Bedankpagina probleempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »
Remy

Remy

14/11/2008 13:04:00
Quote Anchor link
Hallo !

Ik zit nu al een tijd te stuntelen met ons formulier,
alles komt aan als je het invult alleen ik wil dus dat het formulier
na invulling aankomt op de bedankpagina

Ik heb al hele tijd hierop gegoogled en van alles geprobeerd,
de ene keer had ik het script aangepast en kwam het formulier uiteindelijk wel uit op de bedankpagina maar werden de gegevens niet verstuurd..

Dus nu heb ik het teruggezet en dit formulier werkt alleen komt niet uit op een bedankpagina, ik heb nog niet zoveel ervaring met php.

de bedank pagina is gewoon een 'bedankt.html'


Zou iemand mij kunnen vertellen wat ik precies verkeerd doe of kan toevoegen?

Met vriendelijke groet,
Remy D.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
<?php
$naar
= '[email protected]';
if(isset($_POST['verzend']))  
{

    if($_POST['naam'] == '')
    {

        echo "U heeft geen naam ingevuld!<br />";
        echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: black; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";  
    }

    elseif($_POST['email'] == '') // Als het veld email leeg is.
    {
        echo "U heeft geen e-mail adress ingevuld!<br />";
        echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: black; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";
    }

    elseif($_POST['telefoon'] == '')
    {

        echo "U heeft geen telefoon nummer ingevuld!<br />";
        echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: black; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";
    }

       else
    {
        if(!eregi("^[_a-z0-9-]+(.[_a-z0-9-]+)*@[a-z0-9-]+(.[a-z0-9-]+)*(.[a-z]{2,4})$", $_POST["email"]))  
        {

            echo "U heeft geen geldig e-mail adress ingevuld!<br />";
            echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: black; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";
        }

        else
        {
// Mailen:
            $bericht = "
<html>
<head>
  <title>Contact fomulier</title>
</head>
<body>>
  <table border='0' width='50%'>
   <tr>
    <td width='20%'>Deze persoon wilt de PDF ontvangen<br>Naam:</td>
    <td>"
.$_POST['naam']."</td>
   </tr>
   <tr>
    <td width='20%'>Voorletters:</td>
    <td>"
.$_POST['voorletters']."</td>
   </tr>
   <tr>
    <td width='20%'>Geslacht:</td>
    <td>"
.$_POST['geslacht']."</td>
   </tr>
    <tr>
    <td width='20%'>Adres:</td>
    <td>"
.$_POST['adres']."</td>
   </tr>
   <tr>
    <td width='20%'>Woonplaats:</td>
    <td>"
.$_POST['woonplaats']."</td>
   </tr>
   <tr>
    <td width='20%'>Telefoon nr:</td>
    <td>"
.$_POST['telefoon']."</td>
   </tr>
   <tr>
    <td width='20%'>E-mail adres:</td>
    <td>"
.$_POST['email']."</td>
   </tr>
   <tr>
    <td width='20%'>De werkgever:</td>
    <td>"
.$_POST['werkgever']."</td>
   </tr>
      <tr>
    <td width='20%'>Datum van ontslag:</td>
    <td>"
.$_POST['datum']."</td>
   </tr>
     <tr>
    <td width='20%'>Hoogte van ontslagvergoeding:</td>
    <td>"
.$_POST['hoogte']."</td>
   </tr>
       <tr>
    <td width='20%'>Opmerkingen/Vragen:</td>
    <td>"
.$_POST['opmerkingen']."</td>
   </tr>
  </table>
</body>
</html>
"
;
            $headers = "MIME-Version: 1.0\r\n";
            $headers.= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
            $headers.= "From: ".$_POST['naam']." <".$_POST['email'].">\r\n";
// Headers, zodat we html kunnen gebruiken in de mail, en van wie de mail komt.
            if(mail($naar, $_POST['onderwerp'],$bericht,$headers)) // Als de mail naar de maker is verstuurd
            {
                echo 'Uw gegevens zijn bij ons aangekomen!';
            }

            else // Anders
            {
                echo 'Uw gegevens zijn verstuurd!';
            }

