Bij een reactie, op homepagina; username; heeft reactie geplaatst?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sam roozz

Sam roozz

09/09/2013 15:52:27
Quote Anchor link
misschien onduidelijke uitleg maar ik wil het volgende;
{username} Heeft een nieuwe topic geplaatst

Hoe kan ik van username de echte gebruikersnaam maken (dat het automatisch gaat)

.. xd

/////////



Nou mijn idee is eigelijk... Als iemand een reactie plaatst dat dan op de homepagina komt te staan [naam] heeft een nieuwe reactie geplaatst en als je klikt link je door.
Gewijzigd op 09/09/2013 16:31:28 door Sam roozz
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:13:49
 
Kris Peeters

Kris Peeters

09/09/2013 16:00:25
Quote Anchor link
Hier is de meest elementaire manier.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$template
= 'Halle {username}, hoe gaat het?';
$output = str_replace('{username}', 'Freddy', $template);
echo $output;
?>


Nu, ik weet niet waar je precies naartoe wil
 
Sam roozz

Sam roozz

09/09/2013 16:04:07
Quote Anchor link
Zijn er nog meer manieren?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

09/09/2013 16:10:40
Quote Anchor link
Vertel jij anders eerst wat de context is van je vraag.
Met welke situatie zit je precies? En wat wil je er precies mee doen?
 
Sam roozz

Sam roozz

09/09/2013 16:12:26
Quote Anchor link
Kris Peeters op 09/09/2013 16:10:40:
Vertel jij anders eerst wat de context is van je vraag.
Met welke situatie zit je precies? En wat wil je er precies mee doen?



Nou mijn idee is eigelijk... Als iemand een reactie plaatst dat dan op de homepagina komt te staan [naam] heeft een nieuwe reactie geplaatst en als je klikt link je door.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/09/2013 16:22:37
Quote Anchor link
Edit:
Sam, iedereen hier op PHPhulp heeft iets in het forum te vragen, en daarbij is een titel zoals 'PHP vraag' niet de bedoeling. Zou je jouw titel aan kunnen passen naar iets dat je probleem/vraagstelling omschrijft?

Alvast bedankt.


Is [naam] werkelijk iets in je script wat ge-replaced moet worden, of is het een verduidelijking voor in dit topic, waarbij je net zo goed er een willekeurige naam voor kon verzinnen?
Gewijzigd op 09/09/2013 16:40:57 door - Ariën -
 
Sam roozz

Sam roozz

09/09/2013 16:44:58
Quote Anchor link
- Aar - op 09/09/2013 16:22:37:

Sam, iedereen hier op PHPhulp heeft iets in het forum te vragen, en daarbij is een titel zoals 'PHP vraag' niet de bedoeling. Zou je jouw titel aan kunnen passen naar iets dat je probleem/vraagstelling omschrijft?

Alvast bedankt.

[/modedit]

Is [naam] werkelijk iets in je script wat ge-replaced moet worden, of is het een verduidelijking voor in dit topic, waarbij je net zo goed er een willekeurige naam voor kon verzinnen?


Ja
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/09/2013 16:47:22
Quote Anchor link
Ja, welke van de twee?
Gewijzigd op 09/09/2013 16:47:33 door - Ariën -
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

09/09/2013 19:28:39
Quote Anchor link
- Aar - op 09/09/2013 16:47:22:
Ja, welke van de twee?


Ik denk het gedeelte van {username}/[naam]
 
Victor G

Victor G

09/09/2013 22:26:14
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
SELECT `username` FROM `tabel` ORDER BY `id` ACS LIMIT 1
?>


En dan laat je die zien, klaar denk ik? Of begrijp ik nu je vraag verkeerd..? Alhoewel ik denk dat ik niet de enige ben.
Gewijzigd op 09/09/2013 22:34:13 door Victor G
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.