Beginnershulp gevraagd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

CinEti

CinEti

01/09/2007 22:30:00
Quote Anchor link
Beste allemaal,

Ik heb al enkele websites gemaakt die gebaseerd zijn op PHP. Echter, ik heb vooral gewerkt met programma's als NVU en Web-based webdesignprogramma's. Hierdoor leer je natuurlijk vooral te werken met de front-end van de pagina, maar ik zou meer willen weten over de back-end. Echt de inhoud met codes dus enzo van website's.

Ook weet ik niet welke PHP versie ik hiervoor moet kiezen en welk programma ik het beste kan kiezen om mee te ontwerpen en te programmeren. Is dit Dreamweaver?

Ik ben helemaal nieuw bij PHP, dus alle informatie is welkom!

Ik ben vooral op zoek naar informatie over:
- PHP (ook codes)
- Programma's (Design + programmering)
- Programma's om dynamische banners mee te maken

Alvast bedankt!

CinEti
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:45:01
 
Wouter K

Wouter K

01/09/2007 22:45:00
Quote Anchor link
Ik gebruik standaard kladblok (neeh geen commentaar ;p )
Versie PHP dat je dit durft vragen haha ... De 5de is de nieuwste dus..

Aanschaf van een boek is een must...
Volg ook de cursus op w3 + php.net
Essetee.be is ook redelijkgoed (hij is niet volledig geupdate)


MVG
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

01/09/2007 23:04:00
Quote Anchor link
Ja al het begin is moeilijk, en elke beginner wil vaak iets realiseren wat nog boven hun macht ligt, dit is natuurlijk niet erg.. een streven moet je hebben.

Maar ten eerste ja, php.net de officiële website van php waarin alle parameters van functie's worden gedefineert, uitgelegd en daar zijn vaak voorbeelden van aanwezig.

Tevens op zich is een boek lezen natuurlijk een goede mogelijkheid, maar het Internet is een hele grote boek van voorbeelden en andere resources, ik zelf ben begonnen met Php3 en vanaf die dag heb ik nog steeds geen boek over Php ingekeken.

Verder zou ik je aan raden om te kijken naar een editor die doet aan color hightlighting, ik zelf gebruik macromedia's dreamweaver maar dat kan niet iedereen betalen, wellicht (meende) dat notepad+ daar mischien iets voor je kan betekenen, en er zullen wel andere opensource programma's zijn.

En verder de Php versie, nouja op zich red iedereen zich wel met Php4, maar met Php5 krijg je al weer wat meer mogelijkheden, vooral op het gebied van OOP programmeren en er zal binnenkort ook al Php6 uit komen, dus het kan geen kwaad om je nu al te oriënteren op Php5 als je die mogelijkheid hebt.

En verder is het gewoon beginnen met de basis vanaf:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 echo "hallo wereld";
?>


En je dan te gaan verdiepen in het bewerken van informatie, het omgaan met bestanden, communiceren met een database.

En als je zelf de controle hebt om een Php versie te installeren, denk dan gelijk eraan om de GD.Library mee te nemen in de compilatie / configuratie
zodat je ook op grafisch niveau bepaalde doelstellingen kunt bewerkstelligen zoals het maken van dynamische plaatjes.
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

02/09/2007 00:27:00
Quote Anchor link
Voor een editor met syntax highlighting kun je de Personal versie van phpDesigner 2007 eens proberen

Een Nederlandse cursus php is te vinden op essetee.be, en voor Engelse tutorials kun je terecht op tizag.com.
 
Gunther Roskams

Gunther Roskams

02/09/2007 08:56:00
Quote Anchor link
En als je echt een goeie (en nog betaalbare) editor wil hebben, kan ik je deze aanraden. http://www.ultraedit.com
 
CinEti

CinEti

03/09/2007 12:55:00
Quote Anchor link
Hey allemaal,

Echt super bedankt voor de reacties tot nu toe!

Ik heb er veel aan.


Ik ga vanmiddag een boek halen over PHP5 en een cd-rom met nuttige software.

Kunnen jullie me vertellen of er veel verandert in PHP6? Niet dat ik dalijk PHP5 een beetje onder de knie heb, en dat 6 dan komt en ik ongeveer opnieuw kan beginnen.

Kunnen jullie me ook wat meer info geven over hoe je met Dreamweaver of Photoshop goede websites kunt ontwerpen? Ik hoor mensen zeggen dat wat ze in Photoshop maken ze uitknippen en het dan gaan verder bewerken in een ander programma. Hoe zit dit precies?

Alvast bedankt!
 
Joren de Wit

Joren de Wit

03/09/2007 13:04:00
Quote Anchor link
Quote:
Kunnen jullie me vertellen of er veel verandert in PHP6? Niet dat ik dalijk PHP5 een beetje onder de knie heb, en dat 6 dan komt en ik ongeveer opnieuw kan beginnen.
De basis zal gewoon hetzelfde blijven. Wellicht zullen er nieuwe functionaliteiten toegevoegd/uitgebreid worden en zullen er verouderde functionaliteiten verwijderd worden. Maar PHP6 zal niet zo veel verschillen van PHP5 dat je het opnieuw moet leren...
 
