Belsysteem foutmelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »
Micasa

micasa

03/05/2008 12:37:00
Quote Anchor link
Momenteel probeer ik een ringtonio bel systeem werkende te krijgen alleen blijf ik tegen een fout aanlopen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: syntax error, unexpected $end in E:\Applications\UsbWebserver\Root\Website\belsysteem2.php on line 185


http://www.plaatscode.be/7884/

Wie zou mij hier verder mee kunnen helpen? Eventueel mijn bovenstaande script zo aanpassen zodat deze wel werkende wordt.

Alvast bedankt,
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 02:43:07
 
Steff   an

Steff an

03/05/2008 12:43:00
Quote Anchor link
Als ik het zo zie, sluit je de if op regel 58:

if($_GET['betaling'] == 1){

niet af met een } . Waar je die } precies wil hebben mag je zelf nog even uitzoeken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steff an
 
Micasa

micasa

03/05/2008 12:52:00
Quote Anchor link
Ah idd, dat is opgelost.

Alleen nu heb ik 2 keer proberen te bellen, maar ik blijft deze melding krijgen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Geen layout-code meegegeven (102)


Waarschijnlijk heeft dit te maken dat er op regel 105

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$url = "http://www.ringtonio.nl/mp?co=$co&rtlo=$rtlo&code=".urlencode($code);


Bij rtlo niet het user ID wordt ingevuld op de wijze zoals ik wil ( zie regel 58 tot 61 )

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
    if($_GET['betaling'] == 1){
    $dbres    =    mysql_query("SELECT * FROM `betaling_beurt` WHERE `soort`='Bellen'");
        if($beurt = mysql_fetch_assoc($dbres)){
            if($beurt[beurt] == 1)
            $rtlo    =    $page->head;
            else
            $rtlo    =    $page->getlock;
        }}


Zou iemand mij hier verder mee kunnen helpen?

Alvast bedankt,
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

03/05/2008 13:48:00
Quote Anchor link
Waar komt $page vandaan? En gooi die backtics eens héél snel weg! Die horen allang niet meer thuis in queries. Array keys geven we aan met enkele quotes:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $array['key'];
?>
 
Micasa

micasa

03/05/2008 13:55:00
Quote Anchor link
Dank u, maar ik blijf dezelfde foutmelding krijgen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Geen layout-code meegegeven (102)


De bedoeling is dus dat mijn verdiensten worden verspreidt over 2 verschillende accounts, afhankelijk van de hoeveelste beller het is.

Dit is mijn originele script ( deze werkt deels hij betaald namelijk alleen aan de account uit met de naam: head)

http://www.plaatscode.be/7892/

De database waar de betalingsbeurt in geregeld dient te worden is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
            $dbres    =    mysql_query("SELECT * FROM `betaling_beurt` WHERE `soort`='Bellen'");
                if($beurt = mysql_fetch_assoc($dbres)){
                    if($beurt[beurt] == 1)
                    mysql_query("UPDATE `betaling_beurt` SET `beurt`='2' WHERE `soort`='Bellen'");
                    else
                    mysql_query("UPDATE `betaling_beurt` SET `beurt`='1' WHERE `soort`='Bellen'");


Wie zou mij kunnen helpen dat ik dit script ook werkende krijg zodat de betalingsbeurt om en om gaat.

Alvast bedankt,
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

03/05/2008 14:02:00
Quote Anchor link
- Er zitten allemaal backtics in je queries.
- Variabelen staan niet buiten de quotes.
- Nergens een foutafhandeling.
- Je maakt gebruik van die(), dat is nergens voor nodig. Gewoon echo.
- Mysql_fetch_object() is de langzaamste van de drie. Mysql_fetch_assoc() is de snelste. Klik.

