besloten stuk op de website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Edwin

Edwin

17/10/2004 15:04:00
Quote Anchor link
Hallo,

nu heb ik toch even een vraag, hoe kan ik een besloten stuk bouwen op mijn website.

even een uitleg,

ik heb een menu, hier kan iedereen bij ongeacht inloggen.

nu wil ik als men is ingelogt een extra menu item zichtbaar hebben.. kan iemand me verder helpen door te vertellen waar ik het moet zoeken?

Edwin
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 07:29:08
 
Beuk

Beuk

17/10/2004 15:07:00
Quote Anchor link
heel simpel, ik neem aan dat je met sessions werkt... dus dan doe je het zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

if (isset($_SESSION['user_id'])) {
 print "<a href=admin.php>Admin</a>";
}


?>


['user_id'] moet een waarde worden die jij in je sessies heb gezet

ook lijkt het me dan slim om bovenaan je, ik noem het ff admin, page dit te zetten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
session_start();
if (!isset($_SESSION['user_id'])) { die("Access denied!"); }

?>
Gewijzigd op 17/10/2004 15:10:00 door Beuk
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.