Bezoekers online

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »
Youri

Youri

27/06/2008 20:20:00
Quote Anchor link
Ik kan het niet zo gauw vinden maar is het mogelijk om een bezoekers online script te maken zonder database? En als dat kan kan iemand dat dan voor mij maken? Ik heb het dus over een "Hoeveel bezoekers zijn er op deze pagina" script.
Bedankt alvast.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 04:39:19
 
Martiveen -

Martiveen -

27/06/2008 20:22:00
Quote Anchor link
Het kan. Maar niet echt aan te raden zonder database..
 
Martijn Verhoef

Martijn Verhoef

27/06/2008 22:19:00
Quote Anchor link
Je kan gegevens ook opslaan in XML of in een tekstbestandje... maar het is wel veel meer werk dan SQL.
 
Youri

Youri

27/06/2008 22:47:00
Quote Anchor link
Ja maar hoe moet dat dan moet ik iets met ip doen? Kan iemand mij een voorbeeld geven?
 
Youri

Youri

30/06/2008 23:48:00
Quote Anchor link
niemand die voor mij het script kan maken?
 
Martiveen -

Martiveen -

01/07/2008 00:22:00
Quote Anchor link
Youri schreef op 30.06.2008 23:48:
niemand die voor mij het script kan maken?

Ik verveel me. Dus ik ga is kijken of ik wat kan bakken voor je.

EDIT: ik heb er een class van gemaakt. Vond ik mooier en makkenlijker.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
<?php
/**
 * OnlineScript
 *
 * PHP versie 5.2 getest moet volgensmij op PHP versie 5 ook werken
 *
 * Gebruik is alsvolgd gewoon aan het begin van de pagina de class aanroepen.
 * bijv: (hier ga ik vanuit dat je dit bestand hebt opgeslagen in
 * onlinescript.class.php)
 * <?php
 * include 'onlinescript.class.php';
 * $OnlineList = new OnlineScript();
 * ?>
 * Hiermee word automatisch het gebruiker ip geupdate.
 *
 * Als je de lijst wilt uitlezen gebruik je de functie getLastOnlineList($tijd)
 * hier is $tijd het aantal minuten geleden dat een gebruiker nog 'actief' word
 * beschouwd. weer een voorbeeldje om het uit te lezen:
 * <?php
 * foreach ($OnlineList->getLastOnlineList(5) as $value) {
 *         echo $value.'<br />';
 * }
 * ?>
 * Dit geeft een lijst van gebruikers die actief waren de laatste 5 minuten.
 *
 * @version 1.0
 * @author Martijn van Wensveen
 */

class OnlineScript
{
    protected $bestand;

    /**
     * Word automatisch aangeroepen wanneer class word aangeroepen. En zorgt
     * ervoor dat de gebruiker gelijk gewijzigd word op de actief lijst. Je kan
     * ook nog kiezen voor een ander bestand, en of de filecheck uitgevoerd
     * moet worden.
     *
     * @param String $bestand De bestand naam, standaart online.txt
     * @param Boolean $fileCheck Of de filecheck uitgevoerd moet worden
     * standaart True.
     */

    public function __construct($bestand = 'online.txt', $fileCheck = TRUE) {
        $this->bestand = $bestand;
        
        if ($filecheck == TRUE) {
            OnlineScript::checkFile();
        }

        
        // Kijken of ip adres al een keer voorkomt
        if (!OnlineScript::checkUser()) {
            // Niet dus, dus nu gaan we gebruiker toevoegen.
            $newValue = $_SERVER['REMOTE_ADDR']."..".time()."\n";
            $oldValue = file_get_contents($this->bestand);
            if (!file_put_contents($this->bestand, $oldValue.$newValue)) {
                echo 'Er is iets mis gegaan met updaten van online bestand.';
            }
        }

        else {
            // Wel nu word alleen die regel aangepast en komen er dus geen
            // onnodige regels erbij.

            $string = '';
            foreach ($file as $value) {
                $string .= $value;
            }

            if (!file_put_contents($this->bestand, $string)) {
                echo 'Er is iets mis gegaan met updaten van online bestand.';
            }
        }
    }

    
    /**
     * Lijst ophalen met laatst actieve ip adressen
     *
     * @param Integer $time Hoeveel minuten geleden een gebruiker nog beschouwd
     * word als 'actief'
     * @return Array lijst met actieve gebruikers.
     */

    public function getLastOnlineList($time) {
        // Hoelang geleden een gebruiker nog 'actief' is
        $time = time() - ($time * 60);
        // Bestand openen in een array
        $file = file($this->bestand);
        $userarray = array();
        foreach ($file as $value) {
            $userdata = explode('..', $value);
            if ($userdata[1] > $time) {
                // Gebruiker actief dus op de lijst zetten.
                array_push($userarray, $userdata[0]);
            }
        }

        return $userarray;
    }

    
    /**
     * Kijkt of user in het bestand staat.
     *
     * @return Boolean True als user is gevonden.
     */

    private function checkUser() {
        // Uitlezen van bestand.
        $file = file($this->bestand);
        foreach ($file as $key => $value) {
            // Splitten van ip en tijd
            $value = explode('..', $value);
            if ($value[0] == $_SERVER['REMOTE_ADDR']) {
                $file[$key] = $value[0]."..".time()."\n";
                // user is gevonden.
                return TRUE;
            }
        }

