betaald account

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dries d

dries d

30/12/2007 15:49:00
Quote Anchor link
hey ik heb een criminal (vendetta source ) en wil er het betaald account aan toevoegen ik heb de scripts maar weet niet juist wat ik er aan moet veranderen het is met mollie maar het werkte niet ook zal ik het liever met eurobellen doen


wie mij hiermee kan helpen en het betaald account doet werken word beloond


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
<?php
  include('config.php');
  $dbres = mysql_query("SELECT *,UNIX_TIMESTAMP(`pc`) AS `pc`,UNIX_TIMESTAMP(`transport`) AS `transport`,UNIX_TIMESTAMP(`bc`) AS `bc`,UNIX_TIMESTAMP(`slaap`) AS `slaap`,UNIX_TIMESTAMP(`kc`) AS `kc`,UNIX_TIMESTAMP(`start`) AS `start`,UNIX_TIMESTAMP(`crime`) AS `crime`,UNIX_TIMESTAMP(`ac`) AS `ac` FROM `users` WHERE `login`='{$_SESSION['login']}'");
  $data    = mysql_fetch_object($dbres);
$i = $data->id;
?>

<html>
<head>
<title>Vendetta</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">
<meta name="keywords" content="Vendetta,Crimegame,crimegame,vendetta">
<meta name="language" content="english">
<META name="description" lang="nl" content="Vendetta crimegame met pit.">
<script language="javascript" src="http://www.mollie.nl/partners/js/3060.js"> </script>
</head>
<table width=100% align=center>
  <tr>
    <td class="subTitle"><b>Doneer</b></td>
  </tr>
  <tr><td>&nbsp;&nbsp;</td></tr>
  <tr>
    <td class="mainTxt">
    Je kan Vendetta steunen door te doneren. Hiermee haal je ook veel voordelen. Een donatie eindigt na 14 dagen of indien je sterft.<br>Wanneer je de donatie voltooit krijg je een code die je onderaan deze pagina kan invoeren.<br><br>
    <table width="100%">
        <tr>
          <td width="20%"> </td>
          <td width="20%">Niet donateurs</td>
          <td width="20%">Donateur</td>
          <td width="20%">Zilveren Donateur</td>
          <td width="20%">Gouden Donateur</td>
        </tr>
        <tr>
          <td> <br> </td>
          <td> </td>
          <td> </td>
          <td></td>
          <td></td>
        </tr>
        <tr>
          <td>Klik limiet </td>
          <td>15</td>
          <td>25 </td>
          <td>35</td>
          <td>50</td>
        </tr>
        <tr>
          <td>Afbeelding</td>
          <td>Geen</td>
          <td>Donater</td>
          <td>Silver Donater</td>
          <td>Golden Donater</td>
        </tr>
        <tr>
          <td>Timers</td>
          <td>Neen</td>
          <td>Neen</td>
          <td>Ja</td>
          <td>Ja</td>
        </tr>
        <tr>
          <td>Profiel caracters</td>
          <td>500</td>
          <td>1000</td>
          <td>1500</td>
          <td>2000</td>
        </tr>
        <tr>
          <td>Bescherming</td>
          <td>1 maal</td>
          <td>2 maal</td>
          <td>3 maal</td>
          <td>4 maal</td>
        </tr>
      </table><br>Ook krijg je per donatie &euro;50.000 in je zak en 500 kogels.<br><a href=\"#\" onClick="mbetaal('id=91095&parameter[1]=<? echo $i; ?>');return false;"><center>Klik hier Doneer nu!</center></a><br><br>
      <form method='POST'>Code&nbsp;&nbsp;<input type=text name=code><br><br><input type=submit name=submit value=Submit></form>
  <?
if (isset($_GET['betaalcode'],$_GET['betaalnummer'])) {
$code = $_GET['betaalcode'];
$nummer = $_GET['betaalnummer'];
$id = $_GET['parameter'][1];
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$time = (time()+(14*24*60*60));
if($ip != "82.94.255.118" && $ip != "82.94.255.119"){echo"Er is een hack poging onderschept.";}
else{
$dbres = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `id`='{$id}'");
$data = mysql_fetch_object($dbres);
$keychars = "abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123456789";
  $length = 10;

