07/2010 21:15:18 door Jurrian Nijland
 
Bas Php

Bas Php

07/07/2010 23:06:54
Quote Anchor link
even wat verduidelijking, ja dit is op een gratis host neergezet omdat mijn eigen host een virus had en nog niet goedgekeurd is en daarom is er 2 keer mijn topic gesloten opdat het een onveilige URL was. ook de links werken niet omdat het alleen de losse layout is, verder zet deze gratis host er een javascript onder daardoor is het niet html valid. en het is geen wordpress ding, ik had hem zelf gekozen omdat ik het heel overzichtelijk vond en rustig.

groet bas
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.