Bestel formulier met 2e pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dylan Krijger

Dylan Krijger

21/09/2010 20:05:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Ik ben nu al enige tijd opzoek naar een php script.
Het php script is in principe een soort van bestel formulier voor de clan zodat ze admin/premium kunnen kopen op de servers.

Op de 1e pagina moet ik allerlei gegevens opvragen voordat de betaling ingezet kan worden wat op de 2e pagina gebeurd.
in het formulier moet op de 1e pagina gegevens worden ingevuld en dan als men op volgende drukt dat
1. Er een mail wordt verstuurd met daarin de ingevulde gegevens.
2. Naar de betalings pagina gaan, aan de hand van welk product, Hoeveelheid, en deze komt dan op een prijs + een betalingswijze, Ideal, Telefoon, Wallie & SMS en leidt naar de des betreffende betaal link.

Hoe zou ik dit kunnen oplossen.
Als jullie meer informatie willen dan zal ik die posten.

Greetz Acie
Gewijzigd op 21/09/2010 20:07:23 door Dylan Krijger
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 21:28:52
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

21/09/2010 20:19:02
Quote Anchor link
$_GET['']; of $_POST[''];

alle velden in een van de 2 bovenstaande stoppen.
 
Dylan Krijger

Dylan Krijger

21/09/2010 20:22:05
Quote Anchor link
Hey Dutch Guy,

Ik ben echt een beginneling in php,
Zou je het wat specifieker uit kunnen leggen ?

Acie
 
Aad B

Aad B

21/09/2010 20:47:22
Quote Anchor link
Heftig om je als beginneling meteen maar in het betalingsverkeer te storten.
Kijk eens op deze link: http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/ideal-professional-advanced-zelfbouw/370/
 
Dylan Krijger

Dylan Krijger

21/09/2010 21:02:57
Quote Anchor link
hallo aad,

Dit is niet precies wat ik zoek.
Wij gaan gebruik maken van mollie, ook een beetje mijn fout om dat er niet bij te vermelden dus eigenlijk wordt het een soort contact formulier die na het verzenden naar de 2e pagina gaat. en dan op de betaalpagina komt.

Groet,
Dylan
 
Synaps Framework

Synaps Framework

21/09/2010 21:40:40
Quote Anchor link
Mollie heeft een mooie API voor php 5. Bij deze API zit een voorbeeld script hoe je ermee kunt werken. Denk dat je hier eens naar moet kijken.
 
Dylan Krijger

Dylan Krijger

21/09/2010 22:04:38
Quote Anchor link
beste Synaps,

Dat weet ik maar als je goed leest wil ik weten hoe je na het invullen van gegevens op de knop bijv. "Ga naar stap 2" klikt dat dan in php de ingevulde gegevens naar mijn e-mail wordt gestuurd en dan vervolgens stap 2 weergegeven word.

Acie
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

21/09/2010 22:06:59
Quote Anchor link
gebruik daarvoor gewoon de mail() functie of natuurlijk swiftmailer of een variant.
deze info had je natuurlijk ook gewoon via google kunnen vinden
 
Dylan Krijger

Dylan Krijger

21/09/2010 22:08:23
Quote Anchor link
Wat snappen mensen niet aan de mainpost :') ?
 
Wesley PHP

Wesley PHP

26/03/2011 18:47:33
Quote Anchor link
Niet naar datum gekeken mijn fout.
Gewijzigd op 26/03/2011 18:47:57 door Wesley PHP
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.