Bericht weergeven indien geen resultaat

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »
Robin van Diemen

Robin van Diemen

14/10/2011 21:44:22
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik heb hier een postvak-in script. Maar als er nu geen berichten in staan, dan geeft die niks weer. Ik zou graag hiervan een melding willen plaatsen indien geen berichten.
Dit is het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?php
echo'
<table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td class="start" width="10%">&nbsp;</td>
<td class="start" width="30%">Onderwerp</td>
<td class="start" width="30%">Afzender</td>
<td class="start" width="20%">Datum</td>
<td class="start" width="10%">&nbsp;</td>
</tr>'
;
  $perpagina = 15;
  if(!isset($_GET['page'])) {
    $_GET['page'] = 0;
  }


  if ($_GET['page'] >= 0 && floor($_GET['page']) == $_GET['page']) {
    $start = $_GET['page'] * $perpagina;
  }
else {
    $start = 0;
  }


  $berichten = mysql_query("SELECT id, inbox_read, onderwerp, afzender, datum FROM berichten WHERE geaddresseerde = '" . $own['id'] . "' AND inbox = 'True' ORDER BY id LIMIT $start,$perpagina");
  while($bericht = mysql_fetch_assoc($berichten)) {
    if($bericht['inbox_read'] == "True") {
      $email = "email_open";
    }
else {
      $email = "email";
    }

    
    if(strlen($bericht['onderwerp']) > 25) {
      $bericht['onderwerp'] = substr($bericht['onderwerp'], 0, 25) . '...';
    }

    
    if(!is_numeric($bericht['afzender'])) {
      $afzender = $bericht['afzender'];
    }
else {
      $afzender = '<a href="index.php?p=profile&uid=' . $bericht['afzender'] . '">' . special_check($bericht['afzender']) . '</a>';
    }

    
    echo'
    <tr>
      <td class="list" width="10%"><img src="images/icons/'
. $email . '.gif"></td>
      <td class="list" width="30%"><a href="index.php?p=messages&action=view&id='
. $bericht['id'] . '">' . $bericht['onderwerp'] . '</a></td>
      <td class="list" width="30%">'
. $afzender . '</td>
      <td class="list" width="20%">'
. date("d-m H:i", strtotime($bericht['datum'])) . '</td>
      <td class="list" width="10%"><a href="index.php?p=messages&action=delete&id='
. $bericht['id'] . '"><img src="images/icons/cross.gif" border="0"></a></td>
    </tr>

'
;
  }

  echo"</table><center>";
  $users = mysql_query("SELECT * FROM berichten WHERE geaddresseerde = '" . $own['id'] . "' AND inbox = 'True'");
  $paginas = floor((mysql_num_rows($users)-1)/($perpagina));
  if($paginas >= 0) {
    if($_GET['page'] > 0) {
      echo"<a href=index.php?p=messages&page=" . ($_GET['page'] - 1) . ">&laquo; Vorige</a>";
    }
else {
      echo"&laquo; Vorige";
    }

    for($i=0;$i <= $paginas;$i++) {
      if($_GET['page'] == $i) {echo' | <b style="text-decoration: underline">';echo $i+1 .'</b>';} else {echo' | <a href="index.php?p=messages&page='. $i .'">'; echo $i+1 .'</a>';}
    }

    if($_GET['page'] < $paginas) {
      echo" | <a href=index.php?p=messages&page=";
      echo $_GET['page']+1 . ">Volgende &raquo;</a>";
    }

    else {
      echo" | Volgende &raquo;";
    }
  }

  echo"</center>";
?>



Bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 22:32:17
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/10/2011 21:57:13
Quote Anchor link
Heb je al eens naar mysql_num_rows() gekeken? Deze plaats je voor je while loopt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(mysql_num_rows($result)>1) {
// er zijn geen berichten
} else {
// er zijn wel berichten, plaats hier je while-loop
}
?>
Gewijzigd op 14/10/2011 21:58:33 door - Ariën -
 
