Bestand uit database laden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dennis meijer

dennis meijer

15/05/2011 11:35:41
Quote Anchor link
Ik heb een formulier waar je foto's kunt oploaden die dan bij een project komen te staan...

Nu wil ik een bewerk pagina maken en wil eigenlijk dat waar je bestanden upload dat die uit de database alvast gezet worden...

Is dit mogelijk...

Ik zet de waarde uit de database nu achter het input veld...

dit heb ik

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
            <tr>
                <td>Foto Groot</td>
                <td><input type="file" style="color: white;" name="Foto_Groot" /><?php echo $Data->Foto_groot; ?></td>
            </tr>
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 03:06:15
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

15/05/2011 13:37:19
Quote Anchor link
Ik heb echt geen idee wat je bedoeld :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/05/2011 13:38:22
Quote Anchor link
Ik snap er ook weinig van. Foto´s upload je niet naar een database overigens.
 
Dennis meijer

dennis meijer

15/05/2011 16:31:10
Quote Anchor link
ik heb de url van het bestand in de database staan. en ik wil dat die die url's laat zien in de file inputs.

als je bij die file input een file selecteert vanaf de computer komt de naam er te staan van het bestand.

dat wil ik alleen moet die de url uit de database halen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/05/2011 16:34:36
Quote Anchor link
die fileinput is niet manipuleerbaar...
 
Dennis meijer

dennis meijer

15/05/2011 16:35:30
Quote Anchor link
dus wat ik wil is niet mogelijk?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.