            $ond = "Uw bericht, verzonden naar". $naar;
            if(mail($naar, $ond,$bericht,$headers)) // Als de mail naar de verzender is verstuurd
            {
                echo ' U ontvangt de bundel binnen 2 werkdagen.';
            }

            else // Anders
            {
                echo 'Uw bericht is helaas niet verstuurd.';
            }
        }
    }
}

else
{
?>
</p>
                <div align="center">
          <table border='0' width='73%'>
                        <form method='post'>
                          <tr>
                            <td align='right' width='59%'>&nbsp;</td>
                          </tr>
                          <tr>
                            <td width='59%'><div align="left" class="stijl144"><span class="stijl6 stijl128 stijl27">Achternaam<span class="stijl1">*</span></span></div></td>
                    <td width="41%"><div align="left">
                                <input type='text' name='naam' />
                            </div></td>
                          </tr>
                          <tr>
                            <td width='59%'><div align="left" class="stijl144"><span class="stijl6 stijl128 stijl27">Voorletters*</span></div></td>
                    <td><div align="left">
                                <input type='text' name='voorletters' id="voorletters" />
                            </div></td>
                          </tr>
                          <tr>
                            <td width='59%'><div align="left" class="stijl144"><span class="stijl6 stijl128 stijl27">Geslacht</span></div></td>
                    <td><div align="left">
                                <select name="geslacht" id="geslacht" onchange="MM_jumpMenu('parent',this,0)">
                                  <option selected="selected">Man</option>
                                  <option>Vrouw</option>
                                </select>
                            </div></td>
                          </tr>
                          <tr>
                            <td><div align="left" class="stijl144"><span class="stijl6 stijl128 stijl27">Adres*</span></div></td>
                            <td><label> </label>
                                <div align="left">
                                  <input type="text" name="adres" id="adres" />
                              </div></td>
                          </tr>
                          <tr>
                            <td><div align="left" class="stijl144"><span class="stijl6 stijl128 stijl27">Postcode + Woonplaats*</span></div></td>
                            <td><label> </label>
                                <div align="left">
                                  <input type="text" name="woonplaats" id="woonplaats" />
                              </div></td>
                          </tr>
                          <tr>
                            <td><div align="left" class="stijl144"><span class="stijl6 stijl128 stijl27">Telefoonnummer*</span></div></td>
                            <td><label> </label>
                                <div align="left">
                                  <input type="text" name="telefoon" id="telefoon" />
                              </div></td>
                          </tr>
                          <tr>
                            <td><div align="left" class="stijl144"><span class="stijl6 stijl128 stijl27">Email-adres*</span></div></td>
                            <td><label> </label>
                                <div align="left">
                                  <input type="text" name="email" id="email" />
                              </div></td>
                          </tr>
                          <tr>
                            <td><div align="left" class="stijl144"><span class="stijl6 stijl128 stijl27">Werkgever*</span></div></td>
                            <td><label> </label>
                                <div align="left">
                                  <input type="text" name="werkgever" id="werkgever" />
                              </div></td>
                          </tr>
                          <tr>
                            <td><div align="left" class="stijl144"><span class="stijl6 stijl128 stijl27">Datum uitdiensttreding*</span></div></td>
                            <td><label> </label>
                                <div align="left">
                                  <input type="text" name="datum" id="datum" />
                              </div></td>
                          </tr>
                          <tr>
                            <td height="24"><div align="left" class="stijl1"><strong><span class="stijl6 stijl128 stijl27">Hoogte ontslagvergoeding</span></strong><span class="stijl27 stijl128 stijl6"><strong>*</strong></span></div></td>
                            <td><label> </label>
                                <div align="left">
                                  <input type="text" name="hoogte" id="hoogte" />
                              </div></td>
                          </tr>
                          <tr>
                            <td height="26" colspan='2' align='center'><div align="right">
                                <input type='submit' value='Verzend' name='verzend' />
                            </div></td>
                          </tr>
                        </form>
                      </table>
                  </div>
            <div align="center"><br />
              <br />
              <br />
                      <?php
}
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 11:41:14
 
Mitchell

Mitchell

14/11/2008 13:10:00
Quote Anchor link
Relevante code? n_n'
 
Tamara

Tamara

14/11/2008 13:18:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
            else // Anders
            {
                echo 'Uw gegevens zijn verstuurd!';
                header('Location: http://www.example.com/');
            }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tamara
 
Remy

Remy

17/11/2008 09:54:00
Quote Anchor link
Hey dankjewel voor de reactie Tamara

Maar het werkt niet, waar moet ik die code toevoegen?
Want er zit een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php    ?>
omheen, gewoon tussen doen zonder die
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php   ?>
?

