bind_param icm met datum

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

J C

J C

07/02/2016 17:18:46
Quote Anchor link
Ik wil een regel uit een tabel halen op basis van een datum.

Ik vraag me af wat ik fout doe, ik krijg namelijkd evolgende foutmelding:

Er gaat iets mis: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'eetdatum' at line 13
Warning: Illegal string offset 'maaltijd' in /home/u583999689/public_html/index.php on line 78

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
$vandaag
= date("Y-m-d");

//evenement ophalen
if($stmt = $connection->prepare('
    SELECT
        id,
        eetdatum,
        inschrijdatum,
        maaltijd,
        kostprijs,
        extra
    FROM
        maaltijden
    WHERE
        eetdatum >= ?
    ORDER
        eetdatum
        '
)){
    $stmt->bind_param('s', $vandaag);
    $stmt->execute();
    $result = $stmt->get_result();
    $evenement = $result->fetch_assoc();
    }

elseif($connection->error) {
   echo "Er gaat iets mis: " . $connection->error;
    }

    
    echo $evenement['maaltijd'];
?>
Gewijzigd op 07/02/2016 17:24:00 door J C
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:57:27
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2016 17:25:49
Quote Anchor link
het is geen ORDER maar ORDER BY
 
J C

J C

07/02/2016 17:28:59
Quote Anchor link
Nouja wat stom en zit zit op alles te zoeken behalve dat...

Toevoeging op 07/02/2016 17:34:18:

Ik kom er toch nog niet helemaal uit, ik krijg nog 1 foutmelding:
Fatal error: Call to undefined method mysqli_stmt::get_result() in /home/u583999689/public_html/index.php on line 71

Ik werk met php 5.5 en mysqlnd is geinstalleerd.
http://rimboejagers.96.lt/phpinfo.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
$vandaag
= date("Y-m-d");

//evenement ophalen
if($stmt = $connection->prepare('
    SELECT
        id,
        eetdatum,
        inschrijdatum,
        maaltijd,
        kostprijs,
        extra
    FROM
        maaltijden
    WHERE
        eetdatum >= ?
    ORDER BY
        eetdatum
        '
)){
    $stmt->bind_param('s', $vandaag);
    $stmt->execute();
    $result = $stmt->get_result();
    $evenement = $result->fetch_assoc();
    }

elseif($connection->error) {
   echo "Er gaat iets mis: " . $connection->error;
    }

    
echo $evenement['maaltijd'];
?>
Gewijzigd op 07/02/2016 17:55:51 door J C
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.