        // user is niet gevonden
        return FALSE;
    }

    
    /**
     * Kijkt of bestand al bestaat. Zoniet maakt hij hem aan.
     *
     */

    private function checkFile() {
        if (!file_exists($this->bestand)) {
            $lol = fopen($this->bestand, 'w+');
            fclose($lol);
        }
    }

    
    /**
     * Leegt de lijst. De opgegeven time variablen is voor de tijd waarvoor
     * alles word weg gehaald.
     *
     * @param Integer $time In uren.
     */

    public function clearList($time) {
        // Tijd in uren, voor dit tijdstip word alles weg gehaald.
        $time = time() - ($time * 3600);
        
        // Uitlezen van bestand
        $file = file($this->bestand);
        foreach ($file as $value) {
            $value = explode('..', $this->bestand);
            if ($value[1] > $time) {
                // Is nog binnen de tijd dus word toegevoegd aan nieuw bestand
                $newFile = $value[0].'..'.$value[1];
            }
        }

        
        // Oude records nu weghalen door alles te overschrijven.
        if (file_put_contents($this->bestand, $newFile)) {
            echo 'Online bestand is succesvol geleegd.';
        }

        else {
            echo 'Er is iets mis gegaan bij het legen van het online bestand';
        }
    }
}

?>

Ben benieuwd wat jullie er van vinden. Kritiek kan ik hebben :) En misschien werkt hij niet helemaal goed want ik heb hem ook niet goed getest.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martiveen -
 
Youri

Youri

03/07/2008 22:28:00
Quote Anchor link
Ziet er erg goed uit!
Maar ik krijg een error:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: Invalid argument supplied for foreach() on line 63
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2008 22:51:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
<?php
/**
 * OnlineScript
 *
 * PHP versie 5.2 getest moet volgensmij op PHP versie 5 ook werken
 *
 * Gebruik is alsvolgd gewoon aan het begin van de pagina de class aanroepen.
 * bijv: (hier ga ik vanuit dat je dit bestand hebt opgeslagen in
 * onlinescript.class.php)
 * <?php
 * include 'onlinescript.class.php';
 * $OnlineList = new OnlineScript();
 * ?>
 * Hiermee word automatisch het gebruiker ip geupdate.
 *
 * Als je de lijst wilt uitlezen gebruik je de functie getLastOnlineList($tijd)
 * hier is $tijd het aantal minuten geleden dat een gebruiker nog 'actief' word
 * beschouwd. weer een voorbeeldje om het uit te lezen:
 * <?php
 * foreach ($OnlineList->getLastOnlineList(5) as $value) {
 *         echo $value.'<br />';
 * }
 * ?>
 * Dit geeft een lijst van gebruikers die actief waren de laatste 5 minuten.
 *
 * @version 1.0
 * @author Martijn van Wensveen
 */

class OnlineScript
{
    protected $bestand;

    /**
     * Word automatisch aangeroepen wanneer class word aangeroepen. En zorgt
     * ervoor dat de gebruiker gelijk gewijzigd word op de actief lijst. Je kan
     * ook nog kiezen voor een ander bestand, en of de filecheck uitgevoerd
     * moet worden.
     *
     * @param String $bestand De bestand naam, standaart online.txt
     * @param Boolean $fileCheck Of de filecheck uitgevoerd moet worden
     * standaart True.
     */

    public function __construct($bestand = 'online.txt', $fileCheck = TRUE) {
        $this->bestand = $bestand;
        
        if ($fileCheck == TRUE) {
            OnlineScript::checkFile();
        }

        
        // Kijken of ip adres al een keer voorkomt
        if (!OnlineScript::checkUser()) {
            // Niet dus, dus nu gaan we gebruiker toevoegen.
            $newValue = $_SERVER['REMOTE_ADDR']."..".time()."\n";
            $oldValue = file_get_contents($this->bestand);
            if (!file_put_contents($this->bestand, $oldValue.$newValue)) {
                echo 'Er is iets mis gegaan met updaten van online bestand.';
            }
        }

        else {
            // Wel nu word alleen die regel aangepast en komen er dus geen
            // onnodige regels erbij.