Winston Smith

Winston Smith

03/09/2007 13:06:00
Quote Anchor link
Quote:
Ik ga vanmiddag een boek halen over PHP5 en een cd-rom met nuttige software.
Pak dan niet zomaar een boek over PHP. Het PHP 5 Superboek is bijvoorbeeld naar alle waarschijnlijkheid te hoog gegrepen voor je, waardoor de moed je in de schoenen kan zakken en je onnodig geld uitgeeft. Andere boeken heb je ook weinig aan imho, die leren je alleen een webshop te bouwen en niks anders. Wil je een goed boek, dan kan je kijken naar het "Het complete handboek PHP 5" - ook wel de PHP Bijbel genoemd (niet te verwarren met "handboek php 5" overigens, alhoewel die laatste ook wel aardig is).

Kijk ook eens in de boekensectie van deze site, daar staat ook wel wat in.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Winston Smith
 
Jan geen

Jan geen

03/09/2007 13:26:00
Quote Anchor link
Ik heb het gewoon zonder boek geleerd, begonnen met essetee.be daar heb ik veel aan gehad. PHP leer je alleen door te doen, niet door een boekje te lezen. Begin met simpele dingetjes, if-else, for en while lussen. Abc programma, contact-formuliertje en als je formulier afhandeling onder de knie hebt kan je beginnen met een database.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

03/09/2007 13:37:00
Quote Anchor link
Nog een tip als je begint met PHP: begin elk script met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
    ini_set ('display_errors', 1);
    error_reporting (E_ALL | E_STRICT);
?>

In het begin word je misschien moe van al die errors en warnings, maar je leert wel netjes programmeren.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

03/09/2007 14:31:00
Quote Anchor link
Waarom verwijst niemand naar de eigen tutorial library?

Beginnerscursus PHP(waarbij je ook wordt gewezen op error_reporting aanzetten)
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/8/508/

Beginnerscursus PHP + MySQL
http://phphulp.nl/php/tutorials/3/474/1088/

Voor foutmeldingen:
http://phphulp.nl/php/tutorials/8/507/

Voor iets meer gevorderde SQL gebruikers:
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/3/479/

Edit:

@Jan

Waarom moet je standaard ook de E_STRICT aanzetten? Ik heb hem zelf altijd op E_ALL staan.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Frank -

Frank -

03/09/2007 14:46:00
Quote Anchor link
@Robert: Bv.
Quote:
The PHP 4 method of declaring a variable with the var keyword is still supported for compatibility reasons (as a synonym for the public keyword). In PHP 5 before 5.1.3, its usage would generate an E_STRICT warning.

Zo krijg je met E_STRICT nog meer waarschuwingen voor potentieele problemen.

Edit: By the way, ik heb gisteren een eigen mirror van PHP.net opgezet: php.jakaree.com. (unofficial, maar werkt wel lekker snel)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Robert Deiman

Robert Deiman

03/09/2007 14:52:00
Quote Anchor link
@pgFrank
Aha, dan zal ik het mezelf maar weer anders aan gaan leren :(
Maargoed, die van de var voor het declareren van een variabele gebruik ik toch al niet :P
 
- SanThe -

- SanThe -

03/09/2007 15:08:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 03.09.2007 14:46:
By the way, ik heb gisteren een eigen mirror van PHP.net opgezet: php.jakaree.com. (unofficial, maar werkt wel lekker snel)

Zeker super snel vergeleken bij de officiële site.
 
Aaa Trump

aaa Trump

03/09/2007 15:46:00
Quote Anchor link
Ik adviseer je de volgende software te nemen:

Code:
Dreamweaver
Usbwebserver

Illustratie's:
Photoshop CS3
Illustrator

Dit gebruik ik zelf ook altijd, vroeger altijd met kladblok gewerkt (geen commentaar).
 
CinEti

CinEti

03/09/2007 15:54:00
Quote Anchor link
Kasper schreef op 03.09.2007 13:06:
Quote:
Ik ga vanmiddag een boek halen over PHP5 en een cd-rom met nuttige software.
Pak dan niet zomaar een boek over PHP. Het PHP 5 Superboek is bijvoorbeeld naar alle waarschijnlijkheid te hoog gegrepen voor je, waardoor de moed je in de schoenen kan zakken en je onnodig geld uitgeeft. Andere boeken heb je ook weinig aan imho, die leren je alleen een webshop te bouwen en niks anders. Wil je een goed boek, dan kan je kijken naar het "Het complete handboek PHP 5" - ook wel de PHP Bijbel genoemd (niet te verwarren met "handboek php 5" overigens, alhoewel die laatste ook wel aardig is).

Kijk ook eens in de boekensectie van deze site, daar staat ook wel wat in.


Ik heb vanmiddag het volgende boek gekocht: "Handboek PHP 5" Met PHP-ontwikkelomgeving op cd-rom. Het boek is van Arjan Burger en is pas uit (deze druk).

