betekenis van ? en :

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

TnT -

TnT -

15/02/2006 14:51:00
Quote Anchor link
wat is de betekenis van de ? en de : in een phpscript
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 02:41:19
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/02/2006 14:52:00
Quote Anchor link
Korte schrijfwijze voor if - else constructie

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php

  (3 > 4) ? echo 'ja' : echo 'nee';
?>
Gewijzigd op 15/02/2006 14:53:00 door Jan Koehoorn
 
TnT -

TnT -

15/02/2006 15:00:00
Quote Anchor link
thanks
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

15/02/2006 15:03:00
Quote Anchor link
Persoonlijk: ik schrijf het liever helemaal uit, maakt het makkelijk voor jezelf (omdat je de code kan 'lezen'), en aangezien ik eigenlijk altijd programmeer voor andere is het voor hun gemakkelijk te begrijpen :).
 
Willem vp

Willem vp

15/02/2006 16:52:00
Quote Anchor link
Toevallig heb ik dit laatst in een
ander topic
uitgelegd. Staat ergens onderaan in een post van 13 feb 17:59.
 

15/02/2006 18:14:00
Quote Anchor link
Ik vind het juist veel overzichtelijker om deze schrijfwijze toe te passen(alleen bij toekennen van vars)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.