Beginnersvraagje database en id's

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bart Defraye

Bart Defraye

24/04/2006 13:55:00
Quote Anchor link
Op welke script moet ik zoeken in de scriptspagina of tutorials om te weten hoe ik de titels van bvb mijn fotoalbum moet weergeven en als je daar op klikt je de gegevens met die bepaalde titel in zen tabel weergeeft?

of leden als ik op hun naam klik ik alle info krijg

thx!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 18:57:49
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

24/04/2006 14:02:00
Quote Anchor link
Een fotoalbum zou ik (persoonlijk) niet in een database zetten. Maar gewoon uitlezen uit de mappen. Dat is makkelijker, simpelweg fotos in een map flikkeren en klaar. (voorbeeld: klik.)
 
Bart Defraye

Bart Defraye

24/04/2006 14:05:00
Quote Anchor link
ja maar het was voor een voorbeeld
of dat je bijvoorbeeld de titels van je news ziet en als je daar op klikt het bericht kunt lezen :)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

24/04/2006 14:11:00
Quote Anchor link
Ik zou eerst een basiscursus erbij pakken, kijken wat je bijv met $_GET's kunt doen, en hoe je die veilig in je query's verwerkt.
 
Bart Defraye

Bart Defraye

24/04/2006 14:14:00
Quote Anchor link
k nu weet ik al achter wat ik moet zoeken :)
thx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.