  // genereren
  $code = "";
  $max=strlen($keychars)-1;
  for ($i=0;$i<=$length;$i++) {
    $code .= substr($keychars, rand(0, $max), 1);
  }

while(mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM `donate` WHERE `code`='{$code}'")) == 1){
//parameters
  $keychars = "abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123456789";
  $length = 10;

  // genereren
  $code = "";
  $max=strlen($keychars)-1;
  for ($i=0;$i<=$length;$i++) {
    $code .= substr($keychars, rand(0, $max), 1);
  }
}

mysql_query("INSERT INTO `donate`(`door`,`code`) values('{$data->login}','{$code}')");

mysql_query("INSERT INTO `messages`(`time`,`from`,`to`,`subject`,`message`) values(NOW(),'Notificatie','{$data->login}','Donatie','Je donatiecode is: $code')");

echo"Het Vendetta team dankt je voor je donatie. Je donatiecode is: &nbsp;$code";
}
}

elseif(isset($_POST['code'],$_POST['submit'])){
  $dbres = mysql_query("SELECT * FROM `donate` WHERE `code`='{$_POST['code']}'");
  $don    = mysql_fetch_object($dbres);
  $nr = mysql_num_rows($dbres);
  $time = (time()+(14*24*60*60));
  if($nr != 1){echo"Deze donatie code is ongeldig.";}
  elseif($don->status != 0){echo"Deze donatie code is te koop gesteld op de veiling.";}
  else{
    mysql_query("UPDATE `users` SET `zak`=`zak`+50000 WHERE `login`='{$data->login}'");
    mysql_query("UPDATE `users` SET `kogels`=`kogels`+500 WHERE `login`='{$data->login}'");
    mysql_query("UPDATE `users` SET `paid`=`paid`+1 WHERE `login`='{$data->login}'");
    if($data->paid > 3){
      mysql_query("UPDATE `users` SET `paid`='3' WHERE `login`='{$data->login}'");
    }

    if($data->paidtime1 <= $data->paidtime2 && $data->paidtime1 <= $data->paidtime3){
      mysql_query("UPDATE `users` SET `paidtime1`='{$time}' WHERE `login`='{$data->login}'");
    }

    elseif($data->paidtime2 <= $data->paidtime1 && $data->paidtime2 <= $data->paidtime3){
      mysql_query("UPDATE `users` SET `paidtime2`='{$time}' WHERE `login`='{$data->login}'");
    }

    elseif($data->paidtime3 <= $data->paidtime1 && $data->paidtime3 <= $data->paidtime2){
      mysql_query("UPDATE `users` SET `paidtime3`='{$time}' WHERE `login`='{$data->login}'");
    }

    echo "De donatie code is correct. Bedankt voor het doneren.";
    mysql_query("DELETE FROM `donate` WHERE `code`='{$_POST['code']}'");
  }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dries d
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 09:35:03
 
- -

- -

30/12/2007 16:02:00
Quote Anchor link
Misschien kun je hier beter een vacature voor maken :) (betaling e.d.)
 
Dries d

dries d

30/12/2007 16:11:00
Quote Anchor link
Kruidnootje.nl schreef op 30.12.2007 16:02:
Misschien kun je hier beter een vacature voor maken :) (betaling e.d.)




waar kan dat dan want ik ben hier nieuw
 
- -

- -

30/12/2007 16:13:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/forum/listtopics.php?cat=10&=Jump%21

Hier. Maar als je even wacht totdat er een moderator online is, kan je aan hem vragen of hij je topic wilt verplaatsen. Moderators kun je herkennen aan hun dikgedrukte naam, hiernaast bij online :)

GreetZ
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

30/12/2007 16:35:00
Quote Anchor link
Topic verplaatst naar vacatures.
 
- -

- -

30/12/2007 16:36:00
Quote Anchor link
Bedankt Jan :)
 
Dries d

dries d

30/12/2007 20:00:00
Quote Anchor link
iemand die me kan helpen aub
 
Joren de Wit

Joren de Wit

30/12/2007 20:04:00
Quote Anchor link
Een vacature, ik mis de richtprijs? Wat heb je er voor over?
 
Dries d

dries d

30/12/2007 20:18:00
Quote Anchor link
valt te bespreken weet niet wat je er voor wil
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

30/12/2007 22:22:00
Quote Anchor link
Dat script gaat zoiezo niet werken, de ipadressen van mollie moeten zijn 82.94.203.80 tot en met 82.94.203.86.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.