Bezoekers online

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »
Youri

Youri

27/06/2008 20:20:00
Quote Anchor link
Ik kan het niet zo gauw vinden maar is het mogelijk om een bezoekers online script te maken zonder database? En als dat kan kan iemand dat dan voor mij maken? Ik heb het dus over een "Hoeveel bezoekers zijn er op deze pagina" script.
Bedankt alvast.
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 00:22:09
 
Martiveen -

Martiveen -

27/06/2008 20:22:00
Quote Anchor link
Het kan. Maar niet echt aan te raden zonder database..
 
Martijn Verhoef

Martijn Verhoef

27/06/2008 22:19:00
Quote Anchor link
Je kan gegevens ook opslaan in XML of in een tekstbestandje... maar het is wel veel meer werk dan SQL.
 
Youri

Youri

27/06/2008 22:47:00
Quote Anchor link
Ja maar hoe moet dat dan moet ik iets met ip doen? Kan iemand mij een voorbeeld geven?
 
Youri

Youri

30/06/2008 23:48:00
Quote Anchor link
niemand die voor mij het script kan maken?
 
Martiveen -

Martiveen -

01/07/2008 00:22:00
Quote Anchor link
Youri schreef op 30.06.2008 23:48:
niemand die voor mij het script kan maken?

Ik verveel me. Dus ik ga is kijken of ik wat kan bakken voor je.

EDIT: ik heb er een class van gemaakt. Vond ik mooier en makkenlijker.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
<?php
/**
 * OnlineScript
 *
 * PHP versie 5.2 getest moet volgensmij op PHP versie 5 ook werken
 *
 * Gebruik is alsvolgd gewoon aan het begin van de pagina de class aanroepen.
 * bijv: (hier ga ik vanuit dat je dit bestand hebt opgeslagen in
 * onlinescript.class.php)
 * <?php
 * include 'onlinescript.class.php';
 * $OnlineList = new OnlineScript();
 * ?>
 * Hiermee word automatisch het gebruiker ip geupdate.
 *
 * Als je de lijst wilt uitlezen gebruik je de functie getLastOnlineList($tijd)
 * hier is $tijd het aantal minuten geleden dat een gebruiker nog 'actief' word
 * beschouwd. weer een voorbeeldje om het uit te lezen:
 * <?php
 * foreach ($OnlineList->getLastOnlineList(5) as $value) {
 *         echo $value.'<br />';
 * }
 * ?>
 * Dit geeft een lijst van gebruikers die actief waren de laatste 5 minuten.
 *
 * @version 1.0
 * @author Martijn van Wensveen
 */

class OnlineScript
{
    protected $bestand;

    /**
     * Word automatisch aangeroepen wanneer class word aangeroepen. En zorgt
     * ervoor dat de gebruiker gelijk gewijzigd word op de actief lijst. Je kan
     * ook nog kiezen voor een ander bestand, en of de filecheck uitgevoerd
     * moet worden.
     *
     * @param String $bestand De bestand naam, standaart online.txt
     * @param Boolean $fileCheck Of de filecheck uitgevoerd moet worden
     * standaart True.
     */

    public function __construct($bestand = 'online.txt', $fileCheck = TRUE) {
        $this->bestand = $bestand;
        
        if ($filecheck == TRUE) {
            OnlineScript::checkFile();
        }

        
        // Kijken of ip adres al een keer voorkomt
        if (!OnlineScript::checkUser()) {
            // Niet dus, dus nu gaan we gebruiker toevoegen.
            $newValue = $_SERVER['REMOTE_ADDR']."..".time()."\n";
            $oldValue = file_get_contents($this->bestand);
            if (!file_put_contents($this->bestand, $oldValue.$newValue)) {
                echo 'Er is iets mis gegaan met updaten van online bestand.';
            }
        }

        else {
            // Wel nu word alleen die regel aangepast en komen er dus geen
            // onnodige regels erbij.

            $string = '';
            foreach ($file as $value) {
                $string .= $value;
            }

            if (!file_put_contents($this->bestand, $string)) {
                echo 'Er is iets mis gegaan met updaten van online bestand.';
            }
        }
    }

    
    /**
     * Lijst ophalen met laatst actieve ip adressen
     *
     * @param Integer $time Hoeveel minuten geleden een gebruiker nog beschouwd
     * word als 'actief'
     * @return Array lijst met actieve gebruikers.
     */

    public function getLastOnlineList($time) {
        // Hoelang geleden een gebruiker nog 'actief' is
        $time = time() - ($time * 60);
        // Bestand openen in een array
        $file = file($this->bestand);
        $userarray = array();
        foreach ($file as $value) {
            $userdata = explode('..', $value);
            if ($userdata[1] > $time) {
                // Gebruiker actief dus op de lijst zetten.
                array_push($userarray, $userdata[0]);
            }
        }

        return $userarray;
    }

    
    /**
     * Kijkt of user in het bestand staat.
     *
     * @return Boolean True als user is gevonden.
     */

    private function checkUser() {
        // Uitlezen van bestand.
        $file = file($this->bestand);
        foreach ($file as $key => $value) {
            // Splitten van ip en tijd
            $value = explode('..', $value);
            if ($value[0] == $_SERVER['REMOTE_ADDR']) {
                $file[$key] = $value[0]."..".time()."\n";
                // user is gevonden.
                return TRUE;
            }
        }

