binaire waardes in een aparte lijn

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

George mendel

george mendel

12/07/2014 19:54:49
Quote Anchor link
dag allemaal

ik heb een code die een waarde omzet naar binair. graag wil ik die waarde delen door 8 op elke regel.
kan iemand mij helpen?

dit is de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

$str
= 'test';
$length = strlen($str);
$result = '';

for ($i = 0; $i < $length; $i++) {
    $result .= str_pad(decbin(ord($str[$i])), 8, '0', STR_PAD_LEFT);
}


echo $result;

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 23:49:07
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

12/07/2014 20:49:31
Quote Anchor link
ik zie geen regels. geef eens een voorbeeldje van hoe de output moet zijn
 
George mendel

george mendel

13/07/2014 00:23:47
Quote Anchor link
de output van variabele result is: 01110100011001010111001101110100
wat ik wil doen is deze waarde delen door acht tekens.
dan wil ik dat het er zo uit komt te zien:

01110100
01100101
01110011
01110100

Frank Nietbelangrijk op 12/07/2014 20:49:31:
ik zie geen regels. geef eens een voorbeeldje van hoe de output moet zijn
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

13/07/2014 00:29:38
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

$str
= 'test';
$length = strlen($str);
$result = '';

for ($i = 0; $i < $length; $i++) {
    $result .= str_pad(decbin(ord($str[$i])), 8, '0', STR_PAD_LEFT) . '<br>';
}


echo $result;

?>
 
George mendel

george mendel

13/07/2014 00:34:22
Quote Anchor link
:D, schijnt makkelijker dan ik dacht!!
dankjewel!!
Nick Dijkstra op 13/07/2014 00:29:38:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

$str
= 'test';
$length = strlen($str);
$result = '';

for ($i = 0; $i < $length; $i++) {
    $result .= str_pad(decbin(ord($str[$i])), 8, '0', STR_PAD_LEFT) . '<br>';
}


echo $result;

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.