Als je bovenstaande punten eerst verbetert in je code (gebruik google als je met iets niet weet wat ik bedoel), dan zullen we verder gaan kijken. Je zult dan waarschijnlijk ook veel meer informatie over wát er fout gaat krijgen dan alleen maar 'Geen lay-out code meegegeven (102)'. Daar begrijpen wij natuurlijk niets van, want dat is geen algemeen bekende error in PHP.
 
Micasa

micasa

03/05/2008 14:08:00
Quote Anchor link
Beste,

Dank u voor deze informatie. De melding ( 102 ) is een melding standaard vanuit Ringtonio als er geen USER ID is ingevuld.

Dit script doet het wel bijna helemaal en geeft ook niet de melding:
http://www.plaatscode.be/7892/

Echter, deze werkt deels hij betaald namelijk alleen aan de account uit met de naam: head dit terwijl ook de andere user geld zou moeten krijgen ( om en om )

Als oplossing had ik zelf bedacht om een deel toe te voegen zodat de betalingsbeurt kon worden geregeld zoals:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$dbres    =    mysql_query("SELECT * FROM `betaling_beurt` WHERE `soort`='Bellen'");
                if($beurt = mysql_fetch_assoc($dbres)){
                    if($beurt[beurt] == 1)
                    mysql_query("UPDATE `betaling_beurt` SET `beurt`='2' WHERE `soort`='Bellen'");
                    else
                    mysql_query("UPDATE `betaling_beurt` SET `beurt`='1' WHERE `soort`='Bellen'");


Alleen hier loop ik vast.

Zou iemand met mijn huidige werkende script kunnen helpen hoe ik dit voor elkaar krijg?

Alvast bedankt,
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

03/05/2008 14:11:00
Quote Anchor link
Quote:
- Er zitten allemaal backtics in je queries.
- Variabelen staan niet buiten de quotes.
- Nergens een foutafhandeling.
- Je maakt gebruik van die(), dat is nergens voor nodig. Gewoon echo.
- Mysql_fetch_object() is de langzaamste van de drie. Mysql_fetch_assoc() is de snelste. Klik.

Het ligt aan jou hoevaak ik dit moet herhalen. Als bovenstaande punten verbeterd zijn in je code, kun je zelf gaan uitzoeken hoe je dat het beste kunt doen.

Overigens: je hebt zoiets al in je code zitten met dat is_even(), toch? Wat stellen getlock en head voor?
 
Micasa

micasa

03/05/2008 14:17:00
Quote Anchor link
Herhalen is niet meer nodig hoor ;).

En ik weet dat ik al iets dergelijks in het script heb staan, alleen die wijze werkt niet.

Dit deel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$dbres    =    mysql_query("SELECT * FROM `betaling_beurt` WHERE `soort`='Bellen'");
                if($beurt = mysql_fetch_assoc($dbres)){
                    if($beurt[beurt] == 1)
                    mysql_query("UPDATE `betaling_beurt` SET `beurt`='2' WHERE `soort`='Bellen'");
                    else
                    mysql_query("UPDATE `betaling_beurt` SET `beurt`='1' WHERE `soort`='Bellen'");


Gebruik ik voor een ander script van me en daar werkt het wel goed in, probleem is alleen dat ik niet weet hoe ik dit correct in dit script gezet krijg

getlock en head stellen de ID's voor die worden geladen uit de database. Echter nu wordt alleen 'head' continu geladen en getlock wordt overgeslagen.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

03/05/2008 14:20:00
Quote Anchor link
Doe-nou-eens-iets-aan-die-punten!

Verander dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
function is_even ( $getal ) {
  return ( $getal & 1 == 1 ) ? false : true;
}

?>

in:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
function is_even ($getal) {
  return ($getal % 2 == 0) ? true : false;
}

?>
 
Micasa

micasa

03/05/2008 14:28:00
Quote Anchor link
Dank u,

Ik heb dit zojuist gewijzigd en weer 2 keer gebelt. Echter het geld wordt nog steeds alleen op de account van head bijgeschreven.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.