Bestand openen, inlezen en aanpassen (in snel tempo)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Woopie100

Woopie100

18/01/2007 20:36:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een bestand en die wil ik openen, inlezen en aanpassen in een zo kort mogelijke tijd. Hoe doe ik dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 14:48:28
 
GaMer B

GaMer B

18/01/2007 21:01:00
Quote Anchor link
je bedoelt fopen()?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
Woopie100

Woopie100

18/01/2007 21:07:00
Quote Anchor link
ja daar doe ik het mee, maar kan het ook sneller? :) Ik doe nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$fopen
= fopen ($file, "r");
$inhoud = fread ($fopen, filesize ($file));
fclose($fopen);
$fopenw = fopen($file, "w+");
fwrite($fopenw, "



"
);
fclose($fopenw);

?>


Maar dat gaat dus te sloom :s
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Woopie100
 
Bo az

Bo az

18/01/2007 21:12:00
Quote Anchor link
Als je een bestand met w+ opend, kan je lezen én schrijven (zie ook php.net/fopen) misschien dat het proces iets versneld als je het bestand maar één keer opend en niet 2x zoals nu.
 
Woopie100

Woopie100

18/01/2007 21:42:00
Quote Anchor link
hoe meet je ook al weer hoe snel je script is? :)
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

18/01/2007 21:44:00
Quote Anchor link
micro_time() volgens mij
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.