            $string = '';
            $file = file($this->bestand);
            foreach ($file as $value) {
                // Kijken of hij bij de user is die geupdate moet worden.
                $value = explode('..', $value);
                if ($value[0] == $_SERVER['REMOTE_ADDR']) {
                    // User gevonden, tijd updaten
                    $string .= $value[0]."..".time()."\n";
                }

                else {
                    // Geen user dus gewoon verder gaan..
                $string .= $value[0]."..".$value[1];
                }
            }

            // Alles uitschrijven
            if (!file_put_contents($this->bestand, $string)) {
                echo 'Er is iets mis gegaan met updaten van online bestand.';
            }
        }
    }

    
    /**
     * Lijst ophalen met laatst actieve ip adressen
     *
     * @param Integer $time Hoeveel minuten geleden een gebruiker nog beschouwd
     * word als 'actief'
     * @return Array lijst met actieve gebruikers.
     */

    public function getLastOnlineList($time) {
        // Hoelang geleden een gebruiker nog 'actief' is.
        // Dit is in minuten

        $time = time() - ($time * 60);
        // Bestand openen in een array
        $file = file($this->bestand);
        $userarray = array();
        foreach ($file as $value) {
            $userdata = explode('..', $value);
            if ($userdata[1] > $time) {
                // Gebruiker actief dus op de lijst zetten.
                array_push($userarray, $userdata[0]);
            }
        }

        return $userarray;
    }

    
    /**
     * Kijkt of user in het bestand staat.
     *
     * @return Boolean True als user is gevonden.
     */

    private function checkUser() {
        // Uitlezen van bestand.
        $file = file($this->bestand);
        foreach ($file as $key => $value) {
            // Splitten van ip en tijd
            $value = explode('..', $value);
            if ($value[0] == $_SERVER['REMOTE_ADDR']) {
                $file[$key] = $value[0]."..".time()."\n";
                // user is gevonden.
                return TRUE;
            }
        }

        // user is niet gevonden
        return FALSE;
    }

    
    /**
     * Kijkt of bestand al bestaat. Zoniet maakt hij hem aan.
     *
     */

    private function checkFile() {
        if (!file_exists($this->bestand)) {
            $lol = fopen($this->bestand, 'w+');
            fclose($lol);
        }
    }

    
    /**
     * Leegt de lijst. De opgegeven time variablen is voor de tijd waarvoor
     * alles word weg gehaald.
     *
     * @param Integer $time In uren.
     */

    public function clearList($time) {
        // Tijd in uren, voor dit tijdstip word alles weg gehaald.
        $time = time() - ($time * 3600);
        
        // Uitlezen van bestand
        $file = file($this->bestand);
        foreach ($file as $value) {
            $value = explode('..', $this->bestand);
            if ($value[1] > $time) {
                // Is nog binnen de tijd dus word toegevoegd aan nieuw bestand
                $newFile = $value[0].'..'.$value[1];
            }
        }

        
        // Oude records nu weghalen door alles te overschrijven.
        if (file_put_contents($this->bestand, $newFile)) {
            echo 'Online bestand is succesvol geleegd.';
        }

        else {
            echo 'Er is iets mis gegaan bij het legen van het online bestand';
        }
    }
}

?>

Error gefixed. Was nog wat vergeten met het ombouwen ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martiveen -
 
Kees V

Kees V

04/07/2008 23:36:00
Quote Anchor link
In de regels 43 en 46 komen de variabelen $fileCheck en $filecheck voor. Als je hier dezelfde variabele bedoelt, moet je dus één van beide veranderen.

Werkt het script dan nog steeds zoals je bedoelde?

Verder natuurlijk mijn complimenten.
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2008 23:41:00
Quote Anchor link
Kees schreef op 04.07.2008 23:36:
In de regels 43 en 46 komen de variabelen $fileCheck en $filecheck voor. Als je hier dezelfde variabele bedoelt, moet je dus één van beide veranderen.

Werkt het script dan nog steeds zoals je bedoelde?

Verder natuurlijk mijn complimenten.

Woha mijn dank. Ik begreep al niet waarom hij daar foutmeldingen gaf. Bij het aanmaken van een bestand. Het is nu veranderd
 
Youri

Youri

13/07/2008 11:08:00
Quote Anchor link
Sorry dat ik niet reageerde, ik was op vakantie. Ik zal meteen kijken of ie werkt :)
 
Youri

Youri

13/07/2008 11:18:00
Quote Anchor link
Is het de bedoeling dat hij de IP laat zien? Kan het niet beter (Er waren -$aantal- bezoekers online in de laatste 5 minuten) of zo iets?

- btw erg mooi script :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Youri
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2008 11:23:00
Quote Anchor link
Niet Bumpen.
Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

13/07/2008 12:46:00
Quote Anchor link
Probeer zoveel mogelijk echo's in je klassen te vermijden, je kunt beter met een exception class werken en d.m.v. de try/catch methode werken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.