Ik vond het een prettig boek, duidelijk, overzichtelijk en je hebt er wat aan. Ondanks dat Arjan Burger redelijk de nadruk legt op het bouwen van websites, legt hij ook de structuur en de programmering van PHP uit. En daar gaat het mij eigenlijk om. Nu nog even kijken welk programma ik kan gebruiken voor te werken met PHP. Ik heb NVU gedownload, maar vind het niet echt een makkelijk programma. De interface wel, maar er ontstaan foutmeldingen en dingen die niet 1-2-3 duidelijk op te lossen zijn.

Iemand een idee voor een goed programma?

BTW: Kan mij ook iemand uitleggen hoe ik het beste kan ontwerpen? Met welke programma's, en in welke volgorde. Waar is het knippen voor wat veel mensen doen na 'gephotoshopt' te hebben?

Alvast bedankt!
 
CinEti

CinEti

03/09/2007 16:02:00
Quote Anchor link
robin schreef op 03.09.2007 15:46:
Ik adviseer je de volgende software te nemen:

Code:
Dreamweaver
Usbwebserver

Illustratie's:
Photoshop CS3
Illustrator

Dit gebruik ik zelf ook altijd, vroeger altijd met kladblok gewerkt (geen commentaar).


Oké bedankt. Photoshop 3 heb ik, alleen nu nog even kijken naar Illustrator. Ik moet alleen nog even kijken hoe het ook alweer werkt, het is al langer geleden dat ik daarmee heb gewerkt.

Trouwens, als jullie foto's nodig hebben om websites mee te maken of om ontwerpen mee te maken, naar welke sites gaan jullie dan (gratis/niet gratis). Er bestaat toch zoiets als copyright (m.a.w. je moet eigenlijk bij webdesign altijd foto's kopen om er je rechten mee te verzekeren).
 
Frank -

Frank -

03/09/2007 16:05:00
Quote Anchor link
Om een dynamische website te maken (met bv. PHP) heb je absoluut geen Photoshop, Illustrator of Dreamweaver nodig. Dat kan handig zijn voor de opmaak, maar dat heeft akelig weinig met PHP te maken.

Ga je dus niet druk maken over deze programma's, die zijn echt niet nodig. Ze zijn trouwens geen van allen gratis of goedkoop. Integendeel...
 
Robert Deiman

Robert Deiman

03/09/2007 16:07:00
Quote Anchor link
@CinEti

Kijk maar eens op de inleidingspagina van de tutorial die ik postte in mijn vorige bericht. Daar staan wel een paar programma's bij die bovendien gratis zijn.

Voor wat het ontwerpen betreft kan ik je aanraden om dat eerst op papier te doen. De beste ideeën krijg je namelijk onverwacht en je hebt niet altijd je Photoshop (of ander programma) bij om daarmee aan de slag te gaan.
(tip: leg ook pen en papier naast je bed)

Vervolgens ga je het uitwerken in bijvoorbeeld Photoshop, maar ook the Gimp en Paint Shop Pro en Fireworks zijn prima te gebruiken hiervoor.

Het knippen van de layout is voor het dynamische aspect van de site, omdat de content (inhoud) van de site nog wel eens zal veranderen. Sommige stukken van je site zullen dan mee moeten rekken om de content te omvatten. Bovendien kan je dan bijvoorbeeld grote effen stukken dan nog doen met de juiste kleur in je CSS opmaakcode, of voor een kleuroverloop een afbeelding maken van 2px hoog, waarin je van links naar rechts van de ene naar andere kleur de overloop hebt.
Met CSS geef je dan de herhaling van de afbeelding aan, de afbeelding hoeft maar 1 keer geladen te zijn, en de overloop loopt van boven tot onder over je pagina.
De laadtijd van de pagina wordt door het kleiner maken van de afbeelding, en grotere effen stukken te vervangen door de kleurcode in CSS een stuk lager zal liggen dan wanneer je een grote afbeelding in 1 keer inlaad.
 
- SanThe -

- SanThe -

03/09/2007 16:08:00
Quote Anchor link
@CinEti: Niet Bumpen.
Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig deAfbeelding knop om je tekst aan te passen.
 
CinEti

CinEti

04/09/2007 16:27:00
Quote Anchor link
Wat raden jullie eigenlijk aan voor het maken van een goede webshop? Bestaan hier standaard-engines voor of PHP scripten waar je al een goed begin mee kunt maken?

Zijn er ook goede oplossingen voor payment processors (PayPal, Visa, Mastercard, Moneybookers, enz.) Wat zijn oplossingen die gratis zijn, en wat zijn oplossingen die bijvoorbeeld niet zo duur zijn als de grootste 4.

Hoe maak je in Photoshop of een andere designer dingen die je later nog kan uitrekken? Ja, je kunt ze natuurlijk opslaan als bijvoorbeeld een .png-bestand, maar dan nog: hoe rek je het uit dat de verhoudingen goed blijven? Hebben jullie hier goede tips voor?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.