Bevestiging pagina formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »
Sebas V

Sebas V

07/02/2012 10:05:18
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb een PHP formulier, echter voor de finishing touch wil ik dat zodra de gebruiker op "verzenden" klikt dat er een bevestiging pagina verschijnt met het bericht "bedankt voor uw aanmelding etc etc".

De gebruiker krijgt nu het bericht onder het formulier te zien zodra hij op verzenden klikt, dit moet echter een nieuwe pagina worden. Iemand tips, opties hoe dat aan te passen hieronder?




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
ContactFormSubmit    : function() {
        $.ajax({
               type        : 'POST',
               url        : 'php/contact.php?ts='+new Date().getTime(),
               dataType    : 'json',
               data        : $('#ContactForm').serialize(),
               success    : function(data,textStatus){
                              //hide the ajax loader
                              $('#loader').hide();
                              if(data.result == '1'){
                                  //show success message
                                  $('#success_message').empty().html('Bedankt voor uw aanmelding.');
                                  //reset all form fields
                                  $('#ContactForm')[0].reset();    
                                  //envelope animation
                                  $('#envelope').stop().show().animate({'marginTop':'-175px','marginLeft':'-246px','width':'492px','height':'350px','opacity':'0'},function(){
                                      $(this).css({'width':'246px','height':'175px','margin-left':'-123px','margin-top':'-88px','opacity':'1','display':'none'});
                                  });
                              }
                              else if(data.result == '-1'){
                                  for(var i=0; i < data.errors.length; ++i ){
                                      if(data.errors[i].value!='')
                                          $("#"+data.errors[i].name).next().html('<span>'+data.errors[i].value+'</span>').fadeIn();
                                  }
                              }                          
                          },
               error    : function(data,textStatus){}
        });
    }  
};
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 09:03:50
 
Erwin H

Erwin H

07/02/2012 10:19:21
Quote Anchor link
Met window.location kan je de user naar een andere pagina sturen in javascript. Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
window.location = "http://www.blabla.nl/een_pagina.html";
 
Sebas V

Sebas V

07/02/2012 10:22:16
Quote Anchor link
Hee Erwin,

hoe kan ik dat succesvol binnen deze quote invoeren? Ik neem dat het daarin moet gebeuren?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('#success_message').empty().html('Bedankt voor uw aanmelding.');
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

07/02/2012 10:48:50
Quote Anchor link
Toon je het formulier ook via een AJAX request?
Gewijzigd op 07/02/2012 10:49:07 door Ger van Steenderen
 
Erwin H

Erwin H

07/02/2012 10:49:49
Quote Anchor link
Niet in, maar in plaats van dat stuk code.
Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if(data.result == '1'){
  window.location = "http://www.blabla.nl/een_pagina.html";
}

Bedenk wel dat de user dus helemaal weg gaat uit de pagina waar hij nu is en alle verdere acties op die pagina zijn dus nutteloos.

Toevoeging op 07/02/2012 10:54:12:

Nog iets trouwens. Ik zie dat je dit als check hebt als je de data terugkrijgt van de server:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if(data.result == '1'){

} else if(data.result == '-1'){

}

Maar wat nu als je 0 terug krijgt, of 2? Waarschijnlijk zijn dat geen waardes die jouw php pagina terug zal geven, maar je kan er nooit 100% zeker van zijn dat de data die je terugkrijgt helemaal 100% goed is. Ofwel omdat je code tzt wel eens kan veranderen, ofwel omdat je code gehackt is en je de data misschien helemaal niet van je eigen server terugkrijgt. Zorg dus altijd dat andere waardes ook afgevangen worden. Geef een melding of doe er eventueel niets mee, maar zorg in elk geval voor een veilige afhandeling.
 
