bedrag obv tijd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »
Jan Velden

Jan Velden

05/01/2024 11:31:11
Quote Anchor link
Beste,

Ik heb een probleem met het volgende.
door wat google heb ik van onderstaande script iets geknutseld.
nu zou ik eigenlijk een bedrag willen krijgen aantal uren afgerond op 15min x bedrag

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
$datetime_1 = $row["tijd1"];
                  $datetime_2 = $row["tijd2"];
            
              
                
                    $from_time = strtotime($datetime_1);
                    $to_time = strtotime($datetime_2);
                    //$diff_minutes = round(abs($from_time - $to_time) / 60,2) ." min";
                    echo ' Totale tijd ' ;
                    $hours = round (abs($to_time - $from_time) / 3600,2);
                    
                    
                  
                  
                    echo number_format((float)$hours ,2, ','. '');
                    echo ' uur';
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 22:55:26
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/01/2024 12:37:11
Quote Anchor link
Zoiets wordt het dan.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
$datetime_1
= "12:00";
$datetime_2 = "12:40";
$from_time = strtotime($datetime_1);
$to_time = strtotime($datetime_2);

$hours = round(abs($to_time - $from_time) / 3600, 2); // Aantal uren berekenen

// Aantal uren afronden naar het dichtstbijzijnde kwartier

$rounded_hours = round($hours * 4) / 4; // Afronden op 15 minuten
$bedrag_per_uur = 10; // Aanpassen naar jouw uurtarief

// Bereken het bedrag op basis van het afgeronde aantal uren en het bedrag per uur

$bedrag = $rounded_hours * $bedrag_per_uur;

echo 'Totale tijd: ' . number_format($rounded_hours, 2, ',', '') . ' uur (' . $hours . ' uur)';
echo '<br>';
echo 'Bedrag: €' . number_format($bedrag, 2, ',', '.') ;
?>
Gewijzigd op 05/01/2024 12:37:48 door - Ariën -
 
Jan Velden

Jan Velden

05/01/2024 12:39:18
Quote Anchor link
Dag Ariën,

We gaan het proberen, alvast bedankt.
 
Jan Velden

Jan Velden

08/01/2024 17:02:12
Quote Anchor link
bovenstaande werkt goed.

Nu heb ik het volgende

Graag zou ik de km ook willen uitrekenen dat lukt alleen krijg ik eem . ipv , en heb niet altijd 2 decimalen.

als ik deze heb wil ik als ze appart weer gegeven hebben en daarna ook bij elkaar op geteld

en hoe kan ik dit het beste in de database opslaan?

Toevoeging op 09/01/2024 07:05:52:

ik was de code vergeten toe te voegen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<div class="col">
                    
                <b> Aantal KM:</b>  
                    <br>
                    <?php echo $row["aantal_KM"];?>
                    <br><br>
                     <?php echo $row["aantal_KM"] * $KM;?>
                   <!-- <?php $KM = $row["aantal_KM"] ?>;
                    <?php echo number_format((float)$KM, 2, ',', ' . '); ?> // Outputs -> 105.00?>
-->
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
 
Ad Fundum

Ad Fundum

09/01/2024 10:15:21
Quote Anchor link
Als je echt exacte getallen nodig hebt, bijvoorbeeld met financiële berekeningen moet je floating point zoveel mogelijk zien te vermijden of in ieder geval begrijpen hoe het werkt en wat de limitaties zijn:
- https://www.php.net/manual/en/language.types.float.php
- https://floating-point-gui.de/
- https://docs.python.org/3/tutorial/floatingpoint.html
In de weergave rond je wel af via number_format() maar intern zijn floating point getallen niet precies.

(waarschuwing: de volgende alinea bevat een korte rant)
Vanwege de weak typing zet PHP automatisch integers om naar floating point ook als je dat niet verwacht. Maar gelukkig kan je daar dan unit tests voor schrijven. Die tests dien je ook minimaal elke 2 a 3 te herzien wanneer er weer nieuwe backward incompatibility changes worden geïntroduceerd met een nieuwe PHP-versie. En de belofte blijft dat PHP daarmee allemaal steeds beter wordt.

In ieder geval zou ik alle exacte berekeningen in de database laten doen ("in-database processing"), daar staan meestal toch alle getallen al, en om die nou eerst naar PHP te halen voor een berekening om ze vervolgens weer op te slaan kost onnodig veel I/O. In de database is veel sneller. Sla getallen op als DECIMAL.

Wil je toch in PHP rekenen met exacte getallen, gebruik dan een extentie, bijvoorbeeld BCMath. Het kan alleen zijn dat je daarvoor de PHP-configuratie op de server moet wijzigen.
- https://www.sitepoint.com/arbitrary-precision-big-numbers-php
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.