Bedankt alvast

Remy
 
Tamara

Tamara

17/11/2008 09:58:00
Quote Anchor link
ergens in je bericht staat al de regel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
            else // Anders
            {
                echo 'Uw gegevens zijn verstuurd!';
            }


daarbij zet je:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header('Location: http://www.example.com/');


je moet natuurlijk wel even http://www.example.com/ vervangen voor de bedankt.html ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tamara
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

17/11/2008 10:09:00
Quote Anchor link
Je zou ook eens naar de headers van je e-mail moeten kijken, de kans is vrij groot dat de email nu in de spambox beland, of erger, nooit aankomt.

Daarnaast stuur je alleen een HTML variant mee, als ik jouw email nu open in mijn webmail krijg ik waarschijnlijk een lege pagina te zien.

Ik raad je aan om eens te kijken naar een email class, zoals bijvoorbeeld swiftmailer, dat maakt het leven een stuk eenvoudiger.
 
Remy

Remy

17/11/2008 10:14:00
Quote Anchor link
Ik zal even kijken! Bedankt, en ik zal melden zodra die het doet ;)
En ik had dat idd al vervangen met bedankt.html :)

Grtz
Remy
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remy
 
Remy

Remy

17/11/2008 12:21:00
Quote Anchor link
Nah, het lukt niet, de formulier (in testversie) wordt of niet weergegeven of hij komt gewoon niet uit op de bedankpagina.. snap niet dat dit zo moeilijk is hehe

Die swiftmailer snap ik trouwens niet helemaal :P

Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remy
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

17/11/2008 12:34:00
Quote Anchor link
Alhoewel Tamara ongetwijfeld de juiste bedoelingen heeft zal het voorbeeld ook niet werken, door de echo 'Uw gegevens...' verstuur je output naar de browser waardoor de header() simpelweg mislukt.

De eenvoudigste oplossing? Een andere structuur in het script :).
 
Jacco Engel

Jacco Engel

17/11/2008 12:37:00
Quote Anchor link
Bovendien krijg je door de header location (mocht je fouten onderdrukken) toch geen tekst te zien vanwege het simpele feit dat je de echo doet en vervolgens een compleet nieuwe pagina laad.
 
Remy

Remy

17/11/2008 13:47:00
Quote Anchor link
Alright :) ik ga maar ff rondneuzen voor een nieuw formulier structuur

Als er nog suggesties zijn lees ik ze graag

Grtz
ReemZ
 
Michael Voeten

Michael Voeten

17/11/2008 13:58:00
Quote Anchor link
wat je wel kan doen is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("Refresh: 5; URL=http://www.hierheen.nl");
?>
 
Remy

Remy

19/11/2008 11:19:00
Quote Anchor link
Werkt ook niet :P

Toch bedankt.
 
Barman V

Barman V

19/11/2008 12:22:00
Quote Anchor link
Dit moet werken (denk ik)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
            $headers
= "MIME-Version: 1.0\r\n";
            $headers.= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
            $headers.= "From: ".$_POST['naam']." <".$_POST['email'].">\r\n";
            
            $strErrMsg = '';
// Headers, zodat we html kunnen gebruiken in de mail, en van wie de mail komt.
            if(!mail($naar, $_POST['onderwerp'],$bericht,$headers)) // Als de mail naar de maker is verstuurd
            {
                $strErrMsg .= 'ERROR! Uw gegevens zijn niet bij ons aangekomen!<br />';
            }


            $ond = "Uw bericht, verzonden naar". $naar;

            if(!mail($naar, $ond,$bericht,$headers)) // Als de mail naar de verzender is verstuurd
            {
                $strErrMsg .= 'Uw bericht is helaas niet verstuurd';
            }


            if ($strErrMsg){
                echo $strErrMsg;
            }

            else {
                header('Location: http://www.example.com/');
            }

?>

Uiteraard ipv de http://www.example.com/ voer je de url in naar je bedankt.html
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Barman V
 
Remy

Remy

19/11/2008 14:57:00
Quote Anchor link
Gedaan, hm maar ik krijg nu een wit scherm :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.