Sebas V

Sebas V

07/02/2012 10:56:25
Quote Anchor link
Hallo Ger,

ja AJAX wordt gebruikt, dit is de volledige javascript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
$(document).ready(function() {
    contact.initEventHandlers();
});
var contact = {
    initEventHandlers    : function() {
        /* clicking the submit form */
        $('#send').bind('click',function(event){
            $('#loader').show();
            setTimeout('contact.ContactFormSubmit()',500);
        });
        /* remove messages when user wants to correct (focus on the input) */
        $('.inplaceError',$('#ContactForm')).bind('focus',function(){
            var $this         = $(this);
            var $error_elem = $this.next();
            if($error_elem.length)
                $error_elem.fadeOut(function(){$(this).empty()});
            $('#success_message').empty();    
        });
        /* user presses enter - submits form */
        $('#ContactForm input,#ContactForm textarea').keypress(function (e) {
            if ((e.which && e.which == 13) || (e.keyCode && e.keyCode == 13)) {  
                $("#send").click();
                return false;  
            }
            else  
                return true;  
        });
    },
    ContactFormSubmit    : function() {
        $.ajax({
               type        : 'POST',
               url        : 'php/contact.php?ts='+new Date().getTime(),
               dataType    : 'json',
               data        : $('#ContactForm').serialize(),
               success    : function(data,textStatus){
                              //hide the ajax loader
                              $('#loader').hide();
                              if(data.result == '1'){
                                  //show success message
                                  $('#success_message').empty().html('onclick="window.location = 'bevestiging.php';"');
                                  //reset all form fields
                                  $('#ContactForm')[0].reset();    
                                  //envelope animation
                                  $('#envelope').stop().show().animate({'marginTop':'-175px','marginLeft':'-246px','width':'492px','height':'350px','opacity':'0'},function(){
                                      $(this).css({'width':'246px','height':'175px','margin-left':'-123px','margin-top':'-88px','opacity':'1','display':'none'});
                                  });
                              }
                              else if(data.result == '-1'){
                                  for(var i=0; i < data.errors.length; ++i ){
                                      if(data.errors[i].value!='')
                                          $("#"+data.errors[i].name).next().html('<span>'+data.errors[i].value+'</span>').fadeIn();
                                  }
                              }                          
                          },
               error    : function(data,textStatus){}
        });
    }  
};


Dit is het formulier nu:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
<form id="ContactForm" action="">
        <p>
            <label>Naam</label>
                <input id="name" name="name" class="inplaceError" maxlength="120" type="text" class="error" autocomplete="off"/>
                <span class="error" style="display:none; margin-left:5px;"></span>
        </p>
        <p>
            <label>Bedrijfsnaam</label>
                <input id="bedrijfsnaam" name="bedrijfsnaam" class="inplaceError" maxlength="120" type="text" autocomplete="off"/>
                <span class="error" style="display:none; margin-left:5px;"></span>
        </p>
        <p>
            <label>E-mail</label>
                <input id="email" name="email" class="inplaceError" maxlength="120" type="text" autocomplete="off"/>
                <span class="error" style="display:none; margin-left:5px;"></span>
        </p>
        <p>
            <label>Telefoon</label>
                <input id="telefoon" name="telefoon" class="inplaceError" maxlength="120" type="text" autocomplete="off"/>
                <span class="error" style="display:none; margin-left:5px;"></span>
        </p>
        <p>
            <label>Datum</label>
            <select name="datum" id="datum" class="inplaceError">
                <option value="">Selecteer uw voorkeursdatum..</option>
            <?php
                // Maak een array waar alle datums die WEL mogen in komen te staan :)
                $aDatums             = array();
                
                // Haal alle datums uit de DATUMS tabel
                $qQuery = 'SELECT DATE_FORMAT(dDatum, "%d-%m-%Y") as dDatum FROM datums ORDER BY datums.dDatum ASC';
                $mQuery = mysql_query($qQuery);
                
                // Haal alle data er 1 voor 1 uit
                while($fQuery = mysql_fetch_array($mQuery)){
                    
                    array_push($aDatums, $fQuery['dDatum']);
                    
                    // Doe nu een query naar het bepaalde item, als deze dus minder dan 20x voorkomt dan mag hij nog worden weergegeven anders niet
                    $qCheckRecords    = 'SELECT * FROM contact WHERE datum = "'.$fQuery['dDatum'].'"';
                    
                    $mCheckRecords    = mysql_query($qCheckRecords);
                    $fCheckRecords    = mysql_fetch_array($mCheckRecords);
                    $cCheckRecords    = mysql_num_rows($mCheckRecords);
                    
                    // Check of er minder dan * aantal in de DB staan
                    if($cCheckRecords < 20){
                        // Ik doe hier niets :[
                    } else {
                        $aDatums = array_diff($aDatums, array($fQuery['dDatum']));
                    }
                }

                
                
                // Parse alle data uit de array in de dropdown
                foreach($aDatums as $sData) {
                    echo '<option value="'.$sData.'">'.$sData.'</option>';
                }

            ?>

            </select>
            <span class="error" style="display:none;"></span>
            <input id="send" type="button" value="Verstuur"/>
            <span id="loader" class="loader" style="display:none;"></span>
        </p>
        <p>
            <span id="success_message" class="success"></span>
        </p>
        <input id="newcontact" name="newcontact" type="hidden" value="1"></input>
    </form>
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

07/02/2012 11:13:16
Quote Anchor link
Dat is niet wat ik bedoelde; je gebruikt AJAX voor het verzenden van je formulier, maar het formulier zelf staat gewoon in een 'losse' pagina. Dus dan moet je het doen zoals Erwin aangeeft.
 
