bijlage downloaden die eerder in db is geüpload

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

- SanThe -

- SanThe -

08/02/2013 23:23:57
Quote Anchor link
En hoe ziet dat er uit?
Beetje meer info geven kan geen kwaad.
Zo blijven wij gokken.
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 01:27:30
 
Murtada Helo

Murtada Helo

09/02/2013 09:09:15
Quote Anchor link
Jazeker, deze is imag/jpg en als pdf is deze application/pdf
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

09/02/2013 11:02:04
Quote Anchor link
Je zult volgens mij eerst even drie stappen terug moeten.

Begin met het uploaden van een tekst bestand met daarin een aantal speciale karakters als éâ'" enz.

stel de database collatie in op utf8_unicode_ci (in phpmyadmin)

nadat je in php mysql_connect en mysql_selectdb hebt aangeroepen, doe dan ook:

mysql_set_charset('utf8');

kijk of de karakters netjes in de database bewaard blijven met phpmyadmin.

en ga daarna een eenvoudig scriptje maken die als eerste dit doet:

header("Content-Type:text/plain");

en daarna de inhoud van jouw tekstbestand uit de database haalt.
gebruik daarbij wederom mysql_set_charset('utf8');

als dat werkt dan gaan we een stapje verder
 
Murtada Helo

Murtada Helo

11/02/2013 08:31:37
Quote Anchor link
Als ik de genoemde punten toepas krijg ik de tekst letterlijk afgedrukt op de download pagina zoals dat ook eerder doet
 
Murtada Helo

Murtada Helo

13/02/2013 08:13:54
Quote Anchor link
Het is opgelost niet te geloven het was door de spatie na
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP en ook na ?>

dagen lang bezig geweest totdat dit oorzaak is gebleken. In iedere geval bedankt voor jullie hulp
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.