Bezoekers statistieken insert/update

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »
Nanno

Nanno

01/08/2007 15:46:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik heb een script van dit forum gebruikt om de bezoekers gegevens te registreren in MySql.

Ik krijg er gegevens in, dus dat werkt.
Alleen hij update geen gegevens omdat ik die functie niet heb meegegeven.
Nou vermoed ik dat ik de if functie moet gaan gebruiken, maar snap niet hoe ik die constructie in elkaar moet zetten.

Wie wil me even helpen?

Dit is de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<?php

$dbhost
= "localhost";  
$dbuser = "database";    
$dbpass = "password";
$dbname = "database";
    
mysql_connect($dbhost,$dbuser,$dbpass);
mysql_select_db($dbname);

    //--- set easy vars!
    $ipaddr = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    $date = date('d/m/Y');
    $time = date('H.i.s');

    //--- set languages
    $lang['nl'] = "NL";
    $lang['us'] = "USA";
    $lang['hu'] = "Hungarian";
    $lang['de'] = "Germany";
    $lang['fr'] = "France";
    $lang['be'] = "Belgium";
    $lang['au'] = "Australia";
    $lang['se'] = "Sweden";
    $lang['fi'] = "Finland";
    $lang['uk'] = "UK";

    //--- get country from hostname!
    $hostname = gethostbyaddr($ipaddr);
    $hostname_slizes = explode('.', $hostname);
    $count_slizes = count($hostname_slizes);
    $piece = $count_slizes - 1;
    $extention = $hostname_slizes[$piece];

    //--- check if country code is defined above
    if ($lang[$extention])
        $language = $lang[$extention];
    else
        $language = "Unknown";

    //--- set platforms
    $agent['windows'] = "Windows";
    $agent['mac'] = "Macinotosh";
    $agent['linux'] = "Linux";
    $agent['unix'] = "Unix";

    //-- define user agent
    $user_agent = strtolower($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']);

    foreach($agent as $key => $value)
    {

        if (preg_match("/" . $key . "/", $user_agent))
            $platform = $agent[$key];
    }

    if (!$platform)
        $platform = "Unknown";

    //--- echo die sjit!
    //echo "<p>Client IP: " . $ipaddr . "<br />";
    //echo "Client language: " . $language . "<br />";
    //echo "Client platform: " . $platform . "<br />";
    //echo "Client time: " . $time . "<br />";
    //echo "Client date: " . $date . "</p>";



$insertquery = mysql_query("INSERT INTO `database`.`Statistieken` (`ip` , `Language` , `Platform` , `Time` , `Date`)VALUES ('$ipaddr', '$language', '$platform', '$time', '$date');");
$updatequery = mysql_query("UPDATE INTO `database`.`Statistieken` (`ip` , `Language` , `Platform` , `Time` , `Date`)VALUES ('$ipaddr', '$language', '$platform', '$time', '$date');");
?>


Alvast bedankt voor je hulp.
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 15:45:22
 
Erik Rijk

Erik Rijk

01/08/2007 15:53:00
Quote Anchor link
Een UPDATE query dient anders opgebouwd te worden

UPDATE
tabelnaam
SET
gegeven1 = gegeven1,
gegeven2 = gegeven2,
enz enz ...

http://www.w3schools.com/sql/sql_update.asp
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erik Rijk
 
Barry

Barry

01/08/2007 15:55:00
Quote Anchor link
dit moet het zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$updatequery = mysql_query("UPDATE database.Statistieken
     SET ip =  '".$ipaddr."',
           Language = '".$language."',
          /* enzovoorts */
     WHERE iets = iets");
?>



in de where geef je op welke rij hij moet updaten

en gebruik geen ` backtics.
Slechte boel.

Groet,

Barry
 
Frank -

Frank -

01/08/2007 16:02:00
Quote Anchor link
Offtopic:
Gebruik geen kolom- of tabelnamen met hoofdletters, dat gaat vroeg of laat gegarandeerd verkeerd.

Verder laat je 'database' weg, dit voegt niets toe, ik moet de eerste SQL-query nog tegenkomen die niet voor een database is bestemd...

En vergeet niet om te controleren of de queries wel zijn gelukt, die kunnen ieder ongewenst moment mislukken.
 
Mike

Mike

01/08/2007 16:10:00
Quote Anchor link
Hi Nanno,

try this:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<?php
//Edited by Mike Stuard @ Wednesday 1 August 2007
$dbhost = "localhost";
$dbuser = "database";
$dbpass = "password";
$dbname = "database";

mysql_connect($dbhost,$dbuser,$dbpass);
mysql_select_db($dbname);

    //--- set easy vars!
    $ipaddr = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    $date = date('d/m/Y');
    $time = date('H.i.s');

    //--- set languages
    $lang['nl'] = "NL";
    $lang['us'] = "USA";
    $lang['hu'] = "Hungarian";
    $lang['de'] = "Germany";
    $lang['fr'] = "France";
    $lang['be'] = "Belgium";
    $lang['au'] = "Australia";
    $lang['se'] = "Sweden";
    $lang['fi'] = "Finland";
    $lang['uk'] = "UK";

    //--- get country from hostname!
    $hostname = gethostbyaddr($ipaddr);
    $hostname_slizes = explode('.', $hostname);
    $count_slizes = count($hostname_slizes);
    $piece = $count_slizes - 1;
    $extention = $hostname_slizes[$piece];

    //--- check if country code is defined above
    if ($lang[$extention]) {
        $language = $lang[$extention]; }
    else {
        $language = "Unknown"; }

    //--- set platforms
    $agent['windows'] = "Windows";
    $agent['mac'] = "Macinotosh";
    $agent['linux'] = "Linux";
    $agent['unix'] = "Unix";

    //-- define user agent
    $user_agent = strtolower($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']);

    foreach($agent as $key => $value)
    {

        if (preg_match("/" . $key . "/", $user_agent))
            $platform = $agent[$key];
    }

    if (!$platform) {
        $platform = "Unknown"; }


// Hier het nieuwe gedeelte voor de update
$query = mysql_query("SELECT Language, Platform FROM database.Statistieken WHERE ip='$ipaddr' OR Platform='$platform'")
or die(mysql_error());
while($object = mysql_fetch_object($query)){
$dblanguage = $object->Language; // check Language
$dbagent = $object->Platform; // check Platform (User Agent)

if (!$language == $dblanguage && !$user_agent == $dbagent) {
$updatequery = mysql_query("UPDATE database.Statistieken SET ip='$ipaddr' AND Platform='$platform' AND Time='$time' AND Date='$date'")
or die(mysql_error()); }
else {

    //--- echo die sjit!
    echo "<p>Client IP: " . $ipaddr . "<br />";
    echo "Client language: " . $language . "<br />";
    echo "Client platform: " . $platform . "<br />";
    echo "Client time: " . $time . "<br />";
    echo "Client date: " . $date . "</p>";

mysql_query("INSERT INTO database.Statistieken (ip,Language,Platform,Time,Date)VALUES ($ipaddr,$language,$platform,$time,$date)")
or die(mysql_error());
}

?>


Ik heb er een commend bijgezet waar de code is veranderd...

Greetz, Mike ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mike
 
Nanno

Nanno

01/08/2007 16:48:00
Quote Anchor link
Mike,

Als eerste kreeg ik de melding dat de code niet werd afgesloten.

Je opent een while maar sluit hem niet af.
Nadat ik dit gecorrigeerd had, krijg ik nu de volgende fout:

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '.145.160,NL,Windows,16.44.53,01/08/2007)' at line 1

Maar wat moet ik hier nu mee?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.