Robin van Diemen

Robin van Diemen

14/10/2011 22:21:41
Quote Anchor link
Beste -Aar-,

Bedankt voor het reageren op mijn topic.
Zou het script dan zo komen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<?php
echo'
<table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td class="start" width="10%">&nbsp;</td>
<td class="start" width="30%">Onderwerp</td>
<td class="start" width="30%">Afzender</td>
<td class="start" width="20%">Datum</td>
<td class="start" width="10%">&nbsp;</td>
</tr>'
;
  $perpagina = 15;
  if(!isset($_GET['page'])) {
    $_GET['page'] = 0;
  }


  if ($_GET['page'] >= 0 && floor($_GET['page']) == $_GET['page']) {
    $start = $_GET['page'] * $perpagina;
  }
else {
    $start = 0;
  }

if(mysql_num_rows($result)>1) {
echo "INBOX LEEG!";
}
else {


  $berichten = mysql_query("SELECT id, inbox_read, onderwerp, afzender, datum FROM berichten WHERE geaddresseerde = '" . $own['id'] . "' AND inbox = 'True' ORDER BY id LIMIT $start,$perpagina");
  while($bericht = mysql_fetch_assoc($berichten)) {
    if($bericht['inbox_read'] == "True") {
      $email = "email_open";
    }
else {
      $email = "email";
    }

    
    if(strlen($bericht['onderwerp']) > 25) {
      $bericht['onderwerp'] = substr($bericht['onderwerp'], 0, 25) . '...';
    }

    
    if(!is_numeric($bericht['afzender'])) {
      $afzender = $bericht['afzender'];
    }
else {
      $afzender = '<a href="index.php?p=profile&uid=' . $bericht['afzender'] . '">' . special_check($bericht['afzender']) . '</a>';
    }

    
    echo'
    <tr>
      <td class="list" width="10%"><img src="images/icons/'
. $email . '.gif"></td>
      <td class="list" width="30%"><a href="index.php?p=messages&action=view&id='
. $bericht['id'] . '">' . $bericht['onderwerp'] . '</a></td>
      <td class="list" width="30%">'
. $afzender . '</td>
      <td class="list" width="20%">'
. date("d-m H:i", strtotime($bericht['datum'])) . '</td>
      <td class="list" width="10%"><a href="index.php?p=messages&action=delete&id='
. $bericht['id'] . '"><img src="images/icons/cross.gif" border="0"></a></td>
    </tr>

'
;
  }

  echo"</table><center>";
  $users = mysql_query("SELECT * FROM berichten WHERE geaddresseerde = '" . $own['id'] . "' AND inbox = 'True'");
  $paginas = floor((mysql_num_rows($users)-1)/($perpagina));
  if($paginas >= 0) {
    if($_GET['page'] > 0) {
      echo"<a href=index.php?p=messages&page=" . ($_GET['page'] - 1) . ">&laquo; Vorige</a>";
    }
else {
      echo"&laquo; Vorige";
    }

    for($i=0;$i <= $paginas;$i++) {
      if($_GET['page'] == $i) {echo' | <b style="text-decoration: underline">';echo $i+1 .'</b>';} else {echo' | <a href="index.php?p=messages&page='. $i .'">'; echo $i+1 .'</a>';}
    }

    if($_GET['page'] < $paginas) {
      echo" | <a href=index.php?p=messages&page=";
      echo $_GET['page']+1 . ">Volgende &raquo;</a>";
    }

    else {
      echo" | Volgende &raquo;";
    }
  }

  echo"</center>"; }
?>



Bedankt!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/10/2011 22:42:08
Quote Anchor link
Ik zou zeggen, probeer het eens uit, en je kwam erachter dat $result undefined is.
Dus maak een query die daar de berichten ophaalt.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

15/10/2011 09:55:17
Quote Anchor link
Als je begrijpt wat de (pseudo)code van Aar doet, zou je weten waar je die moet opnemen. Nu heb ik het idee dat die 1 op 1 is overgenomen, zonder te weten wat die doet/waar die moet.

Overigens mis ik ook foutafhandeling op je query.
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

15/10/2011 11:57:46
Quote Anchor link
en
if(mysql_num_rows($result)>1)
moet je veranderen in
if(mysql_num_rows($result)>=1)

Als je dat niet doet en er is slechts 1 resultaat, dan word deze niet meegenomen.
 
Jack Sierkstra

Jack Sierkstra

15/10/2011 13:13:17
Quote Anchor link
of:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
if(mysql_num_rows($result) != 0){

//Resultaat is ongelijk aan 0 dus er zijn resultaten

}
else {

//Er is geen resultaat

}
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.