Bericht weergeven indien geen resultaat

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »
Robin van Diemen

Robin van Diemen

14/10/2011 21:44:22
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik heb hier een postvak-in script. Maar als er nu geen berichten in staan, dan geeft die niks weer. Ik zou graag hiervan een melding willen plaatsen indien geen berichten.
Dit is het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?php
echo'
<table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td class="start" width="10%">&nbsp;</td>
<td class="start" width="30%">Onderwerp</td>
<td class="start" width="30%">Afzender</td>
<td class="start" width="20%">Datum</td>
<td class="start" width="10%">&nbsp;</td>
</tr>'
;
  $perpagina = 15;
  if(!isset($_GET['page'])) {
    $_GET['page'] = 0;
  }


  if ($_GET['page'] >= 0 && floor($_GET['page']) == $_GET['page']) {
    $start = $_GET['page'] * $perpagina;
  }
else {
    $start = 0;
  }


  $berichten = mysql_query("SELECT id, inbox_read, onderwerp, afzender, datum FROM berichten WHERE geaddresseerde = '" . $own['id'] . "' AND inbox = 'True' ORDER BY id LIMIT $start,$perpagina");
  while($bericht = mysql_fetch_assoc($berichten)) {
    if($bericht['inbox_read'] == "True") {
      $email = "email_open";
    }
else {
      $email = "email";
    }

    
    if(strlen($bericht['onderwerp']) > 25) {
      $bericht['onderwerp'] = substr($bericht['onderwerp'], 0, 25) . '...';
    }

    
    if(!is_numeric($bericht['afzender'])) {
      $afzender = $bericht['afzender'];
    }
else {
      $afzender = '<a href="index.php?p=profile&uid=' . $bericht['afzender'] . '">' . special_check($bericht['afzender']) . '</a>';
    }

    
    echo'
    <tr>
      <td class="list" width="10%"><img src="images/icons/'
. $email . '.gif"></td>
      <td class="list" width="30%"><a href="index.php?p=messages&action=view&id='
. $bericht['id'] . '">' . $bericht['onderwerp'] . '</a></td>
      <td class="list" width="30%">'
. $afzender . '</td>
      <td class="list" width="20%">'
. date("d-m H:i", strtotime($bericht['datum'])) . '</td>
      <td class="list" width="10%"><a href="index.php?p=messages&action=delete&id='
. $bericht['id'] . '"><img src="images/icons/cross.gif" border="0"></a></td>
    </tr>

'
;
  }

  echo"</table><center>";
  $users = mysql_query("SELECT * FROM berichten WHERE geaddresseerde = '" . $own['id'] . "' AND inbox = 'True'");
  $paginas = floor((mysql_num_rows($users)-1)/($perpagina));
  if($paginas >= 0) {
    if($_GET['page'] > 0) {
      echo"<a href=index.php?p=messages&page=" . ($_GET['page'] - 1) . ">&laquo; Vorige</a>";
    }
else {
      echo"&laquo; Vorige";
    }

    for($i=0;$i <= $paginas;$i++) {
      if($_GET['page'] == $i) {echo' | <b style="text-decoration: underline">';echo $i+1 .'</b>';} else {echo' | <a href="index.php?p=messages&page='. $i .'">'; echo $i+1 .'</a>';}
    }

    if($_GET['page'] < $paginas) {
      echo" | <a href=index.php?p=messages&page=";
      echo $_GET['page']+1 . ">Volgende &raquo;</a>";
    }

    else {
      echo" | Volgende &raquo;";
    }
  }

  echo"</center>";
?>



Bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 11:01:25
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/10/2011 21:57:13
Quote Anchor link
Heb je al eens naar mysql_num_rows() gekeken? Deze plaats je voor je while loopt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(mysql_num_rows($result)>1) {
// er zijn geen berichten
} else {
// er zijn wel berichten, plaats hier je while-loop
}
?>
Gewijzigd op 14/10/2011 21:58:33 door - Ariën -
 
