bestanden in root verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Reint

Reint

25/11/2008 19:36:00
Quote Anchor link
hey,

ik wil eigelijk zorgen dat ik alle bestanden verwijder waar het script zelf staat.

dit heb ik hiermee geprobeerd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

while($bestand = readdir("\gras")) {
unlink($bestand);  
 }


?>


maar hijermee moet ik een directory aangeven, eigelijk wil ik zorgen dat hij gewoon de directory pakt waar die instaat.

heeft iemand een idee hoe ik dit doe??
mvg Reint
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 10:46:13
 
PHP Newbie

PHP Newbie

25/11/2008 19:39:00
Quote Anchor link
./ geeft de huidige directory
../ de bovenliggende
map/ de onderliggende
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.