        // user is niet gevonden
        return FALSE;
    }

    
    /**
     * Kijkt of bestand al bestaat. Zoniet maakt hij hem aan.
     *
     */

    private function checkFile() {
        if (!file_exists($this->bestand)) {
            $lol = fopen($this->bestand, 'w+');
            fclose($lol);
        }
    }

    
    /**
     * Leegt de lijst. De opgegeven time variablen is voor de tijd waarvoor
     * alles word weg gehaald.
     *
     * @param Integer $time In uren.
     */

    public function clearList($time) {
        // Tijd in uren, voor dit tijdstip word alles weg gehaald.
        $time = time() - ($time * 3600);
        
        // Uitlezen van bestand
        $file = file($this->bestand);
        foreach ($file as $value) {
            $value = explode('..', $this->bestand);
            if ($value[1] > $time) {
                // Is nog binnen de tijd dus word toegevoegd aan nieuw bestand
                $newFile = $value[0].'..'.$value[1];
            }
        }

        
        // Oude records nu weghalen door alles te overschrijven.
        if (file_put_contents($this->bestand, $newFile)) {
            echo 'Online bestand is succesvol geleegd.';
        }

        else {
            echo 'Er is iets mis gegaan bij het legen van het online bestand';
        }
    }
}

?>

Ben benieuwd wat jullie er van vinden. Kritiek kan ik hebben :) En misschien werkt hij niet helemaal goed want ik heb hem ook niet goed getest.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martiveen -
 
Youri

Youri

03/07/2008 22:28:00
Quote Anchor link
Ziet er erg goed uit!
Maar ik krijg een error:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: Invalid argument supplied for foreach() on line 63
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2008 22:51:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
<?php
/**
 * OnlineScript
 *
 * PHP versie 5.2 getest moet volgensmij op PHP versie 5 ook werken
 *
 * Gebruik is alsvolgd gewoon aan het begin van de pagina de class aanroepen.
 * bijv: (hier ga ik vanuit dat je dit bestand hebt opgeslagen in
 * onlinescript.class.php)
 * <?php
 * include 'onlinescript.class.php';
 * $OnlineList = new OnlineScript();
 * ?>
 * Hiermee word automatisch het gebruiker ip geupdate.
 *
 * Als je de lijst wilt uitlezen gebruik je de functie getLastOnlineList($tijd)
 * hier is $tijd het aantal minuten geleden dat een gebruiker nog 'actief' word
 * beschouwd. weer een voorbeeldje om het uit te lezen:
 * <?php
 * foreach ($OnlineList->getLastOnlineList(5) as $value) {
 *         echo $value.'<br />';
 * }
 * ?>
 * Dit geeft een lijst van gebruikers die actief waren de laatste 5 minuten.
 *
 * @version 1.0
 * @author Martijn van Wensveen
 */

class OnlineScript
{
    protected $bestand;

    /**
     * Word automatisch aangeroepen wanneer class word aangeroepen. En zorgt
     * ervoor dat de gebruiker gelijk gewijzigd word op de actief lijst. Je kan
     * ook nog kiezen voor een ander bestand, en of de filecheck uitgevoerd
     * moet worden.
     *
     * @param String $bestand De bestand naam, standaart online.txt
     * @param Boolean $fileCheck Of de filecheck uitgevoerd moet worden
     * standaart True.
     */

    public function __construct($bestand = 'online.txt', $fileCheck = TRUE) {
        $this->bestand = $bestand;
        
        if ($fileCheck == TRUE) {
            OnlineScript::checkFile();
        }

        
        // Kijken of ip adres al een keer voorkomt
        if (!OnlineScript::checkUser()) {
            // Niet dus, dus nu gaan we gebruiker toevoegen.
            $newValue = $_SERVER['REMOTE_ADDR']."..".time()."\n";
            $oldValue = file_get_contents($this->bestand);
            if (!file_put_contents($this->bestand, $oldValue.$newValue)) {
                echo 'Er is iets mis gegaan met updaten van online bestand.';
            }
        }

        else {
            // Wel nu word alleen die regel aangepast en komen er dus geen
            // onnodige regels erbij.

