bijlages worden niet gemaild

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »
Simon de wit

simon de wit

16/05/2010 19:19:28
Quote Anchor link
Kan iemand kijken naar onderstaande code ..wat doe ik verkeerd ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
<?php

    //if there is post
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
    //if there is an attachment
    if(!empty($_FILES['attachment']['name']))
    
 
    
                                    
    //store some variables
    $file_name = $_FILES['attachment']['name'];
    $temp_name = $_FILES['attachment']['tmp_name'];
    $file_type = $_FILES['attachment']['type'];
    
    //get the extension of the file
    $extension = pathinfo($file, PATHINFO_EXTENSION);
    
    //only these file types will be allowed
    
    $allowed_extensions = array('doc', 'docx','pdf','zip','png','jpg');
    
        
        //mail essentials
        $from = $_POST['email'];
        $to = "[email protected]";
        $subject = "sollicitatie";
        $message = "testtest";
        
        //things you need
        $file = $temp_name ;
        $content = chunk_split(base64_encode(file_get_contents($file)));
        $uid = md5(uniqid(time()));
        
        
        //standard mail headers
        $header = "From: ".$from."\r\n";
        $header .= "Reply-To: ".$replyto."\r\n";
        $header .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
        
        //declaring we have multiple kind of email
        $header .= "Content-Type: multipart/mixed; boundary=\"".$uid."\"\r\n\r\n";
        $header .= "This is a multi-part message in MIME format.\r\n";
        
        //plain text part
        $header .= "_ _".$uid."\r\n";
        $header .= "Content-type:text/plain; charset=iso-8859-1\r\n";
        $header .= "Content-Transfer-Encoding: 7bit\r\n\r\n";
        $header .= $message."\r\n\r\n";
        
        //file attachment
        $header .= "_ _".$uid."\r\n";
        $header .= "Content-Type: ".$file-type."; name=\"".$file_name."\"\r\n";
        $header .= "Content-Transfer-Encoding: base64\r\n";
        $header .= "Content-Disposition: attachement; filename=\"".$file_name."\"\r\n";
        $header .= $content."\r\n\r\n";
        
        // send the  mail
        if (mail($to, $subject, "", $header)) {
            echo "succes";
        }
else {
        echo "fail";
        }

        
        exit();

    }
else {
        echo "file type not allowed";
    }

  
  
    
?>


<html>
<body>
<form method="post" action="attach.php" enctype="multipart/form-data" >
<p>
<label for="email">email</label>
<input type="text" name="email" value="from" />
<br />
<input type ="file" name="attachment"/>
<br/>
<input type="submit" value="send"/>



</p>
</form>
</body>
</html>


dit komt in mijn mail :

This is a multi-part message in MIME format.
_ _55a833673d4079effea771f9f868114a
Content-type:text/plain; charset=iso-8859-1
Content-Transfer-Encoding: 7bit

testtest

_ _55a833673d4079effea771f9f868114a
0; name="06112009_tjzrv6r2.gif"
Content-Transfer-Encoding: base64
Content-Disposition: attachement; filename="06112009_tjzrv6r2.gif"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--55a833673d4079effea771f9f868114a--
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 04:55:48
 

16/05/2010 20:00:32
Quote Anchor link
Euh, zo hoort het toch ook? Dat je bestand als base64 gecodeerd er bij geplakt wordt in text...
 
Jelmer -

Jelmer -

16/05/2010 20:05:16
Quote Anchor link
Die boundaries, bij jouw worden ze vooraf gegaan door "_ _". (r46, r52) Moet dat niet "--" zijn, net als aan het eind van je mail, waar je het wel goed doet?
 
Simon de wit

simon de wit

17/05/2010 19:42:11
Quote Anchor link
je word hier echt geholpen :S
 
Niels K

Niels K

17/05/2010 19:45:33
Quote Anchor link
Beste ralf.

Zoals karl als zegt doet het script precies wat jij gedaan hebt.. Alleen heb je andere wensen

Je kan ook kijken naar phpmailer daarin kan je ook attachments toevoegen en dan weet je ook zeker dat de mail altijd aan komt!
Gewijzigd op 17/05/2010 19:45:54 door Niels K
 
Chris -

Chris -

17/05/2010 19:45:59
Quote Anchor link
Ralph, een toontje lager zingen mag ook wel. De site is er een tijdje uitgeweest en het is niet meer zo actief als een aantal maanden geleden. We proberen je wel te helpen, je mag daar best dankbaar voor zijn.

Zoals Jelmer al zei, moet je de underscores veranderen naar streepjes (_ naar -)!

Zou je overigens je bericht kunnen aanpassen, en de mail die jij krijgt in code-tags willen zetten? Dan zou het een stuk overzichtelijker zijn ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.