Sebas V

Sebas V

07/02/2012 11:52:21
Quote Anchor link
Erwin H op 07/02/2012 10:49:49:
Niet in, maar in plaats van dat stuk code.
Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if(data.result == '1'){
  window.location = "http://www.blabla.nl/een_pagina.html";
}

Bedenk wel dat de user dus helemaal weg gaat uit de pagina waar hij nu is en alle verdere acties op die pagina zijn dus nutteloos.

Toevoeging op 07/02/2012 10:54:12:

Nog iets trouwens. Ik zie dat je dit als check hebt als je de data terugkrijgt van de server:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if(data.result == '1'){

} else if(data.result == '-1'){

}

Maar wat nu als je 0 terug krijgt, of 2? Waarschijnlijk zijn dat geen waardes die jouw php pagina terug zal geven, maar je kan er nooit 100% zeker van zijn dat de data die je terugkrijgt helemaal 100% goed is. Ofwel omdat je code tzt wel eens kan veranderen, ofwel omdat je code gehackt is en je de data misschien helemaal niet van je eigen server terugkrijgt. Zorg dus altijd dat andere waardes ook afgevangen worden. Geef een melding of doe er eventueel niets mee, maar zorg in elk geval voor een veilige afhandeling.



Hee Erwin,

hoe kan ik jou code implementeren zodat het formulier nog wel blijft functioneren en valideren hierin?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
$(document).ready(function() {
    contact.initEventHandlers();
});
var contact = {
    initEventHandlers    : function() {
        /* clicking the submit form */
        $('#send').bind('click',function(event){
            $('#loader').show();
            setTimeout('contact.ContactFormSubmit()',500);
        });
        /* remove messages when user wants to correct (focus on the input) */
        $('.inplaceError',$('#ContactForm')).bind('focus',function(){
            var $this         = $(this);
            var $error_elem = $this.next();
            if($error_elem.length)
                $error_elem.fadeOut(function(){$(this).empty()});
            $('#success_message').empty();    
        });
        /* user presses enter - submits form */
        $('#ContactForm input,#ContactForm textarea').keypress(function (e) {
            if ((e.which && e.which == 13) || (e.keyCode && e.keyCode == 13)) {  
                $("#send").click();
                return false;  
            }
            else  
                return true;  
        });
    },
    ContactFormSubmit    : function() {
        $.ajax({
               type        : 'POST',
               url        : 'php/contact.php?ts='+new Date().getTime(),
               dataType    : 'json',
               data        : $('#ContactForm').serialize(),
               success    : function(data,textStatus){
                              //hide the ajax loader
                              $('#loader').hide();
                              if(data.result == '1'){
                                  //show success message
                                  $('#success_message').empty().html('Bedankt voor uw aanmelding. Er wordt ter bevestiging een e-mailbericht gestuurd aan het door u opgegeven e-mailadres.');
                                  //reset all form fields
                                  $('#ContactForm')[0].reset();    
                                  //envelope animation
                                  $('#envelope').stop().show().animate({'marginTop':'-175px','marginLeft':'-246px','width':'492px','height':'350px','opacity':'0'},function(){
                                      $(this).css({'width':'246px','height':'175px','margin-left':'-123px','margin-top':'-88px','opacity':'1','display':'none'});
                                  });
                              }
                              else if(data.result == '-1'){
                                  for(var i=0; i < data.errors.length; ++i ){
                                      if(data.errors[i].value!='')
                                          $("#"+data.errors[i].name).next().html('<span>'+data.errors[i].value+'</span>').fadeIn();
                                  }
                              }                          
                          },
               error    : function(data,textStatus){}
        });
    }  
};
 
Erwin H

Erwin H

07/02/2012 11:55:37
Quote Anchor link
Sebastian Veldman op 07/02/2012 11:52:21:
Hee Erwin,

hoe kan ik jou code implementeren zodat het formulier nog wel blijft functioneren en valideren hierin?

Niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.