            $string = '';
            $file = file($this->bestand);
            foreach ($file as $value) {
                // Kijken of hij bij de user is die geupdate moet worden.
                $value = explode('..', $value);
                if ($value[0] == $_SERVER['REMOTE_ADDR']) {
                    // User gevonden, tijd updaten
                    $string .= $value[0]."..".time()."\n";
                }

                else {
                    // Geen user dus gewoon verder gaan..
                $string .= $value[0]."..".$value[1];
                }
            }

            // Alles uitschrijven
            if (!file_put_contents($this->bestand, $string)) {
                echo 'Er is iets mis gegaan met updaten van online bestand.';
            }
        }
    }

    
    /**
     * Lijst ophalen met laatst actieve ip adressen
     *
     * @param Integer $time Hoeveel minuten geleden een gebruiker nog beschouwd
     * word als 'actief'
     * @return Array lijst met actieve gebruikers.
     */

    public function getLastOnlineList($time) {
        // Hoelang geleden een gebruiker nog 'actief' is.
        // Dit is in minuten

        $time = time() - ($time * 60);
        // Bestand openen in een array
        $file = file($this->bestand);
        $userarray = array();
        foreach ($file as $value) {
            $userdata = explode('..', $value);
            if ($userdata[1] > $time) {
                // Gebruiker actief dus op de lijst zetten.
                array_push($userarray, $userdata[0]);
            }
        }

        return $userarray;
    }

    
    /**
     * Kijkt of user in het bestand staat.
     *
     * @return Boolean True als user is gevonden.
     */

    private function checkUser() {
        // Uitlezen van bestand.
        $file = file($this->bestand);
        foreach ($file as $key => $value) {
            // Splitten van ip en tijd
            $value = explode('..', $value);
            if ($value[0] == $_SERVER['REMOTE_ADDR']) {
                $file[$key] = $value[0]."..".time()."\n";
                // user is gevonden.
                return TRUE;
            }
        }

        // user is niet gevonden
        return FALSE;
    }

    
    /**
     * Kijkt of bestand al bestaat. Zoniet maakt hij hem aan.
     *
     */

    private function checkFile() {
        if (!file_exists($this->bestand)) {
            $lol = fopen($this->bestand, 'w+');
            fclose($lol);
        }
    }

    
    /**
     * Leegt de lijst. De opgegeven time variablen is voor de tijd waarvoor
     * alles word weg gehaald.
     *
     * @param Integer $time In uren.
     */

    public function clearList($time) {
        // Tijd in uren, voor dit tijdstip word alles weg gehaald.
        $time = time() - ($time * 3600);
        
        // Uitlezen van bestand
        $file = file($this->bestand);
        foreach ($file as $value) {
            $value = explode('..', $this->bestand);
            if ($value[1] > $time) {
                // Is nog binnen de tijd dus word toegevoegd aan nieuw bestand
                $newFile = $value[0].'..'.$value[1];
            }
        }

        
        // Oude records nu weghalen door alles te overschrijven.
        if (file_put_contents($this->bestand, $newFile)) {
            echo 'Online bestand is succesvol geleegd.';
        }

        else {
            echo 'Er is iets mis gegaan bij het legen van het online bestand';
        }
    }
}

?>

Error gefixed. Was nog wat vergeten met het ombouwen ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martiveen -
 
Kees V

Kees V

04/07/2008 23:36:00
Quote Anchor link
In de regels 43 en 46 komen de variabelen $fileCheck en $filecheck voor. Als je hier dezelfde variabele bedoelt, moet je dus één van beide veranderen.

Werkt het script dan nog steeds zoals je bedoelde?

Verder natuurlijk mijn complimenten.
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2008 23:41:00
Quote Anchor link
Kees schreef op 04.07.2008 23:36:
In de regels 43 en 46 komen de variabelen $fileCheck en $filecheck voor. Als je hier dezelfde variabele bedoelt, moet je dus één van beide veranderen.

Werkt het script dan nog steeds zoals je bedoelde?

Verder natuurlijk mijn complimenten.

Woha mijn dank. Ik begreep al niet waarom hij daar foutmeldingen gaf. Bij het aanmaken van een bestand. Het is nu veranderd
 
Youri

Youri

13/07/2008 11:08:00
Quote Anchor link
Sorry dat ik niet reageerde, ik was op vakantie. Ik zal meteen kijken of ie werkt :)
 
Youri

Youri

13/07/2008 11:18:00
Quote Anchor link
Is het de bedoeling dat hij de IP laat zien? Kan het niet beter (Er waren -$aantal- bezoekers online in de laatste 5 minuten) of zo iets?

- btw erg mooi script :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Youri
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2008 11:23:00
Quote Anchor link
Niet Bumpen.
Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

13/07/2008 12:46:00
Quote Anchor link
Probeer zoveel mogelijk echo's in je klassen te vermijden, je kunt beter met een exception class werken en d.m.v. de try/catch methode werken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.