Robin van Diemen

Robin van Diemen

14/10/2011 22:21:41
Quote Anchor link
Beste -Aar-,

Bedankt voor het reageren op mijn topic.
Zou het script dan zo komen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<?php
echo'
<table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td class="start" width="10%">&nbsp;</td>
<td class="start" width="30%">Onderwerp</td>
<td class="start" width="30%">Afzender</td>
<td class="start" width="20%">Datum</td>
<td class="start" width="10%">&nbsp;</td>
</tr>'
;
  $perpagina = 15;
  if(!isset($_GET['page'])) {
    $_GET['page'] = 0;
  }


  if ($_GET['page'] >= 0 && floor($_GET['page']) == $_GET['page']) {
    $start = $_GET['page'] * $perpagina;
  }
else {
    $start = 0;
  }

if(mysql_num_rows($result)>1) {
echo "INBOX LEEG!";
}
else {


  $berichten = mysql_query("SELECT id, inbox_read, onderwerp, afzender, datum FROM berichten WHERE geaddresseerde = '" . $own['id'] . "' AND inbox = 'True' ORDER BY id LIMIT $start,$perpagina");
  while($bericht = mysql_fetch_assoc($berichten)) {
    if($bericht['inbox_read'] == "True") {
      $email = "email_open";
    }
else {
      $email = "email";
    }

    
    if(strlen($bericht['onderwerp']) > 25) {
      $bericht['onderwerp'] = substr($bericht['onderwerp'], 0, 25) . '...';
    }

    
    if(!is_numeric($bericht['afzender'])) {
      $afzender = $bericht['afzender'];
    }
else {
      $afzender = '<a href="index.php?p=profile&uid=' . $bericht['afzender'] . '">' . special_check($bericht['afzender']) . '</a>';
    }

    
    echo'
    <tr>
      <td class="list" width="10%"><img src="images/icons/'
. $email . '.gif"></td>
      <td class="list" width="30%"><a href="index.php?p=messages&action=view&id='
. $bericht['id'] . '">' . $bericht['onderwerp'] . '</a></td>
      <td class="list" width="30%">'
. $afzender . '</td>
      <td class="list" width="20%">'
. date("d-m H:i", strtotime($bericht['datum'])) . '</td>
      <td class="list" width="10%"><a href="index.php?p=messages&action=delete&id='
. $bericht['id'] . '"><img src="images/icons/cross.gif" border="0"></a></td>
    </tr>

'
;
  }

  echo"</table><center>";
  $users = mysql_query("SELECT * FROM berichten WHERE geaddresseerde = '" . $own['id'] . "' AND inbox = 'True'");
  $paginas = floor((mysql_num_rows($users)-1)/($perpagina));
  if($paginas >= 0) {
    if($_GET['page'] > 0) {
      echo"<a href=index.php?p=messages&page=" . ($_GET['page'] - 1) . ">&laquo; Vorige</a>";
    }
else {
      echo"&laquo; Vorige";
    }

    for($i=0;$i <= $paginas;$i++) {
      if($_GET['page'] == $i) {echo' | <b style="text-decoration: underline">';echo $i+1 .'</b>';} else {echo' | <a href="index.php?p=messages&page='. $i .'">'; echo $i+1 .'</a>';}
    }

    if($_GET['page'] < $paginas) {
      echo" | <a href=index.php?p=messages&page=";
      echo $_GET['page']+1 . ">Volgende &raquo;</a>";
    }

    else {
      echo" | Volgende &raquo;";
    }
  }

  echo"</center>"; }
?>



Bedankt!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/10/2011 22:42:08
Quote Anchor link
Ik zou zeggen, probeer het eens uit, en je kwam erachter dat $result undefined is.
Dus maak een query die daar de berichten ophaalt.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

15/10/2011 09:55:17
Quote Anchor link
Als je begrijpt wat de (pseudo)code van Aar doet, zou je weten waar je die moet opnemen. Nu heb ik het idee dat die 1 op 1 is overgenomen, zonder te weten wat die doet/waar die moet.

Overigens mis ik ook foutafhandeling op je query.
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

15/10/2011 11:57:46
Quote Anchor link
en
if(mysql_num_rows($result)>1)
moet je veranderen in
if(mysql_num_rows($result)>=1)

Als je dat niet doet en er is slechts 1 resultaat, dan word deze niet meegenomen.
 
Jack Sierkstra

Jack Sierkstra

15/10/2011 13:13:17
Quote Anchor link
of:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
if(mysql_num_rows($result) != 0){

//Resultaat is ongelijk aan 0 dus er zijn resultaten

}
else {

//Er is geen resultaat

}
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.