BB code

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Willem Hartman

Willem Hartman

18/04/2009 11:21:00
Quote Anchor link
Ik wil google op mijn bazar plaatsen, maar krijg het niet voor elkaar.

Nu wil ik proberen om er een BB code van te maken, maar dat wil me ook niet lukken.

Zou iemand me hier mee kunnen helpen.

Wat ik van google heb is deze code

<td> <script type="text/javascript"><!-- google_ad_client = "pub-6946398817830308"; /* 728x90, gemaakt 24-12-08 */ google_ad_slot = "9829184064"; google_ad_width = 728; google_ad_height = 90; //--> </script> <script type="text/javascript" src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js"> </script>
</td>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 06:41:38
 
Dutch Caffeine

Dutch Caffeine

18/04/2009 11:38:00
Quote Anchor link
Ten eerste, gebruike de geweldige bbCode - !

Ten tweede zoek eens in het script libery naar ubb parser.

En om hem te plaatsen op je site, stop het in een html bestand.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dutch Caffeine
 
Jelmer -

Jelmer -

18/04/2009 11:40:00
Quote Anchor link
Ik denk niet dat er een ubb code is die je javascript in je pagina laat zetten.
 
Dutch Caffeine

Dutch Caffeine

18/04/2009 11:42:00
Quote Anchor link
Tenzei je het zelf maakt, maar het is wel onveilig. Wat is eigenlijk een bazar, wat voor soort site is dat?
 
Willem Hartman

Willem Hartman

18/04/2009 14:33:00
Quote Anchor link
Ik gebruik de bazar http://bazar.willemhartman.nl voor verkoop van aquarium enz.
Een aanvulling van ons forum http://garnalenenkreeftenforum.nl en site{s}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.